Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

jr_jamis

Üye
gadasla s3 fanclopa beni ekleyiverin garee

yunusgrafix

Üye
Selam Arkadaşlar Bir konuyu Burda Dile getirmek için umarım doğru yere yazımı yazmışımdır.. Hatamız Olduysada Affola şimdidenbildiğimiz üzere Samsung s3 kullananların sayısı ülkemizde baya var hemde herkesin elinde görebiliyorum istanbulda olsun bir yerdede görebiliyorumvede uygulamalarının yarısı ingilizce vede türkçe dil desteği halen verilmiyor neden üçüncü sınıf ülke sınıflandırılması yapılmaktadır anlamış değilim amacım burda Polemik yapmak veya şirketi kötülemek değil amacım sadece hakkımız olan bu dil desteğinin verilmesini istiyoruzSamsung galaxy s3 Senin için yaratıldı diye biliyor ozaman benım için yaratıldıysa BEN TÜRKÜM ARKADAŞAlarmı kurmak için Set Alarm demek zorunda değilim..Alarmı kur derim kurar ama kendi dilimde ingilizce Değil !!!!!Dil Desteği: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca,İspanyolca, Latinİspanyolcası, Korece VERİLİYORMUSBizim Bu Dil desteği verilen Ülkelerden neyimiz eksik Paraysa En pahalıya Kullanan ülke bizizArkadaşlar sizlerde bizlere destek vererek facebook sayfamızda olsun burada olsu nyorumlarınızı yazarak destek olabilirsiniz..Facebook destekhttps://www.facebook.com/SVoiceUygulamasiTurkceOlsunhttps://www.facebook.com/SVoiceUygulamasiTurkceOlsunHepinizin Desteğini beklemekdeyiz Arkadaşlar...

SilentOne

SilentOne

Üye
merak etme oda turkce okucak bir sonraki guncellemde ole duydum yani:-)

yunusgrafix

Üye
Ins. Valla hepimizzin temennisi cunku cok guzel uygulama ya siri den kat kat iyi ya mesaj bile yaziyorum azcikda olsa ingilizcemle :D

yunusgrafix

Üye
Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili..

- - - Eklendi - - -

Slm arkadaşlar Galaxsy S III Beyaz 16Gb Eklerseniz sevinirim..
Ayrıca bi problem var internette baktım biraz epey kişi karşılaşmış ama net bilgi veya çözüm göremedim.. Ben cihazı 29 ekim akşamı 4.1.1 e kies ile güncelledim fakat bir kaç gün sonra güncelleme kontrol ettiğimde "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." diye bi uyarı veriyor cihazım orjinaldi root vs herhangi bir işlem yapmadım daha öncede yapmamıştım... Ayrıca bu 4.1.1 güncellemesi ile rehber daha geç açılıyor ve daha çok ram harcıyor cihaz Herhangi bi bilgisi olan arkadaş varmı acaba bu konularla ilgili.. Ne yapmam gerekiyor yada ne yapabilirim

Valla kardesim ben onun konusunu actim jelly bean konusunu kontrol edersen cevabini bulabilirsin

deryaomer

Üye
Ya benim bildirim cubuğu böyle değil biri yardım etsin nolur yaa bi halt anladım yok lütfen :cry:

bydermen

Üye
Eyvallah Kardeş baktım senin konularına ama benim sorunumla ilgili bi çözüm yada diyalog göremedim 4.1.1 genel sorunları ok ama "Cihazınız modifiye edilmiştir. Yüklenebilir güncelleme mevcut değil." uyarısına ve kies bağlanamama sorununa değinilmemiş çözümü göremedim konuda Sağol yinede :)

SGS3

SGS3

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin ben büyük bir film atmak istiyorum 64 gb hafıza kartım var 1080p bir film atacagım yaklasık 8 - 10 gb falan kabloyu bağlıyorum atıyorum. diyorki 'Dosya boyutu, aygıt üst sınırından daha büyük.' belli bir izni paylasımı falanmı acacagım yada baska bir çözümü varmı kies çalısmıyor jelly bean yüzünden nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

