Bekle biraz telefonun driverlarını yüklemesi gerekir, sonra ise telefona kamera olarak bağla sonrada depolama olarak.Arkadaşlar selam ben s3 kullanmaya yeni başladim telefonu pc ye takiyorum sadece şarj ediyor bunu birkaç pc de denedim ama olmadi telefonu görmüyor hiçbiri bir ayar yapmam mi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim .
cevabın için teşekkürler ama baya bi bekliyorum gene tanımıyor
Bekle biraz telefonun driverlarını yüklemesi gerekir, sonra ise telefona kamera olarak bağla sonrada depolama olarak.
Arkadaşlar selam ben s3 kullanmaya yeni başladim telefonu pc ye takiyorum sadece şarj ediyor bunu birkaç pc de denedim ama olmadi telefonu görmüyor hiçbiri bir ayar yapmam mi gerekiyor acaba yardimci olursaniz sevinirim .
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy S3 telefonum var fakat Assassin's Creed Altair's Chronicles ve Splinter Cell Conviction gibi bazı android oyunları benim telefonuma ekranı küçük geliyor. Lütfen acil yardım istiyorum.Yardım edene +60 teşekkür veririm.
Verdiğiniz yanıt için teşekkürler.Fakat ben bu telefona o kadar para verdim ve bu oyunları oynamak istiyorum.Ekran desteiğini benim telefona göre yapan bir program veya ekranı bana göre olan oyun linkleri verirseniz çok sevinirim ve size fazladan +40 teşekkür veririm. Lütfen bu benim için çok önemli.Maalesef s3 un ekranı 720*1280 olduğu için bu oyunları tam ekranda oynayamazsınız. Bahsettiğiniz oyunların ekran desteği 800*480 olması lazım....
Verdiğiniz yanıt için teşekkürler.Fakat ben bu telefona o kadar para verdim ve bu oyunları oynamak istiyorum.Ekran desteiğini benim telefona göre yapan bir program veya ekranı bana göre olan oyun linkleri verirseniz çok sevinirim ve size fazladan +40 teşekkür veririm. Lütfen bu benim için çok önemli.
Arkadaşlar S3'de wireless mac adresini değiştirmek için bir yöntem varmı tam olarak değişmesede bilgisayarlardaki gibi fayk adres göstere bilirmiyiz ? modemde mac filter olduğu için malesef wireless şifresini bildiğim halde internete erişemiyorum bir çok program denedim olmadı acaba programların çalışması için root'lu mu olması lazım ? root yapınca değiştirme şansımız varmı ?
Selam arkadaşlar s3 te kasma, donma sıkıntısı yaşayan var mı bu kadar üst düzey bi telefonun menü geçişinde bile kasma yapması hiç hayra alamet değil. Böyle sorunlar yaşayan var mı benden başka ?