Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada nfc çipini bataryanın içinde ne işi var o çip boarda bağlı olması gerekmiyormu

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm anladım

tanerdarilmaz

Üye
arkadaşlar bu oyunları nasıl kurcaz telefona bi yardımcı olabilirmisiniz

çirkin karga

çirkin karga

Üye
s2yi verelim bize s3 verecek samsung magazasi yok mu ya

metinkolsa

metinkolsa

Üye
dostlar mxplay vs gibi programlar denedim ama 720p dts ses dosyası olan filimlerin sesi gelmiyor yardım edebilirmisiniz

By Fixed

Üye
Arkadaslar beni de yazin
Cakil mavisi. Bu arada son surum ne olmali telefon bir kac keree guncelleme yapti?

Suyaka

Suyaka

Üye

By Fixed

Üye
Tamamdir tesekkurler son surummus.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

danismaz61

Üye
bu yeni güncelleme ne zaman gelir bir tahmin var mı yaa yüklemek için sabırsızlanıyorum bakalım ne gibi yenilikler sunacak bize:D

TheMadness

TheMadness

Üye
dostlar mxplay vs gibi programlar denedim ama 720p dts ses dosyası olan filimlerin sesi gelmiyor yardım edebilirmisiniz

2 saattir kurmaya çalışıyorum player kuruluyor codec kurulmuyor deli oldum mxplayer pro ile çözdüm işi :D

Suyaka

Suyaka

Üye
bu yeni güncelleme ne zaman gelir bir tahmin var mı yaa yüklemek için sabırsızlanıyorum bakalım ne gibi yenilikler sunacak bize:D

Yenilik sunmayacak, üstüne bi de var olan özelliği alacak :-) Apple ile patent çekişmesi yüzünden Evrensel Arama fonksiyonunu kaldırıyor yeni güncelleme ile birlikte samsung. Adına her ne kadar kararlık ya da performans dese de amaç telefonun kendi arama motorunun uygulamalar ve rehberde aynı anda arama yapmasını sağlayan özelliği yalnızca webde arama yapacak şekilde sınırlamak. Benden duymuş olun :-)

TheMadness

TheMadness

Üye

Yenilik sunmayacak, üstüne bi de var olan özelliği alacak :-) Apple ile patent çekişmesi yüzünden Evrensel Arama fonksiyonunu kaldırıyor yeni güncelleme ile birlikte samsung. Adına her ne kadar kararlık ya da performans dese de amaç telefonun kendi arama motorunun uygulamalar ve rehberde aynı anda arama yapmasını sağlayan özelliği yalnızca webde arama yapacak şekilde sınırlamak. Benden duymuş olun :-)

Dava biter bitmez geri gelir bence

danismaz61

Üye
O zaman yüklemesek daha mı iyi olacak bizim için madem olanı da alacak bizden ayrıca bizi üstün kılan en önemli özelliklerden birisi olan flash desteği de kalkacak yani o zaman yüklemeye değer ne var bu yeni güncellemede :D

Üst Alt