Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

malesef. sadece stock veya stock modifiyeli romlar + siyahkernelle exFat çalıştırabilirsiniz.

Cevap için teşekkürler paşam ;) bu gidişle telefona custom rom atmak farz olucak galiba bana...

SGS3

SGS3

Üye
jelly beandan sonra sarj sorunu ortaya çıktı cok yavas dolduruyor sarjda bir oyun oynarken ilerlemiyor tam tersine azalıyordu binbir çeşit şey denedim sonra başka bir kablo ile denedim oldu telefon 4.1.1 jb güncellemesi yaparken resmen kablo hasar alıyor.. saçmalıga bakın

newguard

newguard

Üye
jelly beandan sonra sarj sorunu ortaya çıktı cok yavas dolduruyor sarjda bir oyun oynarken ilerlemiyor tam tersine azalıyordu binbir çeşit şey denedim sonra başka bir kablo ile denedim oldu telefon 4.1.1 jb güncellemesi yaparken resmen kablo hasar alıyor.. saçmalıga bakın
benimde ayni cok yavasladi sarj olmasi kablodan olması çok garip

SilentOne

SilentOne

Üye
aksine bendede çok hızlı doluyor yavaş bitiyor

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@

CrueL_Xp

Üye
beyler s3 ume mms geliyor indir dediğimde kalıyor öylece mms açamıyorum hattım turkcell neden bu şekilde olabilir ?
operatoru aradım sebeke olarak problem olmadıgını ayarlarımın yapılı oldgu söylendi lütfen bir cevap.

foreverthe

foreverthe

Üye
beyler s3 ume mms geliyor indir dediğimde kalıyor öylece mms açamıyorum hattım turkcell neden bu şekilde olabilir ?
operatoru aradım sebeke olarak problem olmadıgını ayarlarımın yapılı oldgu söylendi lütfen bir cevap.
Mobil veriyi açıp indiriceksin. TL gider mi bilmiyorum ama ben öyle yaptım oldu net paketim vardı

ilyasucan

ilyasucan

Üye
bende varım 16 gb çakıl mavisi :D

suat__2006

suat__2006

Üye
Bu ne Acayip vede saçma bir durumdur ya bu kies çok bi program evet kardeş çok sağol dediğin gibi yaptım aynen şuan problem yok düzeldi bağlantı sağlayabiliyorum Teşekkür ederim...

Artı bu sabah telefonuma baktım Güncelleme ile ilgili Cihazınız modifiye edildi Uyarısıda kendiliğinden düzeldi nasıl oldu anlamadım ama güncelleme kontrol ettiğim zaman normal uyarıyı veriyor TUHAFFF...

Rica ederim. Modifiye meselesi otadan yada kiesden kaynaklanıyordur. tekrarlamaz öyle birşeyi.

InCo[Nn]U

InCo[Nn]U

Üye
Arkadaslar telefonum orjinal imei ama hala 4.1.1 e ulasabilmis degilim. Var mi acaba bir fikri olan. Ota yolu ile 2 tane guncelleme geldi ama 4.1.1 degil. Biri 25 mb biri 19 mb. Simdi tekrar ota yolu ile deniyorm imei sirasi ile dagitilmaktadr hatasini VERMIYOR. Kullanilabilir guncelleme yok diyor. Gostermesi gerekmiyo mu ? Acaba kullanilabilir guncelleme yok demesine ragmen kiese baglasam bulur mu ? Yardimci olursaniz sevinirim. 4.1.2 geliyo ama biz 4.0.4 te kaldik.

helltr

helltr

Üye
InCo[Nn]U;5476534' Alıntı:
Arkadaslar telefonum orjinal imei ama hala 4.1.1 e ulasabilmis degilim. Var mi acaba bir fikri olan. Ota yolu ile 2 tane guncelleme geldi ama 4.1.1 degil. Biri 25 mb biri 19 mb. Simdi tekrar ota yolu ile deniyorm imei sirasi ile dagitilmaktadr hatasini VERMIYOR. Kullanilabilir guncelleme yok diyor. Gostermesi gerekmiyo mu ? Acaba kullanilabilir guncelleme yok demesine ragmen kiese baglasam bulur mu ? Yardimci olursaniz sevinirim. 4.1.2 geliyo ama biz 4.0.4 te kaldik.

telefon yurt dışı ithalat mı? öyleyse hangi ülke çıkışlı? biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilirim veyahut ülke kodları ve en son yayımlanan güncellemeleri sammobile den takip edebilirsin .

hamzaakad

Üye
Ekle kardeş ...çakil mavisi 16 gb

bestofjon

Üye
[BAyni sorun bende de var ota yoluyla guncelleme yapiorum fakat banada gelmedi henuz telefon yurt disi gelme degil turkiyeden alindi yani .s[/B]

Türe

Türe

Üye
Ya su jelly beande klavyedeki t9 u nasil geri getirecezarkadas ics de ne guzel tahmin ediyodu bunda yok :ağlarım:

Furbey40

Furbey40

Üye
Görüşmelerin kaydedilebileceği kullanıcı bir program tavsiye eder misiniz?

erkin2503

Üye
arkadaşlar ana seyfamdaki sayfaları kaldıramıyorum. silmeye çalıştığımda takılıp touchwiz ana sayfa durduruldu diye trapor alıyorum. ne yapmalıyım

SGS3

SGS3

Üye
4.1.2 geliyormuş kasım sonu hayırlı olsun (:

SilentOne

SilentOne

Üye
kaynak neresi?

onur_77

onur_77

Üye
benide ekle Galaxy s3 beyaz <3

hasman

Üye
arkadaşlar ben s3 ü yeni aldım bazı uygulamaları gizledim tekrar geri getirmek istiyorum bir türlü bulamadım kullanım kılavuzunda yok bilen varsa sevinirim

Üst Alt