samsung galaxy S3 mesaj sesi mp3 olabiliyormu?

Sponsorlu Bağlantılar

kemal.10

kemal.10

Üye
Arkadaslar s3 msj sorununu çozdüm çok basit istedin mp3 msj olarak koyabilirsin anlatacam yöntemle

- - - Eklendi - - -

Telefonun dosyalar bölümüne girin notifications diye bir dosya var herangi bir mp3 sesini bu dosyaya taşiyin taşidiniz mp3 sesi bildirim seslerinde görünecekdir olay bu kadar güle güle kulanin

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır o değil s3 de sms sesini duymamak için kulağında sıkıntı olmalı odamla solan arasında 20 metre uzaklık var sms geldi ben duyuyom ben

• Beğen
Tepkiler: Dede
foreverthe

foreverthe

Üye
hoparloru iyi zıl sesını mp3 yaptıgında duymaman ımkansız muzık dınlerkende aynı ama mesaj seslerı acayıp kısa 1 yada 2 sanıye gelıp gelmedıgını anlamıyosun bıde mesaj seslerı cok kısık yaw
Telefonda bir algılama var durmadan mesajlaştığını anlıyor ve şarjdan yemesin diye bildirim sesi gelmiyor yani :) Bunu kapatıyordukta nereden olduğunu hatırlayamadım .

bugatti35

Üye
arkadaşlar ben çözümü buldum yaptım s3 de çalışıyor şimdi yapılacaklar sdcard içindeki medya klasörüne ringtones diye klasör açıyoruz mesaj sesini .m4a uzantısına convert edip bu dosyaya yapıştırıyoruz ve çalışıyor:)) iyi kullanmalar

m27hakan

Üye
arkadaslar s3 msj sorununu çozdüm çok basit istedin mp3 msj olarak koyabilirsin anlatacam yöntemle

- - - eklendi - - -

telefonun dosyalar bölümüne girin notifications diye bir dosya var herangi bir mp3 sesini bu dosyaya taşiyin taşidiniz mp3 sesi bildirim seslerinde görünecekdir olay bu kadar güle güle kulanin

teşekkürler en sonunda işe yarar bilgi veren oldu ++++++++++ rep

murro1

Üye
wonderde mesajlara girin sol alttaki düğmeye basın ayarlar var gir oraya en altta mesaj sesi ayarla var

woo3

Üye
Samsung Galaxy S3'te ayarlardan zil sesi değiştirmek istediğinizde seçeneklerde müzik dosyalarınız listelenmiyor, veya müzik dosyalarınızı seçmenizi sağlayan bir ayarda bulunmuyor. Zil sesi, alarm, mesaj veya bildirim seslerini kendi istediğiniz müzik dosyalarını listede görebilmek için "sdcard" da klasör oluşturmanız gerekiyor.

/sdcard/media/audio/Alarms
/sdcard/media/audio/Notifications
/sdcard/media/audio/Ringtones
(Eğer dizinde bu klasörler yoksa, yeni klasör oluşturup, aynı isimleri verin)

Bu dosyaların içine istediğiniz müzikleri atın, daha sonra ayarlardan zil sesi veya diğer sesleri değiştirirken listede bu klasörlere attığınız müzikleri de görüntüleyebilirsiniz.
İşe yarıyor. Oldu. Teşekkürler

Üst Alt