Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bu gün samsung galaxy s3 aldım custom rom yükledikten sona tlf aramalarda ağa kayıtlı değil hatası vermeye başladı ne araya biliyorum nede arana biliyorum nasıl düzelte bilirim..?
kardeş senin telefona yeniden imei yazılmıs geçmiş olsun servise ver düzeltsinler

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu kameranın yanındaki Proximity/Light sensor karanlıkta bakınca daha belirgin oluyor sürekli kırmızı yanıyor. Sizdede böylemi. Yoksa benimki bozuk mu?
viber kurulu ise sürekli açık durur viberi durdur ikinci sebeb mesajlardan ve rehberden çık ramı sıfırla yada hareket sensorunde bişi vardı onu kapat

- - - Eklendi - - -

benim anabant sürümünde I9300XXLH1 yazıyor arkadaşlar yeni aldım telefonu,tavsiyenize de ihtiyacım var ilk yapılması gerekenler nelerdir şimdi,gerçi imei kaydı bulunamadı diyor gg.den aldım satıcı işlemler yeni yapılıyor p.tesi görebilirsiniz diyor ama canım sıkıldı bu duruma..
xxlh1 şarj konusunda iyi bir bant surumu ve telefon ingiltere den gelme ama kaydını yaparlar yoksa pasart kaydı ile oydu buydu uğraşacan

- - - Eklendi - - -

s3 te Google Haritalar ı açtıgımda internet kullanmadan haritalar gözükmüyor.yeri buluyor ama haritaları görmek için internet istiyor bu haritaları indirebilecegimiz yer varmı ?
şuan internetten indirdi harita ama bulunduğum çevreyi.başka bir yere giderken internet gerekicek gene

yardım lütfen
ilk once internetle girip kullandığın yerlerin haritada bakıcan o sırada o baktığın yerde haritalar iniyor sonra gps i açıp internet kullanmadan gezinebilirsin

- - - Eklendi - - -

Merhabalar,

Yurt dışı Att kart ile alınma Samsung galaxy s3 getirtmeyi düşünüyorum. Fakat kafama takılan bir kaç soru var. Yardımcı olursanız memnun olurum.

1- alacağım bu telefonu Unlock yapma şansım varmı?
Varsa;
- IMEİ değiştirerekmi yapılıyor?
- İnternette unlock code paketler var onlardan mı satın almak gerekiyor?
- Farklı bir uygulama şekli mi var?
2- Unlock yapıldığında herhangi bir sorun yaşanıyor mu nelerdir?
3- yurt dışından alınan telefonlarda android market türkiyedekine göre daha farklı çoğu uygulama ücretsiz olduğunu duydum doğru mu?
4- JB olduğunuda duydum iphone JB gibi mi oluyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla,
eğer telefon att ile gelicekse mutlaka unlock olmalı ama belli bir ucretle ulkemizde oparatorlerde unlock yapıyorlar ama pasaport kaydı flen yaptır yeniden imei yazdırma sakın
jb (jelly bean) yeni güncelleme

zaxlax61

Üye
Ekle knk beyaz 16 gb : )

saruman_me

saruman_me

Üye
çakıl mavisi benide ekle hocam..

artemis4

artemis4

Üye
teşekkürler...

danismaz61

Üye
root yaptım telefon artk titremiyor yardım edebilir misiniz?

suat__2006

suat__2006

Üye
Arkadaşlar navigasyon olarak şuanda sygic kullanıyorum. Memnunum fakat rota da kavşaklara geldiğimde dönmeden döndü olarak gösteriyor yada dönünce dönmedi olarak gösteriyor çoğu zaman. Birde dres numaralarını bulmuyor. Sokağa girdiğim an ulaştınız diyor. Yani çok hassas değil. Önerebileceğiniz başka hangi program var.

