Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
O zaman yüklemesek daha mı iyi olacak bizim için madem olanı da alacak bizden ayrıca bizi üstün kılan en önemli özelliklerden birisi olan flash desteği de kalkacak yani o zaman yüklemeye değer ne var bu yeni güncellemede :D

Flashı çalışacak. Gerçi jelly beande de çalışıyor. Jelly bean değil bu güncelleme :D

danismaz61

Üye
Yok biliyorum o olmadığını geleceği zamanı düşünerek konuşuyorum bize hız performans dışında bir şey katmadığı gibi olandan da alacaksa yüklemeye gerek yok gibi zaten bizim cihazlar yeteri kadar hızlı ve performansı oldukça tatmin edici :D

- - - Eklendi - - -

2 saattir kurmaya çalışıyorum player kuruluyor codec kurulmuyor deli oldum mxplayer pro ile çözdüm işi :D
Bu arada aynen dedigin gibi program ya da codek aynı anda kurulmuyor :D ya codek ya da program tek başına kuruluyor bende çok uğratmış bulamadım dedigin gibi bende mx player pro'yla çözdüm :D

erkin2503

Üye
Arkadaslarlar telim son surum mu bilemedim ana bantta xxflb yazıyor. Br de galeride kendi fotografm ustne ynlslikla rehbrden brnn adni ekledm smdi bazı fotolarda adı cikiyr resmde. Imi kaldr diyorum ama başka fotoğraflarda da cikiyr tek tek mi kaldrmaliyim

danismaz61

Üye
Evet arkadaşım son sürüm o şu anda diğer sorunu bilmiyorum daha önce denemedim onu hic bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır :D

mb.mehmet

Üye
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.

Suyaka

Suyaka

Üye
Hayırlı olsun

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Kulübümüz büyüyor :) 51 kişiyiz :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Şöyle sağlam bi emulator arşivi paylaşacağım nostalji sevenler faydalansın :-)

mb.mehmet

Üye
arkadaşlar ilk günden soru sormaya başlıcam ama 33 sayfayı tek tek kontrol ettim ve helal olsun herkez birbirine yardımcı olmaya çalışmış dalga dümen olmamış...

banada yardımcı olursanız sevinirim gps bölümünden igo 1280x800 'ü indirdim kurdum program güzel ama 1-1,5 dakika bekleyip öyle açılıyor normalmi bu yoksa başka bi problemmi var sizce...

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk günden soru sormaya başlıcam ama 33 sayfayı tek tek kontrol ettim ve helal olsun herkez birbirine yardımcı olmaya çalışmış dalga dümen olmamış...

banada yardımcı olursanız sevinirim gps bölümünden igo 1280x800 'ü indirdim kurdum program güzel ama 1-1,5 dakika bekleyip öyle açılıyor normalmi bu yoksa başka bi problemmi var sizce...

İnternet bağlantı hızınla alakalıdır kardeşim

mb.mehmet

Üye
paşam ama internete baglanmadan direk gps uydudan baglanıyor diye biliyorum ama oladabilir ama programın kısayoluna tıkladıgımda siyah ekran gelip bekletiyo sonra program acılıyor ona sinir oluyorum ama yapcak bişey yok napalım kaderde varsa uzulmek neye yarar büzülmek :)

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yine düşürdüm ve bu sefer yan düştü ve çaaat diye bi ses geldi mermere düşürdüm masaya koyarken :(

Aha dedim bu sefer saglamına gitti ama internette patladı çatladı çizildi hikayelerine inat yine tek çizik olmadı :)

İnanın bu sefer ümidi kesmiştim ama yine tek çizik olmadı bu üçüncü düşmesi :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Sen de telefonunun dayanıklılığını mı ölçüyorsun nedir :-D

danismaz61

Üye

Beklemesi normal o kadar ama bu süre farklı yerlerde değişmekte gps uydusu bulma süresi her yerde aynı değil ama bi de sygic dene daha önce nokiada da kullanıyordum onda da diğerlerine göre daha hızlı buluyordu hele bu cihaz da aldığım performans çok şaşırttı beni açık bir alanda 15 20 sn içinde buluyor konumumu ayrıca kapalı alanlarda da bulabiliyor :D

- - - Eklendi - - -

3. oldu bu bakalım 4. de ne olacak :D

Ben gözümden sakınıyorum daha koltuğa bile düşmedi herhalde 3 kere düşse telefona bi şey olmasa bile her seferinde benim için gider :D

Suyaka

Suyaka

Üye
Tsubasa, Tekken 3, ResidentEvil 3, Street Fighter Alpha, Ex Plus 2 ve Ex Plus Alpha, Winning Eleven 2002, Dino Crisis, King Of Fighters 98, Metal Slug, Snow Bros, Suppa Mario : ) Silent Hill ve Mortal Combat Trilogy şu an elimdekiler : )

TheMadness

TheMadness

Üye
Bende marionun tüm serisi modlanmış sürümleri falan birsürü var :D

Üst Alt