Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

newguard

Üye

bunu bi dene ben denemedim ama senin istediğin şey sanırım

Tepkiler: SilentOne
arkadaşlar bende s3 16 gb beyaz kullanıyorum. telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. fakat telefonda son haftalarda kasmalar başladı. 16 gb dan daha 2 gb sını doldurdum. birde temple run diye bir oyun var o oyunda kanat alırken felan takılıyor hemen kendine geliyor nasıl engellicem kasmaları? oyuna girerken belleğide siliyorum olmuyor :S

H.TOGAN

Üye

canın. sağolsun kardeşim gosms programıyla hallettim Androidin işte bu özelliğini seviyorum. Bir kapı kapanır diğer kapı açılır

- - - Eklendi - - -

güç tasarrufu modu nu kapalı tutarsan ız büyük ihtimal kasma lar ortadan kalkacak tır. Dikkat ettiğim bir şey ; güç tasarrufu modunda işlemciler 200mhz. Saat hızında başlıyor, ama güç tasarrufunu kapalı tutarsan ız işlemci saat hızları 500mhz. den başlıyor

Arkadaşlar , iyi geceler.
Mail saglayicilarindan Yahoo ve Gmail i kullanıyorum. yahoo ya mail geldiği zaman saniyesin de bildirim gelirken gmail de gelmiyor.Eşitleme yi açtığım anda gmail posta bildirimi geliyor. Yahoo 'daki gibi sadece bildirim acik iken gmail posta kutusununda güncel olmasi için ne yapabilirim. Sanırım sadece bildirim acik iken gmail gene bildirim veriyor ama bunu anlık değil de belli aralıklarla yapıyor sanırım. bu konuda gmail i eşitleme acik olmadan yahoo gibi yapma metodu ya da ayarı varsa paylaşirsaniz memnun olurum. selametle.

güç tasarruf modu kapalı zaten oyuna girerken ramden belleğide siliyorum fakat sildim halde ram 400 ün altına inmiyor normalde 480 felan silince 410 felan oluyor ama gene ufak kasmalar var. bence hiç olmaması gerek yaw böylesine bi telefonda

Servise vereceğin zaman bana bi sor

arkadaşım çok sağol s3 için böyle konular açtığın için benim sorunum internetten video seyredememek sözde flash player yüklü ama bazı sitelerin videosunu açmıyor çözersen sevinirim ayrıca benide ekliye bilirsin çakıl mavisi s3 sahibiyim

arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen

arkadaşlar sürekli sd kart hasarlı hatası alıyorum.Biçimlendirmemi söylüyor biçimlendiriyorum ama yine aynı hatayı alıyorum

???

Bazı siteleri açarken "need plug in" uyarısı alıyorum. Bunu hangi programla çözebilirim. Firefox kullanıyorum.

Screenshot Galaxy SIII :

Laptop Ekranı :

arkadaşlar sürekli sd kart hasarlı hatası alıyorum.Biçimlendiriyorum yine olmuyor.Pc ye taktığımda hiçbir problem yok acil yardım edin çözümü nedir

newguard

Üye
kılıf bugun geldı kahverengi

Ereinion

Üye
Tavsiye edeceginiz bir rom falan varmi ilk kez yapicam ama sirf uygulamalari sd carda arabilmek icin root yapicam yapmisken romada el atmak sanirim mantikli olur korkunun ecele faydasi yok. Bu konudaki tecrubeli dostlardan tavsiye bekliyorum