Ya bnm cihaz 87mb bi gncllme blyr yuklyrm suan krulamyr dyr
baba maşallah imzanda baya uzunmuşAndroidsever kardeşim oyunlar için teşekkür ederimyalnız gta oyununda bir türlü ses alamadım ne yaparsam yapayım ses çıkmıyor varmıdır bunun bir çözümü! Yoksa da canın sağolsun kardeşim
baya bir emek verdin bu konuya helal olsun demek düşüyor banada
![]()

baba maşallah imzanda baya uzunmuş![]()
valla dogru diyosun kardesim. Mobilden girdigim icin devamlı ; hic farkında degilim en kısa zamanda duzeltiyim Androidsever kardeşim oyunlar için teşekkür ederimyalnız gta oyununda bir türlü ses alamadım ne yaparsam yapayım ses çıkmıyor varmıdır bunun bir çözümü! Yoksa da canın sağolsun kardeşim
baya bir emek verdin bu konuya helal olsun demek düşüyor banada
![]()

Sygic iyi diyorlar pek kullanmadım ama. Ben route 66 kullanıyorum güzel güncel haritalar.arkadaşlar güzel bir navigasyon arıyorum n drive yükledim sitemizden yapamadım. kendi içindeki de çalışmıyor
Sygic iyi diyorlar pek kullanmadım ama. Ben route 66 kullanıyorum güzel güncel haritalar.
s3 ün müzik çalarında şarkı sözleri gösterme yokXXLFB. Off nasıl yapacağım şarkı sözünü çok önemli bir şeydi benim için.
ndrive sıkıntısız çalışıyor. bir kaç film attım oynatıyor ama .avi formatlılar galeri de ve video oynatıcı listesinde görünmüyor dosya yöneticisinden açılıyor başka yol varmıdır. bunları görebilmemin