büyük ihtimalle yurtdışından alınmış telefon ve güncelleme sonrası böyle bir hata oluştu.Slm, benim S3 ile görüşme yapamiyorum. "Ağda kayıtlı değil" mesajı veriyor??? Yardım ederseniz sevinirim.
klon imeil kullanıyorsun güncelleme çektin .imel dosyanın yolu değişmiş sorun yok.bunları kurmadan önce telefonun rootlu olması lazım"Ağda kayıtlı değil" ne anlama geliyor bilen varmı????
Maxthon web browser deneyin kendi indiricisinde istwdiginiz yere kaydedebilirsinizArkadaşlar sgs3 yeni root yaptım indirme yaparken neden hafıza kartını secemiyorm opera veya dolphinden mesela yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar telefonu 2 ay önce aldım. SİYAH 16GB. Dün gece %100 sarz edildi. Saat şuanda 17:00 kontrol ettim ve sarz seviyesi %50 doğru düzgün telefonu kullanmadım bile sadece 4-5 tel görüşmesi min 2-3 dk lık 15-20 dk da internet. sizce normal mi yoksa bataryada sorun mu var? teşekkürler bilgi için şimdiden.
Hayirli aksamlar arkadaslar Resimleri silmeden nasil sifirlayabilirim?
selamin aleyküm arkadaşlar bildiğiniz galaxy s3 sim unlock (sim kilit kirma) programi varmi acaba?