Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

bosjo

Üye
Ben de s3 kullanıcıyım-Mavi çakılım var ekleyin. 3 aydır kullanıyorum

Arkadaşlar bu 4.1.2 güncelemesi ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı. Ertelenmiş diye bi haber duymuştum en son. İşlemcideki açık sebebiyle .Bu konuyu araştıran varmı.

Suyaka

Üye
Arkadaşlar bu 4.1.2 güncelemesi ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı. Ertelenmiş diye bi haber duymuştum en son. İşlemcideki açık sebebiyle .Bu konuyu araştıran varmı.

1 aydır kullanıyorum, polonya sürümü yayında indir kur sen de bekleme.

H.TOGAN

Üye
beyler 4.1.2 ingiltere sürümü çıkmış, kullanan varmı içinizde acaba? Su anda ben Polonya sürümünü kullanmaktayım ; lakin batarya performans ından pek memnun kalmadım. Kime sorsam ingiltere sürümü herzaman en stabil sürüm deniyor. Şu anda indiriyorum ama Polonya sürümünden bir farkı yoksa benim için herseyi sil baştan yapmak zor olacak. Bu sebepten ingiltere sürümünü kullanan bir arkadas varsa ve yazılım ın stabil olup olmadığına dair bir bilgi verirse, sevinirim

Edit: 4.1.2 ingiltere kies sürümünü odin ile kurdum ve kullanmaktayım ; farkettiklerim : telefon polonya sürümüne göre daha hızlı açılmakta ve bataryası daha ilk 24 saatim olmasına rağmen %20 daha fazla dayandı zannedersem bu süre bir hafta geçtikten sonra dahada artacak. İngiltere sürümünden ilk izlenimlerim bu yönde ; benim tavsiyem kurmak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden kursunlar........

Ya bu bizim sürüm ne zaman yayınlancak. Hala bekliyoruz. Odin ile rom kurmasına beceremiyorum.Ama ingiltere sürümü yayınlandığına
Göre bizimki de yakındır diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

1 aydır kullanıyorum, polonya sürümü yayında indir kur sen de bekleme.
Beceremiyorum ki dostum.

orchsn

Üye
Beni de eklermisiniz listeye....

benide ekle arkadaşım

- - - Eklendi - - -

benide ekle arkadaşım

ggtoker

Üye
arkadaşlar tlf kenarı bıraktınız msj veya arama geldi cvp veremediniz..... daha sonra tlf nu elinize aldıgıızda tlf titremesi lazım ama bnm tlf titremiyor... acaba ayarlardan mı kapalı warmı bi formulu?????

helltr

Üye
arkadaşlar tlf kenarı bıraktınız msj veya arama geldi cvp veremediniz..... daha sonra tlf nu elinize aldıgıızda tlf titremesi lazım ama bnm tlf titremiyor... acaba ayarlardan mı kapalı warmı bi formulu?????

hareket ayarlarından açman gerek arkadaşım . o özelliği.

Evet arkadaşlar şu an itibariyle 4.1.2 ingiltere romunu
Yükledim son anda başka birinin tavsiyesiyle nu romu
Yükledim cok iyi telefona cok uyumlu hic bircsorun ya samadim.tavsiye ederim.

nokiae6

Üye
ekle kardeşim 16 gb mermer beyazı

28.08.2012 BENİ DE EKLE GARDAŞŞ MERMER BEYAZI 16GB SİYAH KERNEL DUAL BOT. 1.ROM 4.1.2 UK STOCK ROM 2.ROM 4.1.2 DARKY ROM III v.8.2... HASTASIYIZ DEDEEEEE

(s3) arkadaslar son güncellemede sil butonum lllll ( LL) yapıyor google playdan klavye ındırdım onu kullanmak ıstıyorm nasıl o klavyeye gecerim

ali_axe

Üye
(s3) arkadaslar son güncellemede sil butonum lllll ( LL) yapıyor google playdan klavye ındırdım onu kullanmak ıstıyorm nasıl o klavyeye gecerim

bende de bu sorun başladı ve takılıyor sil butonu nasıl düzeltebiliriz

Klavye sorununu çözemeyenler arkadaşlar için anlatayım. Mesajlar bölümüne girin herhangibir diyoloğa girin klavye gelsin klavyedeki sol altta ingiliz anahtarı varya ona dokunun giriş dilini Engilish(UK) yapın silme sorununuz çözülücektir

problem degişiyor ozmn ama yazıyorum amazing oluyor. bu durum da kötü .cogu bir kac yazarla konusuyorm telafuz edemedıgım kelımelrı otomatık cevırıyor ama iştee

benim aradıgım sadece klavyeyi degiştirmek idiridigim bır kac klavye var onları kullanmak
istiyorm nasıl kurucam yada eskı klavyenın yerini nasıl alacak bu indirdigim

selam bende burdayim..
Samsung Galaxy S3 16 GB Beyazzzzz ) Iphone 3gs den sonra fena karmasik geldi ama degdi )

keremerm

Üye
Dünyada 30.000.000 adet i aşan bir satışı olmuş ben burada bari 199. sırayı alıyım bari yaz kardeş beni de oraya s3 se s3 bende aldım gari