Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar peki ben telefonu servise versem takılıyor diye kurduğum apk oyunlara bişi derlermi? garantiyi etkilermi oyunlar illegal olduğu için?

SilentOne

SilentOne

Üye
rootlu deqilse cihaz sorun olmaz

Serkan Demo

Üye
32 Gb Beyaz benide ekleyebilirsiniz...

Bir kaç sorum olacak : Öncelikle herhangibir uygulama veya internet sayfası açtığımda doğrudan çıkış yok geri tuşu ile çıkış yapmak zorunda kalıyorum hal böyle oluncada programlar arka planda çalışmaya devam ediyor bunun bir çözümü varmı yoksa benim gözden kaçırdığım bir şeymi var ? Birde tavsiye edebileceğiniz melodiler varmı ? Teşekkürler

blackbatuhan

Üye
rootlu felan deil zaten anlamam öyle şeylerden aldığım gibi orjinal fakat apk uygulama yükledim işte apk yüklediğim içinde illegal yükleme yapmışsınız deyip garantiyi bitirmesinler?

SilentOne

SilentOne

Üye
yok ole birsey garanti sartlarinda ole birsey yazmiyor

- - - Eklendi - - -

yok ole birsey garanti sartlarinda ole birsey yazmiyor

PriveT

PriveT

Üye
s3`daslar selam, winamp, jet audio, poweramp programlarinda muzik actigim zaman sanki muzikteki basa gore telefonun titresimi de basa destek veriyor gibime geliyor. Telefonun orjinal muzik playerinde oyle herhangibir titresimsel bas yok. Acaba bu programlardaki titresim destegini nasil kaldirabilirim?

Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.

Tesekkurler, bakacagim.

Arkadaslar, o kadar baktim, bulamadim. Tam olarak yardimci olabilecek birisi var mi?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Mono, streo ile kaynaklı olabilirmi acaba ?

PriveT

PriveT

Üye
Mono, streo ile kaynaklı olabilirmi acaba ?
Yok, o tek kulaklik kullanirken muzigi tam olarak dinleyebilmek icin kullanilan bir ozellik sanirim. Titresimle alakasi yok :(
Sizlerde bu programlarda (pro surumlerde) boyle birsey yapmiyor mu?

ghostmen21

Üye
Benide aranıza alırmısınız.

avianca

Üye
Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim ;) sanırım n8 den sonra bir çok kişi s3 e terfi etmiş ; bende dahilim bu olaya :ehe
Oyunlar için cihazının root lu olmasına gerek yok! Apk dosyasını kurun , eğer oyunun sd dosyasıda var ise gerekli yere sd dosyasınıda atıp oyuna girebilirsiniz;) burda önemli olan kurduğunuz oyunun s3 e uyumlu olması
Buna dikkat edin yeter ;)

tesekkurler n8den sonra farkli bi dunyada hissettim kendimi.. ;-)

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar telefonu ilk defa Kies'le bağladım 5 dakika oldu hala bekliyordum ama bağlanmadı :(

sessiz_fırtına

Üye
Benide ekle çakıl mavisi...

erkin2503

Üye
kılıf dun elime ulaştı bir ayi geçtikten sonra. siyah kılıf filip cover gbi kullnsli değil ama düşmeden tozdan korur diye düşünüyorum. çıkarması zor gelmedi bana. üstten teli cekerekdegil alttan basarak teli çıkarması kolaydı.

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
merhaba yeri değil belki ama galaxy s2 ve s3 un benzer yanları var diye buraya yazacağım

galaxy s2m var ve sabah şebeke yok diye gözüküyor yıldız kare 06 kare imei numarasına bakıyorum bom boş gözüküyor.
telefon uçuş modunda takılı kaldı biraz araştırdım bu sorunu yaşayan çok kişi var acil yardım bunu çözen kişi enaz benim gordugum kadaryıla 300kişinin sorununu çözmüş olacak şimdiden tşk.

kemalist_

Üye
sms engelleme özelliği var mı ?

GalaxyS3

GalaxyS3

Üye
Galaxy S3 ...

erkin2503

Üye
arkadaşlar rehber deki kişi fotogrflrinin kalitesi niye çok düşüyor bunu du zeltmenn br yolu vrmi

Ereinion

Üye
yokmu son son tavsiye uygulama yada oyun arkadaşlar :) root eden varmı telefonu ayrıca bu hafıza olayı ılerde basımıza dert olucak hafıza kartına atabılmelıyız ama oda root edilince anladıgım kadarıyla.

enterneoll

enterneoll

Üye
sizde güç tasarruf modu açıkken asphalt 7 oynadınız mı bende hiç kasmıyor siyahkernel yüklü süper :) bu arada modern combat 3 te aynı şekilde hiç takılmıyor

Üst Alt