newguard
Üye
onun cwabı bu sayfayı dikkatlice okursan var
- - - Eklendi - - -
yaw beyler ben s3 de bazı uygulamalara nasıl şifre koyacam kardeşim var sürekli oyun oynuyor telefonda bide bnim kendi oynadıqım oyunu oynuyor ona şifre koyacam programsız ve rootsuz yapma inkanım varmı
Malesef
arkadaşlar bende s3 16 gb beyaz kullanıyorum. telefonu alalı yaklaşık 1 ay oldu. fakat telefonda son haftalarda kasmalar başladı. 16 gb dan daha 2 gb sını doldurdum. birde temple run diye bir oyun var o oyunda kanat alırken felan takılıyor hemen kendine geliyor nasıl engellicem kasmaları? oyuna girerken belleğide siliyorum olmuyor :S
tamada aradağım şeyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu bi dene ben denemedim ama senin istediğin şey sanırım
canın. sağolsun kardeşimgosms programıyla hallettim Androidin işte bu özelliğini seviyorum. Bir kapı kapanır diğer kapı açılır
- - - Eklendi - - -
güç tasarrufu modu nu kapalı tutarsan ız büyük ihtimal kasma lar ortadan kalkacak tır. Dikkat ettiğim bir şey ; güç tasarrufu modunda işlemciler 200mhz. Saat hızında başlıyor, ama güç tasarrufunu kapalı tutarsan ız işlemci saat hızları 500mhz. den başlıyor
Servise vereceğin zaman bana bi sor
???arkadaşlar acil bir durum söz konusu. halkbank internet bankaciligini kullanirm Bnkaya bna yollagi dogrlama sfresi gelmiyor. müşteri hız. uzunca konstktan snra telefonunuzun msj karakter ksitlamasi var ondan msj glmiyor size dediler. hattı başka tele takınca glr dedi. bnn çözümü vrmdir yardım ltfen
servis olayını Allah yazdıysa bozsunbizim memlekette servis namına hiçbirşey yok sadece müşteriye eziyet etsinler.!......
kılıf bugun geldı kahverengi
Bana daha gelmedi. Bari gün vermeselerdi ya da biraz fazla söyleselerdi
Tesekkur ederim bekliyorum cevabinizi İnşaallah sorunu cozebilirim iyi aksamlar
Şuan mobilim yarın sabah atarım cevabını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?