danismaz61
Üye
Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama kullanmak telefona bir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan indirip kursam bir zararı olur mu?
cevabı olan yok mu bu soruya ?
Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama kullanmak telefona bir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan indirip kursam bir zararı olur mu?
danismaz61
Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama kullanmaktelefonabir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan indiripkursam bir zararı olur mu?
s3 ün müzik çalarında şarkı sözleri gösterme yok
Nasıl yok şuanda önümde çalıyor ve okuyorum sözleri. Lütfen araştıralım yanlış yönlendirmeyelim. Eğer şarkı sözü ekliyse albüm kapağına bir kere dokunduğunuzda gelir sözler. Gelmezse ekli değildir. Eklemenin birkaç yolu var. Ben iTunestan atıyorum zamanında ipodum için kullanırdım gayet de kolay atması.
Arkadaşlar pilimiZ az bitmsken ble pc ye bagladgmzda şarj oluyr tel bunun sprekli byle olması pln omrne zarr vermiyrmu
Yani gün içinde de pil btmemsken sarja takabilr mıyım
Tesekkur ediyorum
Nasıl yok şuanda önümde çalıyor ve okuyorum sözleri. Lütfen araştıralım yanlış yönlendirmeyelim. Eğer şarkı sözü ekliyse albüm kapağına bir kere dokunduğunuzda gelir sözler. Gelmezse ekli değildir. Eklemenin birkaç yolu var. Ben iTunestan atıyorum zamanında ipodum için kullanırdım gayet de kolay atması.
aga kusruma bakma bende araştırmalarıma gore soyledim bunu daha telefon elime geçmedi o yuzden bilmiyom bende inetnetin yalancısıyımNasıl yok şuanda önümde çalıyor ve okuyorum sözleri. Lütfen araştıralım yanlış yönlendirmeyelim. Eğer şarkı sözü ekliyse albüm kapağına bir kere dokunduğunuzda gelir sözler. Gelmezse ekli değildir. Eklemenin birkaç yolu var. Ben iTunestan atıyorum zamanında ipodum için kullanırdım gayet de kolay atması.
bizim pillerimizin diğer telefon pillerinden ayıran bi özelliği varmıdır
s3 için bataryayı çıkardığımızda telefon hemn kapanmıyor diye birşey duymuştum bu doğrumudur. çekip çıkarsam kapanmıyaacakmı bi ayar gereklimi
risk almayayım o zaman
Çok az bir süre açık kalıyor. İstersen dene