bu olmadı iste! Bu hafta 64 gb. klas 10 siparişi vericektim ; telefon gormuyorsa boşuna sipariş vermeyeyim
![]()
Bu arada usenmeyip test yaptığınız için teşekkür ederim![]()
Merhaba;
Uzun zamandır yanıt alamadığım bir sorunum var kimsenin başına gelmedimi böyle bir olay ?
Telefonu ilk aldığımda kies ile bağlantı kuruyordum. Telefonu geçenlerde güncelledi, 4.1.1 oldu yedek aldı falan filan derken bugün kiese bağlanayım dedim bağlantı hatası verdi. Kiesi kaldırdım tekrar kurdum hava gazı. Kimi usb hata ayıklayıcıda tik olmasın demiş onuda yaptım. altında sahteciliğe tik koy demiş onuda yaptım olmadı da olmadı. En son biri dil seçenekleri demiş baktım oda yemedi.
nekadar doğrudur bilmem biri windows media player 12 demiş şimdi indiriyorum olmassa allah belasını versin bu telefona böyle program layik görenleri dicem kullanmıcam kiesi. Bununda bir kolay yolu varmı ? windows 7 enterprise kullanıyorum.
Kardeşim yukardaki konuşmaları pek anlayamadım 64gb kart desteği yok mu telefonun. Bende sipariş vereceğim çünkü
64 gb. kart desteği telefonda mevcut kardeşim ; bizim ugrasımız kartı fat32 formatında degilde , ntfs formatında calıstırabilmek![]()
Evet Kardeş bu sorun hemen hemen herkesin başında var Bide güncellemeleri kontrol edermisin ne uyarı veriyor. Benim Kiesle birlikte gelen bi sorunum Cihazınız modifiye edildi Yazılım güncellemeri mevcut değil die bi uyarı veriyor 4.1.1 e güncelledikten sonra oldu bunlar artı olarak rehber daha geç açılıyor ve ram daha fazla tüketiyor Bi kontrol et istersen. ve buna bi çözüm bulabilen arkadaş varmı yada bu sorunla karşılaşmayan...
Evet Kardeş bu sorun hemen hemen herkesin başında var Bide güncellemeleri kontrol edermisin ne uyarı veriyor. Benim Kiesle birlikte gelen bi sorunum Cihazınız modifiye edildi Yazılım güncellemeri mevcut değil die bi uyarı veriyor 4.1.1 e güncelledikten sonra oldu bunlar artı olarak rehber daha geç açılıyor ve ram daha fazla tüketiyor Bi kontrol et istersen. ve buna bi çözüm bulabilen arkadaş varmı yada bu sorunla karşılaşmayan...
exFAT daha iyi bence
exFAT biçiminde telefon root suz bir şekilde kartı kabul ediyormu?
Kardeş kiesi komple sil. C sürücüsünden pragram files içinden samsunga ait bütün klasörleri sil. bilgisayarı yeniden başlat. samsungun sitesinden kiesi indir kur güncelle ve daha sonrada sadece dili amerikan ingilizce yap olur. bende daha önce dili değiştirdim ama olmadı fakat bu şekilde oldu. bir kere bağlandıktan sonra dili tekrar türkçe yap artık her defasında bağlanırsın. saçma sapan bir şey bu kies...