Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

melih3520

Üye
arkadaşlar s3 te yandaki tuş kilidi tuşuna basınca ekran 2-3 sn geç geliyor! s voice kapalı. bir diğer sorunumda rehber geç açılıyor bunları nasıl hızlandırabilirim püf noktası varmıdır?

ofhabe

Üye

Burayı incele wxga yazıyor.
Çok teşekkürler kardeş. Fakat bu sitede oyunları seçtim ve download a bastım. Sonra bir site açıldı. Bu sitede aşağıdakiler var hangisine tıklamalıyım?

Download Assassin's Creed - Altairs Chronicles HD 3D Apk For HVGA

Download Assassin's Creed - Altairs Chronicles HD 3D Apk For QVGA

Download Assassin's Creed - Altairs Chronicles HD 3D Apk For WVGA

Download Assassin's Creed - Altairs Chronicles HD 3D Apk + Sd data

involved

Üye
Merhaba arkadaşlar Geç kalmış yeni S3 kullanıcısıyım :)
Eklerseniz sevinirim.
Birde benim 2 sorum olacak birincisi en iyi task killer programı öneriniz nedir
Birde şarj durumunu en düşük kullanılabilecek yöntemler ile ilgili neler söyleyebilirsiniz?

nike7

nike7

Üye
Hayalimde ki telefon yazın bende katılmayı düşünenlerdenim 1 sene kadar geçte olsa :D

sunqer

Üye
Selam arkadaşlar s3 mini kullanıyorum tık problem yok ama ana menudeki widgetleri yani mesajları aliyorum koyuyorum oraya 5 tane ana widget oluyo lan arkadaş yeniden başlatıyoruz cihazı widget düşmüş 4e gerizekalıdr nedir bu bilen varmı lutfen yardim kircam yoksa cihazı

melih3520

Üye
Bu forum tırt.

gebzekartali

gebzekartali

Üye
ben de varım.. :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler bende 2 dakikada %1 artan şarj 4 dakika %1 artmaya başladı. Napacağım ? :(

chursy

Üye
Benide ekle 16 gb siyah

matador80

Üye
Slm arkdaslar sizden bi yardim istiyorum kime mesaj yazdiysam tam net cevap alamadim .Bende galaxy s3 var fakat imei deismis ve guncelleme alamiyorum arastrdim room yukledigimde sebeke vs sorumlar cikiyomus . Telefona guncelleme geliyo 270 mb dosya iniyo kur diyorum % 30 iptal oluyo .ve telefonun icinde cwm ve supersu die program var yazilim 4.0.4 yuklu ben devamlı guncelleme alabilmem için ne yapmam lazım bitane hurda bi s3 imei kaydetsem guncelleme alabilirmiyim . Cevaplarinizi bekliyom simdiden teşekkür ederim.

ofhabe

Üye
Arkadaşlar lütfen benim sorunuma çözüm bulmaya çalışalım. Söylediğiniz gibi dedikleriniz yaptim fakat hala oyunlar ekrana küçük geliyor. Lütfen çözüme ulaştırana +90 teşekkür vereceğim. Lütfen acil yardim.

Talliminati

Talliminati

Üye
Beni de ekler misin? Marble White'mış :D

_immortal_

_immortal_

Üye
Slm arkdaslar sizden bi yardim istiyorum kime mesaj yazdiysam tam net cevap alamadim .Bende galaxy s3 var fakat imei deismis ve guncelleme alamiyorum arastrdim room yukledigimde sebeke vs sorumlar cikiyomus . Telefona guncelleme geliyo 270 mb dosya iniyo kur diyorum % 30 iptal oluyo .ve telefonun icinde cwm ve supersu die program var yazilim 4.0.4 yuklu ben devamlı guncelleme alabilmem için ne yapmam lazım bitane hurda bi s3 imei kaydetsem guncelleme alabilirmiyim . Cevaplarinizi bekliyom simdiden teşekkür ederim.
Dostum imeil numarası başka tele ait ise o telin özelliklerini alır.sözüm ona indirme yapar kuruluma gelince hata verir.kardeşime yurt dışından almayandan by samsung orginal getirtdim eski 3g özellikli telefonumun imeil numarasını attım.güncellemede sorun yaşıyordum.manuel olarak room yükle daha zevkli.I9300XXEMR2_I9300VFREMA3_I9300BUEMA1 4.1.2 JellyBean custom room attım kardeşime antutu da 16000 puan aldı değerlemede.diğer arkadaş turkcellden aldı 15000 puan verdi.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar s3 te yandaki tuş kilidi tuşuna basınca ekran 2-3 sn geç geliyor! s voice kapalı. bir diğer sorunumda rehber geç açılıyor bunları nasıl hızlandırabilirim püf noktası varmıdır?
Makinan sistemsel olarak şişmiş Fabrika ayarlarına geri dön. veyada en temizi.cihazı recovery formatında açıp bütün data dosyalarını formatla.Unutma dosyalarını yedekle sd card hariç herşey gider.yeni güzel temiz custom room yükle makina kendine gelir.

