Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reberemo

y_catar

Üye
telefona omega rom attım fake imei ile kullanıyordum şimdi telefona şebeke gelmiyor. ayarlar kısmında atılan imei gozukuyor ancak hat gelmiyor. mobil ağa bağlanamıyor diye hata alıyorum. başka rom attım gene aynı. yardımcı olabilicek olan varmı.

fur_123

Üye
Cevabın için teşekkürler ama s3 için navigawsyon var mı onu surmuştum

prozik

Üye
Benide yazın hocam

- - - Eklendi - - -

Tsubasa, Tekken 3, ResidentEvil 3, Street Fighter Alpha, Ex Plus 2 ve Ex Plus Alpha, Winning Eleven 2002, Dino Crisis, King Of Fighters 98, Metal Slug, Snow Bros, Suppa Mario : ) Silent Hill ve Mortal Combat Trilogy şu an elimdekiler : )
tsubasa oyununu nereden buldun

c3mmmm

Üye
herkese slm bende galaxy s3 lüyüm artık

erkin2503

Üye
sürüş modunu aktif ettiğimde mesaj gelince okuma yapmıyor internet açık mı olmalı arkadaşlar. açtığımda da bi değişiklil olmadı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birde bugn telin çok ısındığını farkettm. Bunu kkontrl etmemzn bir yolu varmı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar birde bugn telin çok ısındığını farkettm. Bunu kkontrl etmemzn bir yolu varmı

mb.mehmet

Üye
Beklemesi normal o kadar ama bu süre farklı yerlerde değişmekte gps uydusu bulma süresi her yerde aynı değil ama bi de sygic dene daha önce nokiada da kullanıyordum onda da diğerlerine göre daha hızlı buluyordu hele bu cihaz da aldığım performans çok şaşırttı beni açık bir alanda 15 20 sn içinde buluyor konumumu ayrıca kapalı alanlarda da bulabiliyor :D

gps uydu bulma süresi değil programın acılış süresi gps ugdusunu hemen görüyor ama program hemen açılmıyor

- - - Eklendi - - -

bende arıyorum orginal bişi ama bulamadım igo yu denedim şimdi sra sygic te :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Beklemesi normal o kadar ama bu süre farklı yerlerde değişmekte gps uydusu bulma süresi her yerde aynı değil ama bi de sygic dene daha önce nokiada da kullanıyordum onda da diğerlerine göre daha hızlı buluyordu hele bu cihaz da aldığım performans çok şaşırttı beni açık bir alanda 15 20 sn içinde buluyor konumumu ayrıca kapalı alanlarda da bulabiliyor :D

gps uydu bulma süresi değil programın acılış süresi gps ugdusunu hemen görüyor ama program hemen açılmıyor

- - - Eklendi - - -

bende arıyorum orginal bişi ama bulamadım igo yu denedim şimdi sra sygic te :D

Favorim Sygic. Hemen hemen en verimli gps verisini veren uygulama. Görseli de tatmin edici.

çirkin karga

çirkin karga

Üye
bende s2 var verip s3 almak istiyorum böyle fırsatları yok mu samsungun ?

gokay1989

gokay1989

Üye
arkdslar bu tlf cok ram kullanyr 650-700mb dan assagya inmuyr menye grrkn fln kaslma yapyr kaptp acnca dzlyr s2 lerde 350mb cvari kllanyrdu

Suyaka

Suyaka

Üye
Öncelikle Türkçe yazabilirsen daha iyi olur.

Kurduğun, kullandığın uygulamalarla alâkalı bu durum. Benim ekran görüntüm aşağıda ve gayet normal. Telefonum Galaxy SIII. Gereksiz uygulamaları kaldırmanı öneririm.

danismaz61

Üye
arkadaşım benimde 600den aşağı inmiyor genel olarak gereksiz uygulamalar dediğin benim sonradan yüklediklerim mi yoksa telde yüklü olan gereksiz uygulamalar mı? eğer telde benim yüklemem dışında gereksiz uygulama varsa isimlerini verebilir misin?

