merhaba arkadaşlar.s3 kullanıcısıyım.fakat bir sorunum var umarım yardımcı olabilirsinız.telefona TL yüklüyorum devamlı bir yerlerde yiyor.sanırım bir uygulama internete bağlı bulamıyorum.devamlı Şu kadar kb net kullanıldı diye TL'm gidiyor.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Arkadaşlar son sürüm ne uzun zamandır netten ayrıydım bir arkadaş yeni güncelleme var demiş ben bulamıyorum
arkadaşlar çok mu zor güncelleme var mı yok mu belirtmek yapan arkadaşta son sürüm ne niye kimse cevap vermiyor daha önce cevabını bilen olsa cevap verirler diyordunuz bunu da mı kimse bilmiyor forumda eskisi gibi cevap verilmiyor arkadaşlar

telefonun üst kısmına parmağını aşağı sürüp bildirim panelini açarak oradan mobil verisini açıp kapatarak ulaşabilirsinYaa telefonda 3g nerden acip kapanio ben kapadim bir daha acamadi.
- - - Eklendi - - -
Lutfen yardim edin acil
Püf Nokta:
Hangi uygulama ekranında olursanız olun ( Oyunlar da dâhil ) , telefonunuzun bildirim konsolunu açabilirsiniz.
Bunu ekranın en üstünden aşşağıya parmağınızını iki kez seri şekilde kaldırarak yapabilirsiniz.
Mükemmel pratik bir işlev. Her durumda bildirimlerinizi kontrol edebilecek, uygulamalardan ayrılarak ana ekrana dönmek zorunda kalmayacaksınız. Harika bir olay, deneyin. Benden bayram hediyesi olsun : )
sadece stock romda.