kilifi gelen varmii?
samsung bu aralar ya cok yogun yada bizi kekledi 
yada imei imizi kopyalmasınlar
Biliyordumsadece stock romda.
Seni kapsamıyor bu püf nokta Mad :-D
4.1.1 Jelly Bean Leak OmegaROM 
Şu an stock romda sayılırım4.1.1 Jelly Bean Leak OmegaROM
![]()
Geçişimin nedenine gelirsek, donanımı tam anlamıyla kullanamıyor jelly beanlerdaha yapmaları lazım. Official JB daha iyi.
- - - Eklendi - - -
İş görür tabi ki
- - - Eklendi - - -
Tek sorun, siyahkernel desteklemiyor şimdilik galiba, ya da ben yapamadım, telefon brick olmuştu.
Hm, resmi sürüm bekleyeceğim. Ben Custom sevmem pek : )

4.0.4'e geri dönüş yaptım siyah kernel çalışmaması yüzünden
- - - Eklendi - - -
SiyahKernel'e dual boot gelse de kullansak![]()
Gökhan Moral'e helâl olsun. Ankara'nın incisi adam, XDA takımındaki tek Türk : ) En son güncellemesiyle STweaks uygulaması geldi farkettin mi bilmiyorum : )
bir de westcrip var Resurrection Remix ROM Sahibi. Altan Kürük 
herkese merhabalar.. bir sony tablet alarak ilk androide başlamıştım, şimdi samsung galaxy s3 beyaz 32 gb alarak aranıza katıldım ve hala acemi bir android kullanıcısı olarak foruma göz attım ama o kadar çok sayfa varki hepsini tek tek okuma şansım olmadı o yüzden bu konu daha önce sorulduysa gerçekten kusuruma bakmayın.
aslında şu anda beni rahatsız eden tek sorum, makine bazen home tuşuna basınca açılırken ekran ışıklar kat kat geliyor yada içindeyken bazen kasmalar yaşayabiliyorum ama bişey oluyo sonra kendi kendine sıfır kasma devam ediyorum ( home tuşu svoice vs hepsi kapalı ) kafamın bastığı kadarıyla bu ram le alakalı. Bunla ilgili verebileceğiniz tavsiye varmı yada bu birtek bendemi sorun
hep açık ona rağmen dayanmıyor ama kapalıykende yapabiliyor bazen, ramle alakalı bir program tavsiyeniz varmı bu konuyu düzenlicek advanced task killer kullanıyorum ama bir işe yaradığınıda pek düşünmüyorum, yarıyordur tabi ama az.
ofise kablo almak zorunda kaldım sabah 6 30 dan akşama götürmüyor maaalesef.