Suyaka

Suyaka

Üye
arkadaşım benimde 600den aşağı inmiyor genel olarak gereksiz uygulamalar dediğin benim sonradan yüklediklerim mi yoksa telde yüklü olan gereksiz uygulamalar mı? eğer telde benim yüklemem dışında gereksiz uygulama varsa isimlerini verebilir misin?

Talk, Mekanist, Google+, Allshare ve eklentileri, Wifi ile Kies, Svoice, Yüz tanıma kilidi, Talkback, Samsung Smart Sinema, Samsung Hesap uygulamaları, Exchange Hizmeti, Wi-fi Direct, Samsung Apps, Game Hub vesaire.. Bunların hangisi ihtiyaç hangisi değil? Hiç kullanmam diyorsan sil, arada lazım olur diyorsan dondur.

danismaz61

Üye

Talk, Mekanist, Google+, Allshare ve eklentileri, Wifi ile Kies, Svoice, Yüz tanıma kilidi, Talkback, Samsung Smart Sinema, Samsung Hesap uygulamaları, Exchange Hizmeti, Wi-fi Direct, Samsung Apps, Game Hub vesaire.. Bunların hangisi ihtiyaç hangisi değil? Hiç kullanmam diyorsan sil, arada lazım olur diyorsan dondur.
dondurma işlemi nasıl oluyor?

- - - Eklendi - - -

tamam anladım devre dışı yazıyor silinmeyenlerde:)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
dondurma işlemi nasıl oluyor?

- - - Eklendi - - -

tamam anladım devre dışı yazıyor silinmeyenlerde:)

Bunlar sürekli ramden yer işgâl eden uygulamalardır. Ayrıca, rootlu ise eğer telefonun ES Task Manager aracılığı ile başlangıç yöneticisini kullanarak telefonun açıldığında başlaması gereken uygulamaları düzenleyebilirsin. Çünkü kurduğun bir çok uygulama yetkilerinde başlangıçta çalışmak yer alır. Yani kullanmasan da kendisi bir şekilde arka planda çalışır. Bu kimi zaman iyi niyetli olarak -yani kullanmak istediğinde beklememeni sağlamak amacı ile- yapılsa da, çoğu zaman veri alışverişleri için ya da zaman zaman reklam yapmak maksadıyla hani şu bildirim çubuğunda çıkanlar gibi yapılır. Bu yüzden bu ayrıntıları bilip, ona göre bir yapılandırma yaparsanız daha verimli kullanabilirsiniz.

danismaz61

Üye

Bunlar sürekli ramden yer işgâl eden uygulamalardır. Ayrıca, rootlu ise eğer telefonun ES Task Manager aracılığı ile başlangıç yöneticisini kullanarak telefonun açıldığında başlaması gereken uygulamaları düzenleyebilirsin. Çünkü kurduğun bir çok uygulama yetkilerinde başlangıçta çalışmak yer alır. Yani kullanmasan da kendisi bir şekilde arka planda çalışır. Bu kimi zaman iyi niyetli olarak -yani kullanmak istediğinde beklememeni sağlamak amacı ile- yapılsa da, çoğu zaman veri alışverişleri için ya da zaman zaman reklam yapmak maksadıyla hani şu bildirim çubuğunda çıkanlar gibi yapılır. Bu yüzden bu ayrıntıları bilip, ona göre bir yapılandırma yaparsanız daha verimli kullanabilirsiniz.
yok root falan yok yukarda dediğin uygulamaları devre dışı bırakıyorum su anda çok doğru diyorsun çevremde pek s3 yok zamanla artar arttığı zaman kullanırız :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

erkin2503

Üye
sürüş modunu aktif ettiğimde mesaj gelince okuma yapmıyor internet açık mı olmalı arkadaşlar. açtığımda da bi değişiklil olmadı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

cevap verebilen?

Türe

Türe

Üye
Öncelikle Türkçe yazabilirsen daha iyi olur.

Kurduğun, kullandığın uygulamalarla alâkalı bu durum. Benim ekran görüntüm aşağıda ve gayet normal. Telefonum Galaxy SIII. Gereksiz uygulamaları kaldırmanı öneririm.

yazı tipin nedir ??

Üst Alt