Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

m.murat.95

m.murat.95

Üye
beyaazzzzz

ziyanni

Üye
bende buradayım arkadaşlar :-) ekleyelim lütfen

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu son güncelleme benim cihazda da hala gözükür de yok sadece bekliyorum belki gelir diye :-(

gokay1989

gokay1989

Üye
Ya bnm cihaz 87mb bi gncllme blyr yuklyrm suan krulamyr dyr

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Androidsever kardeşim oyunlar için teşekkür ederim ;) yalnız gta oyununda bir türlü ses alamadım ne yaparsam yapayım ses çıkmıyor varmıdır bunun bir çözümü! Yoksa da canın sağolsun kardeşim;) baya bir emek verdin bu konuya helal olsun demek düşüyor banada :)

iyll

Üye
Benide ekle beyaz16gb

SilentOne

SilentOne

Üye
Androidsever kardeşim oyunlar için teşekkür ederim ;) yalnız gta oyununda bir türlü ses alamadım ne yaparsam yapayım ses çıkmıyor varmıdır bunun bir çözümü! Yoksa da canın sağolsun kardeşim;) baya bir emek verdin bu konuya helal olsun demek düşüyor banada :)
baba maşallah imzanda baya uzunmuş :D

erkin2503

Üye
orjinal sms programını kullanıyorum. kapatttım açtım teli yine olmadı. rehberim telofonda onlarda resimlerim ekli silip tekrar yaptım ama olmadı.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar teşekkür ederim çözdüm rehberimde sadece telefon rehberi açık olmasına rağmen mejlara girip alıcı adı yazınca sım karttakiyle çakışıyormuş aynı kişi adı ondan çıkmıyormuş komple sım kart hafızasını sildim. şimdi sıkıntı yok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ilk defa android kullandığım için bu kadar sorum oluyor kusuruma bakmayın 1.sorun daha olucak, telefonu pcye bağlıyorum işimi hallediyorum daha sonra bunu nasıl çıkarmam gerekiyor. telden bi işlem yapılmıyor direk usb yi çekip çıkarıyim mi

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi

Bende bi sorun yok kardesim ama bi arastirayim :)

erkin2503

Üye
arkadaşlar güzel bir navigasyon arıyorum n drive yükledim sitemizden yapamadım. kendi içindeki de çalışmıyor

wratH!

wratH!

Üye
arkadaşlar güzel bir navigasyon arıyorum n drive yükledim sitemizden yapamadım. kendi içindeki de çalışmıyor
Sygic iyi diyorlar pek kullanmadım ama. Ben route 66 kullanıyorum güzel güncel haritalar.

TheMadness

TheMadness

Üye
Sygic iyi diyorlar pek kullanmadım ama. Ben route 66 kullanıyorum güzel güncel haritalar.

sygic grafiksel olarak daha iyi, route 66 daha fonksiyonel

- - - Eklendi - - -

Az önce Awesome BEATS kurdum. Müzik dinlemekten kulaklarım sağır olacak (:

gokay1989

gokay1989

Üye
I9300bole5 ana band surumum

erkin2503

Üye
Bildirimleri kapatmalımıyım, açmalımıyım

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Acik kalmasi iyidir :)

danismaz61

Üye
Arkadaşlar bir sorum daha olacak forumda da bulunan beleş market adlı uygulama kullanmak telefona bir zarar verir mi markette ki ücretli uygulamaları ordan indirip kursam bir zararı olur mu?

erkin2503

Üye
ndrive sıkıntısız çalışıyor. bir kaç film attım oynatıyor ama .avi formatlılar galeri de ve video oynatıcı listesinde görünmüyor dosya yöneticisinden açılıyor başka yol varmıdır. bunları görebilmemin

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ndrive sıkıntısız çalışıyor. bir kaç film attım oynatıyor ama .avi formatlılar galeri de ve video oynatıcı listesinde görünmüyor dosya yöneticisinden açılıyor başka yol varmıdır. bunları görebilmemin

Filmler için marketten MX player ve codeklerini yüklediğiniz taktirde her türlü filmi açabilir ve görebilirsiniz ;) bildiğim kadarıyla tam 157 codek desteği mevcut bu kadar codek benim laptop ta bile yok........:ehe

Üst Alt