Sabri.KLKN

Üye
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılmaktayım Telpa garantili Galaxy s3 Titanium Gri telefon aldım benim telefonla ilgili merak ettiğim bişi var beni aydınlatırsanız sevinirim zaten baya galaxy s3 kullanıcıları bi hayli çokmuş bu forumda. soruma gelicek olursak telefonun arka kapağını çıkarttğımda flaşın 1cm altı ve micro sd hafıza kartının 1 cm altında vida yuvaları gibi delik var ama vida yok sizdede böylemi böyleyse oralar neden boş hangi özelliğe ne işe yarıyor tşkler.

matador80

Üye
Eyv kardes cok tesekurler Simdi ben direk room yuklesem sebeke hatasi almazmiyim yani guncelleme yukleye bilirmiyim . Sizin onerdigiginiz turkiye roomumu .?

- - - Eklendi - - -

Dostum imeil numarası başka tele ait ise o telin özelliklerini alır.sözüm ona indirme yapar kuruluma gelince hata verir.kardeşime yurt dışından almayandan by samsung orginal getirtdim eski 3g özellikli telefonumun imeil numarasını attım.güncellemede sorun yaşıyordum.manuel olarak room yükle daha zevkli.I9300XXEMR2_I9300VFREMA3_I9300BUEMA1 4.1.2 JellyBean custom room attım kardeşime antutu da 16000 puan aldı değerlemede.diğer arkadaş turkcellden aldı 15000 puan verdi.

- - - Eklendi - - -

Makinan sistemsel olarak şişmiş Fabrika ayarlarına geri dön. veyada en temizi.cihazı recovery formatında açıp bütün data dosyalarını formatla.Unutma dosyalarını yedekle sd card hariç herşey gider.yeni güzel temiz custom room yükle makina kendine gelir.

Eyv kardes cok tesekurler Simdi ben direk room yuklesem sebeke hatasi almazmiyim yani guncelleme yukleye bilirmiyim . Sizin onerdigiginiz turkiye roomumu .?

_immortal_

_immortal_

Üye
Alabilirsin.benim ilk yükseltmede oldu.Kayıtlı şebeke ağı bulunamadı diye uyarı verdi.ama ikinci yüklemede böyle birşey olmadı.o yüzden olabilirde olmaya bilirde. Bi arkdaşa yaptım olmadı.direk kullanmaya devam etti.sen her ihtimale karşı .Efs yedeğini al..aslında efs dosyasına birşey olmuyor.yolu değişiyor.onu düzeltmek için yardımcı programlarda var.kullanmaya devam ediyorsun.şimdi kardeşimin telinde birşey denedim yeni yazılım çıkarsa otomatik alcakmı onu merak ediyorum.yukardaki room almanya ya ait roomdur.buda türkiyeye çıkan en son sürümü roomudur. sağlamdır kardeşime kurduğum roomdur odin ile kurarsın..link aşağıdadır.kolay gelsin.
http://adf.ly/3124346/http://www.hotfile.com/dl/191744263/33aa9ed/I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_TUR.zip.html,Download with AllDebrid

mmeesii

Üye
merhaba arkadaslar. s3 kullanicisiyim, ve iki sorunum var. bilgisayarda kies air ile baglanti kurdum ve arkadasima mesaj attim gayet guzel gitti. ama telefona mesaj gelince baglanti kies air baglantisi kesiliyor... bu konuda yardimci olursaniz sevinirim...

ikinci problemim, ekran goruntusu alma problemi. ekran goruntusu aliyorum , ekran resmi kaydediliyor... yaziyor ama o kadar. tikaniyo ve teli bastan baslatmadigim surece bildirimi bildirim penceresinde gozukuyor. ne yapmaliyim sizce arkadaslar? bu sorun ile hep karsilasmiyorum, 10 da 1 karsilasiyorum ama teli bastan baslatmak filan ugrastirmasi hos olmuyo... ekrabida alamiyom hali ile...

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler arkadaslar...

murti61

Üye

Selamlar.. Aynı sorun bende de vardı. Nette bir site var. Orada bir patch var onu kuruyorsun ve ağda kayıtlı değil sorunun gidiyor. Ben dün akşam bu şekilde 4.1.2 sürüme güncelledim (odin ile). Hiç bir sorun yok. :)

istersen özelden konu hakkında nasıl yapabileceğini anlatırım.

Üst Alt