newguard
Üye
Vay be S3 Satışları patlama yapmış. Ne oldu kılıflar geldi mi hiç yoksa samsung bizi kandırdı mı ?
geldi geldide pek hoşuma gitmedi eski flipcover kılıfımı kullanmaya devam edicem
bnde sikinti yok hersey yuklu videolari acamayan arkadaslar icin soyledim bn aga :-)
bncedeo zaman video açamayanlar okusun bu yorumu
Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.
Bi istegim var istemegimiz numaralari engelleme programi var mi varsa verebilirmisinz cok acil
benide ekleyin lütfen galaxy s3 mermer beyazı
bu telefon kasma olayı sadece bende olusuyor sanırım kımse cevap vermemıs
Madness benim cep telefonu kısmındaki PebbleBlue(Çakıl Mavisini) ben PB diye kısaltmıştım.Bir baktım sende öyle yapmışsın.Senin telefonda sanırsam çakılmavisi
Kardeşim simdi farkettim yazını
Öncelikle görev yöneticisinden belleği sil yapma! Kesinlikle taskmaneger gibi programlar yükleme , taskmaneger ve bu tip programlar çalışan uygulamaları devamlı kapatır , ancak sistem de devamlı bu programlarla savaşıp arka plandaki uygulamaları açmaya çalışır ; bu da hem batarya hemde sistem ram ine gereksiz yük bindirir , bu sebebten dolayı ara ara cihazında kasmalar görmen doğalben mesela arkada çalışan hiç bir programı kapatmam bazen benim telin ram i 710 larda dolaşır buna rağmen cihazda tek bir kasma olmaz mesela görev yöneticisinden belleği sil butonuna ben sadece Real Racing 2 oynarken basarım. kullandığımız bu cihazları bir pc gibi düşünelim ve en azından 2 günde bir kapatıp acalımki cihazda kendine gelsin
cevap için teşekkür ederim, haklısınız bende onları çok kullanıyorum ama ne bilim bazen home tuşuna basınca bile ışık geç yanıyor falan böyle sinir etmeye başladı ufaktan çözüm çare arıyorum kendimce :=)
- - - Eklendi - - -
birde bu telefonu elimize aldıgımızda titreyerek bildirim olduguna haber vermesinin ayarını nereden yapıyorduk acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?