Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

danismaz61

Üye
Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama kullanmak telefona bir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan indirip kursam bir zararı olur mu?

cevabı olan yok mu bu soruya ?

Türe

Türe

Üye
danismaz61

Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama
kullanmak
telefona
bir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan
indirip
kursam bir zararı olur mu?

olacağını sanmam lakin apkmania.com'a bir bakın öncelikle ;)

wratH!

wratH!

Üye

s3 ün müzik çalarında şarkı sözleri gösterme yok

Nasıl yok şuanda önümde çalıyor ve okuyorum sözleri. Lütfen araştıralım yanlış yönlendirmeyelim. Eğer şarkı sözü ekliyse albüm kapağına bir kere dokunduğunuzda gelir sözler. Gelmezse ekli değildir. Eklemenin birkaç yolu var. Ben iTunestan atıyorum zamanında ipodum için kullanırdım gayet de kolay atması.

prosentez

Üye
Merhaba S3 Kullanıcıları,

Ben 1198 den bu yana Nokianın bütün cominacator telefonlarını (9000, 9100,9200, 9300, 9310, e90) kullanmış biriyim. Son olarak da bu serinin son telefonu E7 kullanıyordum. Aslına bakarsanız kullanımdan çok memnundum ama bazı yeniliklerden mahrum kalmamak adına androide geçme ihtiyacı duydum.
Kullandığım cihazlara en yakın cihaz olarak da s3 ü buldum.
2 gündür gece gündü aletle haşır neşirim. E7 ye göre artıları da var eksileri de. eksilerini sineye çekeceğim ama bir kaç konu var ki benim için kabul edilemez vazgeçilemez.
Bunların en başında rehber kullanımı geliyor. S3 de rehber E7 göre daha zayıf kalmış ama daha fonksoniyel.
Outlok ile güncelleme yapıldığında Outlook da ki bazı bilgileri maalesef cihazla senkronize edemiyorum. Kies nokia suite göre çok ama çok kötü bir program. Outlook kişilerdeki resimler ve guruplar cihaza ne yaptıysam taşınamıyor. En son çözüm olarak Google ile Otlook'u senkronize edip cihazı da google senkronize ederek buldum. Guruplar taşında ama bu kez de resimler yok. resimleri bir türlü aktaramadım.
Kies dışında outlook ile senkronize yapabileceğim bir program var kı ya da bunun başka bir çözümü?

Bir diğer eksik de arayanın ismini söylememesi. Bu mümkün mü ben mi bulamadım. (Arama ses etiketi)

Türe

Türe

Üye
Nasıl yok şuanda önümde çalıyor ve okuyorum sözleri. Lütfen araştıralım yanlış yönlendirmeyelim. Eğer şarkı sözü ekliyse albüm kapağına bir kere dokunduğunuzda gelir sözler. Gelmezse ekli değildir. Eklemenin birkaç yolu var. Ben iTunestan atıyorum zamanında ipodum için kullanırdım gayet de kolay atması.

Evet itunes'tan atıyorum ben de albüm kapağı ve şarkı sözü eklemesi kolay oluyor oradan ;)

erkin2503

Üye
Arkadaşlar pilimiZ az bitmsken ble pc ye bagladgmzda şarj oluyr tel bunun sprekli byle olması pln omrne zarr vermiyrmu

erkin2503

Üye
Yani gün içinde de pil btmemsken sarja takabilr mıyım

erkin2503

Üye
Tesekkur ediyorum

sergei95

sergei95

Üye

Ben minilyrics diye bir programdan yapıyordum problem yoktu.S3 te göstermiyor.Hafıza kartındaki şarkılarda da olmuyor telefondakindede.

erlbas

erlbas

Üye
Galaxy S3 Mavi

SilentOne

SilentOne

Üye
aga kusruma bakma bende araştırmalarıma gore soyledim bunu daha telefon elime geçmedi o yuzden bilmiyom bende inetnetin yalancısıyım

erkin2503

Üye
bizim pillerimizin diğer telefon pillerinden ayıran bi özelliği varmıdır

erkin2503

Üye
s3 için bataryayı çıkardığımızda telefon hemn kapanmıyor diye birşey duymuştum bu doğrumudur. çekip çıkarsam kapanmıyaacakmı bi ayar gereklimi

dodo1999

Üye
Beni de ekleyin 16 gb Mermer Beyazı

TheMadness

TheMadness

Üye
s3 için bataryayı çıkardığımızda telefon hemn kapanmıyor diye birşey duymuştum bu doğrumudur. çekip çıkarsam kapanmıyaacakmı bi ayar gereklimi

Çok az bir süre açık kalıyor. İstersen dene

Üst Alt