gncmachiner
Üye
Arkadaşlar ben linkteki flash playeri yükledim. Ancak Bilgisayarımdan telefona ingilizce çalışma videolarımı atıyorum. Ses geliyor ancak görüntü gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.Dosya türü= Flash Video File (.flv
onları açmanız için sanırım google play store daki mx player ya da bs player işinizi görecektir.
Arkadaşlar bir sorunum var mx player pro vardi sildim tekrar yukleyim dedim.
Diyor ki Mx Player Pro yuklenemedi bos alan acin ve yeniden deneyin bu ne anlama geliyor sacmalik yardim
s3`daslar selam, winamp, jet audio, poweramp programlarinda muzik actigim zaman sanki muzikteki basa gore telefonun titresimi de basa destek veriyor gibime geliyor. Telefonun orjinal muzik playerinde oyle herhangibir titresimsel bas yok. Acaba bu programlardaki titresim destegini nasil kaldirabilirim?
ya biri flash player dosyalarını yedeklediyse versin bn nasıl yapılcağını bilmiyorum
Arkadaşım ikisinide denedim bugün ikiside açmadı. Başka önerisi olan yokmu?
şükür sonunda birton kişi flash diye bağrıyor bunu konu olarak açıp buradaki konuya eklemek lazım
Bende de öyle bir sorun oluşmuştu artık kalmış olabilir uygulamadan onları temizle.
- - - Eklendi - - -
Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.
- - - Eklendi - - -
Atarım az sonra
- - - Eklendi - - -
Armv7 codeclerini yüklediyseniz açması lazım. Mx Player'ın neredeyse açamadığı hiç bir format yok.
şükür sonunda birton kişi flash diye bağrıyor bunu konu olarak açıp buradaki konuya eklemek lazım
bnde sikinti yok hersey yuklu videolari acamayan arkadaslar icin soyledim bn aga :-)benim şimdiye kadar deneyip açamadığım bir format olmadı neredeyse hepsini denedim mx player'la ancak mx player ücretsiz sürümde dediğinizi bende yaşadım pro sürümüyle hic bir sıkıntı kalmadı forumda bak bul bulduysan kuramıyorsan arkadaşın da dediği gibi onunla ilgili tüm dosya ve codek'leri sil sorunun çözülecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?