- - - Eklendi - - -

root yaptım telefon artk titremiyor yardım edebilir misiniz?

root u iptal et eski haline çevir. tekrar root yap. sitede var nasıl yapılacağı.

danismaz61

Üye
Arkadaşlar navigasyon olarak şuanda sygic kullanıyorum. Memnunum fakat rota da kavşaklara geldiğimde dönmeden döndü olarak gösteriyor yada dönünce dönmedi olarak gösteriyor çoğu zaman. Birde dres numaralarını bulmuyor. Sokağa girdiğim an ulaştınız diyor. Yani çok hassas değil. Önerebileceğiniz başka hangi program var.

- - - Eklendi - - -

root u iptal et eski haline çevir. tekrar root yap. sitede var nasıl yapılacağı.

cevap için sağol igo var en iyiler arasında birde navitel var ama o pek iyi değil mesela üst sokağı seçtiğimizde alt sokakta hedefe ulaştınız diyor igo primo bak memnun kalabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir sorunun daha var hafıza boş olmasına rağmen yüklenemedi boş alan yaratın ve yeniden deneyin diyor :s

Ereinion

Üye
Arkadaslar, telefon gecekten guzel ve seri ama bazen ole bir anda bayiliyoki lock acmaya basinca bile ekran gelmiyor falan bunun sebebi ve olmamasi icin ne yapmak gerekir fikri olan varmi ?

Sergenc

Sergenc

Üye
benide ekle hocam cakıl mavisi

Eren//

Üye
Arkadaşlar telefon titremiyor ne yaparsam yapayım, yardımcı olur musunuz?

Eren//

Üye
root sonrası benim de öyle oldu ama bir iki telefonu kapattım açtım düzeldi:)
ben telefonu aldığım sürümü kullanıyordum orada bozuldu, daha sonra wipe atıp 4.1.1 yükledim yine düzelmedi.

artemis4

artemis4

Üye
benim s3 beklerken çok pil yedi bugün hiçbirşey yapmama rağmen sabahtan bu saate %45 falan kendi kendine yedi nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

bestofjon

Üye
benim s3 beklerken çok pil yedi bugün hiçbirşey yapmama rağmen sabahtan bu saate %45 falan kendi kendine yedi nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

Arkada açık olan programları kapatıp güc tasarrufunu açarsan daha uzun süre kullanabilirsin.

artemis4

artemis4

Üye
kapattım hepsini yeniden başlattım şimdi pi harcama durdu gibi...

nefretinarkoz

Üye
abimde bende samsung galaxy s3 kullanıyoruz. navigasyon yada haritada bilmiyorum birşeyler yaptı ve benim nerde olduğumu olduğum an görebiliyor bende onun :( ama ben istemeyerek yaptı tabiki bunu :D bu işlemi nasıl iptal edebilirim bilen birisi bana tarif edebilir mi ? ya arkadaşlar bilgisi olan lütfen şu sorunuma yardımcı olsun :( çok sevinirim...

tatanga_ilker

Üye
kapattım hepsini yeniden başlattım şimdi pi harcama durdu gibi...

özellikle wi-fi ve mobil veri kullanacağınız zaman açın sadece. yoksa sürekli bi eşitleme-güncelleme arama işinde telefon :)

bu da çok şarj harcıyor

danismaz61

Üye
abimde bende samsung galaxy s3 kullanıyoruz. navigasyon yada haritada bilmiyorum birşeyler yaptı ve benim nerde olduğumu olduğum an görebiliyor bende onun :( ama ben istemeyerek yaptı tabiki bunu :D bu işlemi nasıl iptal edebilirim bilen birisi bana tarif edebilir mi ? ya arkadaşlar bilgisi olan lütfen şu sorunuma yardımcı olsun :( çok sevinirim...

Latitude ile yapmıştır onu onu kapattığın an sorunun çözülecektir.

ooonnn

Üye
Benide ekle beyaz

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar dün telefona oyun uygulama ve müzik indirmek için uygulamalar indirdim. fakat ondan sonra real football 2012 ye girince telefonda acayip takılmalar gördüm. sizce neyden kaynaklanır? dr.web license virüs programımda var ama virüs bulamadı telefonda :(

Üst Alt