Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Ya ics deki t9 cok iyiydi :(

SGS3

SGS3

Üye
:hmmm bu olmadı iste! Bu hafta 64 gb. klas 10 siparişi vericektim ; telefon gormuyorsa boşuna sipariş vermeyeyim:(
Bu arada usenmeyip test yaptığınız için teşekkür ederim ;)

Buldum bir cozum yolu, once telefonun hafizasina atiyoruz oradan da es file explorer ile sd carta

ruzgar21

Üye
Hotspot shield vpn marketten indirin rotsuz istediginiz her siteye girin

notlegend

Üye
Ekle gelsin :)

ali_axe

Üye
Kardeşim yukardaki konuşmaları pek anlayamadım 64gb kart desteği yok mu telefonun. Bende sipariş vereceğim çünkü

bydermen

Üye
Merhaba;

Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?

Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.

nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.

Evet Kardeş bu sorun hemen hemen herkesin başında var Bide güncellemeleri kontrol edermisin ne uyarı veriyor. Benim Kiesle birlikte gelen bi sorunum Cihazınız modifiye edildi Yazılım güncellemeri mevcut değil die bi uyarı veriyor 4.1.1 e güncelledikten sonra oldu bunlar artı olarak rehber daha geç açılıyor ve ram daha fazla tüketiyor Bi kontrol et istersen. ve buna bi çözüm bulabilen arkadaş varmı yada bu sorunla karşılaşmayan...

arassa

Üye
Bende ekleniyim arkadaşlar :) Çakıl mavisi. Dual boot.

ersindurum

ersindurum

Üye
telefonuma sandisk 32 gb class10 hafıza kartı aldım yalnız telefonun tuş kilidi açılınca sd hasarlı veya sd kart hazırlanılıyor yazıyor ayrıca galerideki resimlere bakarken geçişlerde yavaşlamaya neden oluyorne yapmalıyım?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim yukardaki konuşmaları pek anlayamadım 64gb kart desteği yok mu telefonun. Bende sipariş vereceğim çünkü

64 gb. kart desteği telefonda mevcut kardeşim ; bizim ugrasımız kartı fat32 formatında degilde , ntfs formatında calıstırabilmek ;)

suat__2006

suat__2006

Üye
Evet Kardeş bu sorun hemen hemen herkesin başında var Bide güncellemeleri kontrol edermisin ne uyarı veriyor. Benim Kiesle birlikte gelen bi sorunum Cihazınız modifiye edildi Yazılım güncellemeri mevcut değil die bi uyarı veriyor 4.1.1 e güncelledikten sonra oldu bunlar artı olarak rehber daha geç açılıyor ve ram daha fazla tüketiyor Bi kontrol et istersen. ve buna bi çözüm bulabilen arkadaş varmı yada bu sorunla karşılaşmayan...

Kardeş kiesi komple sil. C sürücüsünden pragram files içinden samsunga ait bütün klasörleri sil. bilgisayarı yeniden başlat. samsungun sitesinden kiesi indir kur güncelle ve daha sonrada sadece dili amerikan ingilizce yap olur. bende daha önce dili değiştirdim ama olmadı fakat bu şekilde oldu. bir kere bağlandıktan sonra dili tekrar türkçe yap artık her defasında bağlanırsın. saçma sapan bir şey bu kies.

suat__2006

suat__2006

Üye

Kardeş kiesi komple sil. C sürücüsünden pragram files içinden samsunga ait bütün klasörleri sil. bilgisayarı yeniden başlat. samsungun sitesinden kiesi indir kur güncelle ve daha sonrada sadece dili amerikan ingilizce yap olur. bende daha önce dili değiştirdim ama olmadı fakat bu şekilde oldu. bir kere bağlandıktan sonra dili tekrar türkçe yap artık her defasında bağlanırsın. saçma sapan bir şey bu kies...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
arkadaslar 4.1.1 e nasıl güncelleyebilrim. telefon güncelleme görmüyor bilgsayarda kies çalısmayı durdurdu diyip programı acmıyor. ne yapacagımı şaşırdım

SGS3

SGS3

Üye
madness en iyi sen bilirsin bu işleri ya 10 gb birşey direkt atılmıyor exFAT a sen çözersin

Dn@

Dn@

Üye
Cok güzel telefon herkese tavsiye ederim iphon dan caydırdı beni :))

appiah200

Üye
benide ekleyin :) bgün aldım beyaz

blackbatuhan

Üye
Arkadaşlar yav telefona nfs most wanted indirdim aşırı kasmalar var. Her zaman kasmıyor fakat bazen bi takılmaya başlıyor , 3 saniye takılarak gidiyor. Ayrıca temple rundada telefon takılıyor , 1 saniye sonra kendine geliyor ve klavyedede takIlmalar var. Telefonun sürümü 4.1 sizce ne yapmam lazım? Diğer arkadaşlardada klavyede takılmalar varmış. Ve telefonumda 6 tane uygulama yüklü oyunlarla birlikte toplam. Ayrıca telefon gUç tasarrufundada deil. Vede telefonu fabrika ayarlarina donduruyorum telefon yağ gibi oluyor fakat 1 hafta sonra gene takilmalar basliyor.

bydermen

Üye
Kardeş kiesi komple sil. C sürücüsünden pragram files içinden samsunga ait bütün klasörleri sil. bilgisayarı yeniden başlat. samsungun sitesinden kiesi indir kur güncelle ve daha sonrada sadece dili amerikan ingilizce yap olur. bende daha önce dili değiştirdim ama olmadı fakat bu şekilde oldu. bir kere bağlandıktan sonra dili tekrar türkçe yap artık her defasında bağlanırsın. saçma sapan bir şey bu kies...

Bu ne Acayip vede saçma bir durumdur ya bu kies çok bi program evet kardeş çok sağol dediğin gibi yaptım aynen şuan problem yok düzeldi bağlantı sağlayabiliyorum Teşekkür ederim...

Artı bu sabah telefonuma baktım Güncelleme ile ilgili Cihazınız modifiye edildi Uyarısıda kendiliğinden düzeldi nasıl oldu anlamadım ama güncelleme kontrol ettiğim zaman normal uyarıyı veriyor TUHAFFF...

Üst Alt