memoli_091
Üye
Kardeş Tlf aldıktan sonra hiç sıfırlama yada wipe data / wipe cache veyahut farklı bir rom falan yüklemesi yaptınmı? Yurtdışındanmı aldın yoksa TR mi? Şöyle bişey yap bakalım *#272*imei no# bunu tuşladıktan sonra bi menü gelecek bak akalım hangi ülke işaretli orda farklı bi ülke seçili ise TUR seç ve okeyle teli yeniden başlatıp işlem yapacak sonra güncellemeleri kontrol et düzelecektir. bu işlem yapınca tel sıfırlanabilir bilgin olsun verilerini yedekle.
leme yok. Blackmart yükle ondan direk indir ücretsiz
leme yok. Blackmart yükle ondan direk indir ücretsiz
herkese selam bugünden itibaren bende S3 lü oldum. Birbirimize yardım ederk en iyi şekilde kullanabilmek umuduyla.
Bugün telefonuma güncelleme geldi ama güncellemeyi yapamıyorum yardımcı olabilirmisiiz ?
Şu yazı çıkıyor:'Kullanıcılara,yazılım güncelleme hizmetine erişim talepte bulunma sıralarına göre sağlanmaktadır,daha sonra deneyin
bu kodu ardından imei filan girince birşey olmuyor.kod çalışmıyor?
Selam arkadaşlar bişi sorcam esi sürümlü bir çok android samsung telefonda (açık)uygulamaları tek tek kolayca kapamak mümkünken g samsung s3 te ya tüm uygulamaları kaldır diyeceksin yada başka bi yolu olmalı işte ben onu bilmiyorum açık uygulamaları seçerek istediğimi nasıl kapabilirim uygulamaların üstünde herhangi bir köşesinde x işaretide yok tek seçenek aşağıda tüm uygulamaları kaldır mı kapat mı öle bişi yardımcı olabiliseniz sevinirim
Kardeşim, babam ve eşimde de S3 mevcut. Hepsi trden alındı. Hepsi orjinal yetkili distribütör garantili . Arkadaş çevremde de 1-2 note2 kullanan haric çok fazla sayıda S3 kullanıcısı mevcut. Hiç biri yurt dışı cihaz değil.
Benim gibi evkurdan, darty den, hepsiburadandan v.s alınmış telefonlar.
Herkese 4,1,2 güncellmee geldi, benim telefonda halen tık yok. Kiese baplıyorum güncel son versiyon kullanılıyor diyor..
Çevremde rootlu telefonda yok. Herkes aldığı gibi kullanıyor. ben dahil.. Bunun sebebi net olarak nedir bilen yardımcı olabilicek biri varmıdır
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?