Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar tringle away ile binary'i sıfırladım ama bi değişiklik olmadı aksine +1
arttı sayaç acaba bi yanlışlıkmı yaptım.

s.ileli

s.ileli

Üye

zerkalov21

Üye
linki nerde

101010m

Üye
Arkadaşlar s3 ün kamera sesini nasıl kapatabilirim ?

ggokhan008

Üye
16Gb siyah aldm 2 ay oluyor cok memnum :)

eksamin

eksamin

Üye
Ya bu 4.2.2 ne zaman gelir sizce

beckhamrbz

Üye

arkadaşlar şu videoda 9.53-10.05 aralığında telefonu yeniden başlatıyor ve 3 saniyede kapanıp açılıyor. bunu nasıl yapmış olabilir yaa :S

HERGULER

Üye
Nihayet Nokia N8 den sonra, Cakil mavisi S3 um oldu. Hayirli olsun. Yaşasın özgürlük.

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Bende geldim suan n8 yaziyor olsada suan s3

samisaydam

Üye
s3 ile alakalı çalışmalar lazım inş vardır

- - - Eklendi - - -

bana gps pro lazım

eksamin

eksamin

Üye
Ya o degilde yapim numarasi mi bizim versiyonumuz xxema2 yaziyo o mu

vega1977

vega1977

Üye
Merhaba arkadaşlar s3 e root attım ama sonra da yanlışlıkla root dosyasını sildim heralde süper user calismiyor root dosyası yok diyor tel root lu görünüyor ama root dosyası yok bu yüzden rootu da kaldiramiyorum download moduna da girmiyor frame çıkıyor bide IMEI nin sonunda /01 var bu nedir allah rızası için biri yardım etsin kafayı yiyeceğim

rarslan87

rarslan87

Üye

merhaba
android 4.2.1 . sorunsuzca odin aracılığıyla kurduktan sonra mesajlar kısmına giremiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
kolay gelsin

06harun06

Üye
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım site gayet güzel hoş bende s3 kullanıcısıyım bir sorum olacak çok sık mesajlaşan birisiyim sorunum şu mesaj simgesinin üstünde 1 yazıyor yaniyeni gelen msj sayısından bahsediyorum neyse msjım geldi açtım okudum fakat o 1 işareti gitmedi takıldı kaldı orda yeni gelen msjda yok sinir bozucu duruyor teli kapadım açtım fark yok hala duruyor orda bunu nasıl düzeltebilirim daha öncede olmuştu format attım gitti şimdi tekrar formatla uğraşmak istemiyorum...

Üst Alt