Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

iskaca

Üye
Arkadaşlar ben shadowgun ı samsung appstan indirdim fakat sonradan 250 mb yüklemesi gereken dosya inmiyor. bazen yüzde 3 e kadar geliyor sonra hiç oynamıyor. ne yapmam lazım? en az yarım saat bekledim hiç tık olmadı.

patitiko

Üye
dostum samsung galaxy s3 beyaz kullanıyorum tellefonum yurt dışı 4.0.4 yüklüyken şebeke sorunu yoktu
4.1.1 yükledim Ağda kayıtlı değil hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen

merhaba arkadaşlar....
bende bir samsung s3 kullanıcısıyım... ve telefonum playstoreye giriyorum netten ve sign in yapıyorum ama telefonu tanımadığı için hiçbirşey indiremiyorum...

ne yapmam gerekir biri yardımcı olsun lütfennnn

teşekkürler...

Telefonunu yurtdışından alan arkadaşlar 4.1.1 jellybean ile sorun yaşıyor mu? walla yüklemeye tırsar olduk şebeke sorunu falan ..

Bir arkadaşımda galaxy s3 var ve kendisi farklı kılıfları koleksiyon olarak almayı seven biri.
Ona hediye almam gerekiyor ve aklıma bu konu geldi.Kendisinde gameboy şeklinde olan kılıf var.Acaba farklı tarz ve şekillerde hem estetik açıdan hem de kalite açıdan önerebileceğiniz kılıflar var mı?

Santazmo

Üye
ya ben daha dün s3 aldım fotoğraf çekince fotoğaflarda adamların yüzünde etiketleme için sarı bi kutucuk var onu nasıl kaldırabilirm bi yardımcı olurmusunuzz

newguard

Üye
ya ben daha dün s3 aldım fotoğraf çekince fotoğaflarda adamların yüzünde etiketleme için sarı bi kutucuk var onu nasıl kaldırabilirm bi yardımcı olurmusunuzz

onu üstüne tıklayıp kapatıyodun galiba ben kapattım ama nasıl kapatmıştım unuttum

edrnlee

Üye
Bu sabah telefonu jelly beana yükselttim. Ardından nette gördügum bir fotografi indirdim ve duvar kagidi yaptim. Telefon takildi ve siyah oldu 10 sn de bir 1 saniyeligine aciliyordu. Sonra pili cikardim . Reset attim. Bu sefer. Acilirken s3 yazisindan sonra mor samsung yazisi gelmedi sadece ses cikti. Birkac kez daha reset attim. Sonra ses home tus kilidine basarak reset attim. Tek sorun yine acilirken mor yazi cikmiyor sadece ses cikiyor bu sorunu nasil cozebilirim?

H.TOGAN

Üye
Telefonu recovery moda al oradan wipe yaparak telefonu sıfırla problemin ortadan kalkar...

kero42

Üye
peki Jelly beana nasıl yükselteceğiz biz telefonu ?? ayrıca yükselttiğimizde telefondaki bilgilere birşey oluyor mu ?
telefonun ayarlar bölümünde en altta telefon hakkında yazan yere gelip oradan güncelleme yapabilirsin. oradan olmazsa telefonu pc ye bağlayıp kies i aç sana güncelleme yapayım mı diye sorar zaten. güncelleme sırasında telefonun bağlantısını kesmezsen veya bunun gibi sorunlar yaşamazsan hiç bir sıkıntı olmaz merak etme

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben dün gece telefona bakarken aşırı kasmaya başladı menü geçişleri browser hep kasıyordu. sonra fabrika ayarlarına getirdim sorunum çözüldü. Ama şöyle bir şey var bu kasma problemlerini yaşarken aynı zamanda kulaklığı takıp kulaklıktan müzik değiştirmeye çalışınca yapamıyordum. normalde kulaklığı taktığımda sol üst köşede kulaklık takıldı uyarısı veriyordu. bende ise bu uyarıyı kulaklığı taktıktan 20- 30 saniye sonra vermeye başladı. ayrıca kulaklığı şarkı çalarken çıkardığımda şarkı duruyordu ama bende direk standart telefonlar gibi sesi hoparlöre vermeye başladı. başta da söylediğim gibi sorunu fabrika ayarlarına alarak düzelttim ancak bu sorunun nedeni nedir? avg antivirüsü kullanıyorum acaba telefona virüs mü girmiş ve avg ye güvenebilir miyim? bu konularda bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

cok entrasan ya siz nasil guncelleme yapiyonuz anlamiyom ki boyle major guncellemeleri telefon uzerinden yapiyorsaniz sikinti oluur telefonda en iyisi kiea yada odin oda size kalmis ha diyeceksiniz kies uzun suruyor koy birtane filim telefinu da gunxellemeye al filim biter guncellemede biter