Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye

Durduk yere ısınmıyorsa sorun yoktur. Yani webde gezerken biraz, oyun oynarken de fazla ısınıyorsa -ki bu anormal değil.- endişe etme. Mâlum o işlemcinin, daracık alana sıkışması ve böyle bir performans göstermeye maruz bırakılması kızdırıyordur kendisini : )

- - - Eklendi - - -

yazı tipin nedir ??

YanonaKaffeesatz Regular. Fontomizer uygulamasında mevcut ya da direkt olarak indirebilirsin.

erkin2503

Üye
bu kadar az ram nasıl kullanıyor ya bende 500 mb falan oluyor ki sürekli temizliyorum.

Türe

Türe

Üye
:tşk:

erkin2503

Üye
durduk yere ısınmıyor ama tabli ilk android alma hevesinden bir sürü uygulama ve oyun indirdiğimden olsa gerek ısınma yapması ve ram yemesi. teşekkür ediyorum. ben yeni bir kullanıcı olduğum için daha çok soru soracağım kusuruma bakmayın. birşey farkettim nokia smbianda olduğu gibi yardım menüsü yok sanırım neyin ne olduğunu yardım sayesinde öğreniyorduk bunda öyle birşey yok

Suyaka

Suyaka

Üye
durduk yere ısınmıyor ama tabli ilk android alma hevesinden bir sürü uygulama ve oyun indirdiğimden olsa gerek ısınma yapması ve ram yemesi. teşekkür ediyorum. ben yeni bir kullanıcı olduğum için daha çok soru soracağım kusuruma bakmayın. birşey farkettim nokia smbianda olduğu gibi yardım menüsü yok sanırım neyin ne olduğunu yardım sayesinde öğreniyorduk bunda öyle birşey yok

Sor sen sor yanıtlarız evelallah. : )

erkin2503

Üye
eyvallah. sürüş modunu net bağlantısı olmadan ve bağlantı varken kullanmaya çalıştım ama gelen mesajı okumadı. ve siyah ekran kullanmamız ple bir etkisi olurmu birisi yazmıştı siyah kullanmak s3 te pili uzun tutuyor diye

Suyaka

Suyaka

Üye
eyvallah. sürüş modunu net bağlantısı olmadan ve bağlantı varken kullanmaya çalıştım ama gelen mesajı okumadı. ve siyah ekran kullanmamız ple bir etkisi olurmu birisi yazmıştı siyah kullanmak s3 te pili uzun tutuyor diye

Siyah ekran her durumda avantajdır. S3'e özel bir durum değil. Fakat, S3 siyah ekranda diğerlerine oranla çok daha az hatta hiç enerji tüketmiyor deniyor. Çünkü hak verirsin ki, renkli ekran ya da beyaz ekranda harcadığı gücü, siyah ekranda harcamaz telefon. Hâliyle batarya ömrüne ciddi oranda katkısı olur. Duvar kağıdım dâima siyahtır. Titreşim, tuş sesi, kapasitif tuşlardaki ışıklar ve senkronizasyonu da daima kapalı tutmak gerekiyorsa elle güncellemek de batarya ömrüne fayda sağlar. Kullanmadığında 3G'yi EDGE'ye çevirmen de ciddi bir artı sağlar. Sayılabilecek daha çok şey var tabi : )

erkin2503

Üye
peki bu siyah ekranı ben kendim fotograf makinesiyle karanlık fotosu çekerek yaptım bu olurmu

Suyaka

Suyaka

Üye
peki bu siyah ekranı ben kendim fotograf makinesiyle karanlık fotosu çekerek yaptım bu olurmu

Olur tabi de zaten birinci mesajı iyi okursan Androidsever arkadaşımız bir siyah foto paylaşmıştı.

• Beğen
Tepkiler: erkin2503

erkin2503

Üye

Olur tabi de zaten birinci mesajı iyi okursan Androidsever arkadaşımız bir siyah foto paylaşmıştı.

sürüş moduyla ilgili birşey sormuştum. ''
sürüş modunu net bağlantısı olmadan ve bağlantı varken kullanmaya çalıştım ama gelen mesajı okumadı.''

- - - Eklendi - - -

çalışan uygularımın screen shoot aldım koyuyorum sizce kapatmam gerekn varmıdır[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

danismaz61

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım asphalt 7 'nin apk dosyasını yükledim oyunu açıyorum ama açılmıyor bir süre sonra asphalt 7 durduruldu diyo sorun ne acaba?

fbahadr06

Üye
Merhabalar.. Dead Trigger sd dosyalarını indirmiyor. Hata şu, download failed because you may not have purchased this app yani Bu uygulamayı satın almamış olabilirsiniz, çünkü indirmek başarısız oldu. ***** filan yapılabiliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

erkin2503

Üye
bu sabah 74 mb bi güncelleme indirmeye başladım

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım asphalt 7 'nin apk dosyasını yükledim oyunu açıyorum ama açılmıyor bir süre sonra asphalt 7 durduruldu diyo sorun ne acaba?

