Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

merhaba arkadaşlar telefonun kaç ghz olduğunu nasil ogrenebilirim

se009100

Üye
Mükemmel bir cihaz 4 aydır kullanıyorum.

yesilay

Üye
Herkese merhaba bende beyaz renginden aldım. Ayrıca bir sorum olacak, Bilgisayarımla nasıl bağlantı kurabilirim usbyi kullanarak. Bigiyarda kullandığım iştetim sistemi Xp dir. Yardımcı olursanız sevinirim.

deLLyici

Üye
bende çakıl taşı mavisi

edrnlee

Üye
sensorunde hafif sağa kayma var. ne yapabilirim. yardım edermisiniz?

İyi günler cihazim 4.1.1 yüklü hiçbir şekilde root vb yazılımsal değişiklik yapmadım fakat yazılım güncellemeye girdiğimde ' Cihazınız modifiye edildi güncelleştirme mevcut değil ' diyor sorun nedir acaba ?

SGS3

Üye
Arkadaslar acil cevap almak zorundayim elimde 10gblik film var telefonun icinde ve ses turu dts mx player desteklemedigi icin mx player pro satin aldim ama oda acmadi lutfen yardim edin desteklenmeyen ses cozucu : dts diyor nasil basarabilirim bs playerda calisiyor ama ses kisik cikiyor lutfen acil saygilar..

H.TOGAN

Üye

Malesef dts formatını yalnızca bsplayer ile acabilirsiniz.

Geç oldu temiz oldu titanium gri listede 200. olmak isterim

ahmetwap

Üye
Ahmetwap S3 aldı benide ekleyebilirmisiniz ?

ATILIMCI

Üye
S.a arkadaşlar, s3te fruit ninja açılırken ilk başta dokunmatiği algılamıyor daha sonra algılıyor. Bu sürekli olmuyor bazen oluyor. Birde meyveleri keserken sanki geç tepki veriyor gibime geliyor, saniyenin onda biri kadar. Youtubeda incelemelere bakıyorum oradaki kullanıcı elini değer değmez hemen kesiyor bende biraz tepki süresi geç gibi, bu sorun olabilir mi? Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Güç tasarruf modu aktif iken, telefon performansını kısıtlıyor.

realites

Üye
Bende yeni aldım 16gb mermer beyazı beni de ekleyin s3 kervanına

- - - Eklendi - - -

Franco karnel nasıl yuklerim ?? Marketten satın aldım lakin nasıl olur bilgim yok sizce yüzlesem iyi olur mu ve bir sorunum daha var bütün guncellemeleri aldım android 4.1.1 jeliben kullanıyorum bazen sorun yaşıyorum ne gibi şöyle diyo torchwizart ana syf durduruldu diyo tlf 5 7dk öyle kalıyor sonra tekrar normale dönüyor bazen torchwizart anasayfasi yanıt vermiyor durdurulsun mu diyo bunun sebebi nedir ?

Bu bizi ekleyecek olan arkadaşın hiç sesi soluğu çıkmıyor yaşıyormu acaba. .

siyah
eklerseniz sevinirim
siyahtan sasmam

duman61

Üye
Beyler bir sikintim var. Muzik dinlerken biri beni aradi konusmanin ardindan bildirimlerde telefonun hafiza kartini bos yada dosya sistemi yuzunden okumadigini farkettim yardim bekliyorum.