Türe

Türe

Üye
Telefonun fat32 old. Için yanılmıyorsam max. 4-6 gb atabilirsin

ersin95tr

Üye
oyun linkleri çalışmıyor

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Telefonun fat32 old. Için yanılmıyorsam max. 4-6 gb atabilirsin

Kardeşim sgs3 fat32 değil ;) bende öyle zannediyordum ; jelly bean yükleyip telefona wipe yaptıktan sonra ; dedim cihaz nasılsa sıfırlandı hd bir film atıp test edeyim makineyi ; 720 piksel Avatar filmi vardı 8 kusur gb yer kaplamasına rağmen telefon rahat bir şekilde filmi actı :ehe

Hafıza kartı olayına gelecek olursam ; kullandığımız micro sd kartlar fat32 o sebebden 4 gb. uzeri veri atamıyoruz icine . Forumda hafıza kartı adaptoru olan bir kardeşimiz hafıza kartını ntfs formatında bicimlendirip telefona takıp bir test yaparsa aslında çok makbule geçer. Ben yapayım dedim sansıma adaptor bozuk çıktı :ehe eğer dediğim şekilde hafıza kartı ntfs olarak bicimlenir ve telefonda bunu kabul ederse , gozumu karartıcagım ve bir tane class 10 - 64 gb. kart alacağım .

Türe

Türe

Üye
Bilgi için teşekkürler :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Kardeşim sgs3 fat32 değil ;) bende öyle zannediyordum ; jelly bean yükleyip telefona wipe yaptıktan sonra ; dedim cihaz nasılsa sıfırlandı hd bir film atıp test edeyim makineyi ; 720 piksel Avatar filmi vardı 8 kusur gb yer kaplamasına rağmen telefon rahat bir şekilde filmi actı :ehe

Hafıza kartı olayına gelecek olursam ; kullandığımız micro sd kartlar fat32 o sebebden 4 gb. uzeri veri atamıyoruz icine . Forumda hafıza kartı adaptoru olan bir kardeşimiz hafıza kartını ntfs formatında bicimlendirip telefona takıp bir test yaparsa aslında çok makbule geçer. Ben yapayım dedim sansıma adaptor bozuk çıktı :ehe eğer dediğim şekilde hafıza kartı ntfs olarak bicimlenir ve telefonda bunu kabul ederse , gozumu karartıcagım ve bir tane class 10 - 64 gb. kart alacağım .

Custom Rom'larda bu mümkün yanlız stock için olurmu :bilmm:

- - - Eklendi - - -

Bilgi için teşekkürler :)

Türe S3 almışsın sanırım ? Hayırlı olsun

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Türe S3 almışsın sanırım ? Hayırlı olsun

Evet kardeşim uygun olunca babamı ikna edip aldırdım valla batarya çok sıkıntı idi s2 de şükür o da çözüldü çok memnunum :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Evet kardeşim uygun olunca babamı ikna edip aldırdım valla batarya çok sıkıntı idi s2 de şükür o da çözüldü çok memnunum :)
s3 benim hoşuma gitmiyor at gibi telefon yemin ediyorum yaa note 2 de öyle s2 benim daha çok hoşuma gidiyor ama nasip olmadı bi' türlü...gerçi şuanki telefonumdan memnunum ama :pro2: (sayın üyemiz bu bir züğürt tesellisidir.)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

- - - Eklendi - - -

İste bende onu merak ediyorum mumkunmu ? Bir babayiğit hafıza kartını ntfs formatında bicimlendirip sonucu buraya yazsa ; hayır duamı alır benim....

Türe

Türe

Üye

s3 benim hoşuma gitmiyor at gibi telefon yemin ediyorum yaa note 2 de öyle s2 benim daha çok hoşuma gidiyor ama nasip olmadı bi' türlü...gerçi şuanki telefonumdan memnunum ama :pro2: (sayın üyemiz bu bir züğürt tesellisidir.)

:ehe yok ya ben tasarımını seviyordum zaten :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

maydann

Üye
ben de kendim ve biricik aşk
ım adına aranıza katılabilir miyim? S3 beyaz:-)

Hll.!

Hll.!

Üye
Benide Ekleyin Cakıl Mavisi 16 gb :)

Üst Alt