Öncelikle internet bağlantınız oyuna girerken açık mı?

- - - Eklendi - - -

bu sabah 74 mb bi güncelleme indirmeye başladım

Svoice gereksiz, exchange hizmeti gereksiz, advantage taskkiller şimdilik gördüğüm gereksiz uygulamalar.

saltiks

saltiks

Üye
merhabalar
bir alışverişten alime samsung s3 geçince kardeşim dedim nasıl olsa bu cihaz iphone 4s ten üstün . iphonu satayım s3 kullanayım bir basamak yukarı çıkmış oluruz dedim. süper amoled ekran insanı kendine hayran bırakıyor herhalde ona kandım. sonra arkadaşlar neden telefonlarını açmıyorsun demeye başladılar. şaka yapıyorlar zannediyorum lakın yanlarındada deneme yapınca büyük bir hayal kırıklığına uğradım. telefon tuş kıldını posizyonuna girince aradığınız zaman telefon çalıyor gözüküyor lakın hiç bir tepki yok ne zil sesi çalıyor nede ardından cevapsız çağrıyı gösteriyor. büyük hayal kırıklığı süreki telefonu takıp eder oldum. kısacası pisikopata bağladım. müşteri hizmetlerini aradım bizim ünlü hard reset kodunu verdiler. onu yaptım 2 gün düzeldi gibi oldu ama yine aynı.tekrar aradım servise verin birde yazılım yüklesinler dediler bugün sabahtan servise verdim. ve samsung sevdam teloefonsuz kalıp beklemekle sona mı erdi bilemiyorum.tek tesellim telefonu 1600 bir arkadaştan almış olmama arızanın devamında ise fatura bedelini talep edebilecek olmama 2350 tl gibi bir meblağ bu para da herhalde eğer cihazın arızası devam ederse iphone 5 çıkma tarıhlerine rastlar apple yoluma devam ederim. benim kullanan veya benzer sorun yaşayanlar veya duyum alanlardan öğrenmek istediğim bu sorun düzelebiliyormu acaba... ben cihazın sorunsuz çalıması taraftarıyım .... birileri bilgi veririse sevinirm.

Suyaka

Suyaka

Üye
merhabalar
bir alışverişten alime samsung s3 geçince kardeşim dedim nasıl olsa bu cihaz iphone 4s ten üstün . iphonu satayım s3 kullanayım bir basamak yukarı çıkmış oluruz dedim. süper amoled ekran insanı kendine hayran bırakıyor herhalde ona kandım. sonra arkadaşlar neden telefonlarını açmıyorsun demeye başladılar. şaka yapıyorlar zannediyorum lakın yanlarındada deneme yapınca büyük bir hayal kırıklığına uğradım. telefon tuş kıldını posizyonuna girince aradığınız zaman telefon çalıyor gözüküyor lakın hiç bir tepki yok ne zil sesi çalıyor nede ardından cevapsız çağrıyı gösteriyor. büyük hayal kırıklığı süreki telefonu takıp eder oldum. kısacası pisikopata bağladım. müşteri hizmetlerini aradım bizim ünlü hard reset kodunu verdiler. onu yaptım 2 gün düzeldi gibi oldu ama yine aynı.tekrar aradım servise verin birde yazılım yüklesinler dediler bugün sabahtan servise verdim. ve samsung sevdam teloefonsuz kalıp beklemekle sona mı erdi bilemiyorum.tek tesellim telefonu 1600 bir arkadaştan almış olmama arızanın devamında ise fatura bedelini talep edebilecek olmama 2350 tl gibi bir meblağ bu para da herhalde eğer cihazın arızası devam ederse iphone 5 çıkma tarıhlerine rastlar apple yoluma devam ederim. benim kullanan veya benzer sorun yaşayanlar veya duyum alanlardan öğrenmek istediğim bu sorun düzelebiliyormu acaba... ben cihazın sorunsuz çalıması taraftarıyım .... birileri bilgi veririse sevinirm.

İlk kez böyle bir problemle karşılaşıyorum. Hiç normal bir problem değil, yazılımla düzeltilse bile kabul etme yenisiyle değişim taleb et. Kesinlikle aynı cihazı alma, ki böyle bir hakkın var.

Üst Alt