tatanga_ilker
Üye
Değil.
yok bndesabah güncelleme yaptı benim tel. sizde de var mı?
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Samsung ailesine yeni katıldım, ve bu başlangıcımı Galaxy S3 ile yaptım yaklaşık 10 gündür telefonumu kullanıyorum ve çok memnunum. Size bir sorunumdan bahsedeceğim mutlaka daha önce karşılaşanlar olmuştur;
Telefonumun tüm bildirim sesleri açık olmasına rağmen mesaj geldiği zaman bazen mesaj sesi tamamen çalıyor, bazen hiç çalmıyor sadece titriyor ve bazen de azcık çalıp direk susuyor. Neden birden bu sorunu vermeye başladı anlamadım. Andoid sürümüm 4.0.4 ve tüm güncellemer resmi siteden yapılma yani telefonu orjinal yazılım güncellemeleri ile kullanıyorum. Bu sorun ile karşılaşan ve sorunu çözen oldu mu ? Paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ayrıca geçen gün bir güncelleme yayınlandığı söylendi. Jelly Bean gelmeden önce 26mb lık bir güncelleme geldiği söylendi. Ben böyle bir güncellemeyi telefonu ilk aldığımda ayın 15inde falan yapmıştım ama o güncellemenin yayınlandığı 24 Ağustos da kimi kullanıcı bu güncellemeyi alırken ben herhangi bir güncelleme ile karşılaşmadım. Siz ne alemdesiniz ? Belki mesaj sesi sorunu bu güncelleme ile gider diye düşündüğümden bu durumdan bahsettim.
Özür dilerim sürümümü söylemeyi unuttum I9300XXLFB ...
Teşekkür eder, bilginizi paylaşırsanız memnun olurum.
Mesajınız ve açıklayıcı ilginiz için teşekkür ederim. Evet bende mesajlarimi silince fark ettim onu. İlginç bir tespit1.Kişiden gelen mesajlar birikince 500-600 tane gibi veya o civarlarda telefon artık senın onla her dakika mesajlatığını anlıyor ve maksat guc tasarrufu olsun sadece titrer bazen yarıda kesılır bunu yapmasının sebebı telefonun ustundekı sensordür , dokunmamızı hısseden sensorbunu onlemenın tek yolu gelen kutunu temiz tut
2.Sen şuan en son resmi sürüme sahipsin , diğerleri beta ve hatalı sürümlerdir
Rehbere tıkladığımda isimler geç geliyor.Geldiğinde yandaki harflerden birine bastığımda geç algılıyor böyle bir sorun var mı sizdede? Ablam Kore'den aldı ondakinde bir sorun yok rehberde.
android erbablarına bir sorum var ; bu gün Madness in daha önce burda paylasmis olduğu orjinal Türkiye romunu odin vasıtasıyla telefona flashladım ve versiyonumu yükselttim. Yalnız guncellemeden sonra mesajlar a girdigimde poragram kapatıldı uyarısı alıyorum :-( bu durumu tekrardan telefona flash atmadan cozebilirmiyim ? yardımcı olacak arkadaslara tesekkur ederim
arkadaşlar iyi akşamlar 1aydır kullanıyorum s3 daha iyi oldugunu düşünmüştüm ama yanılmısım belki ben daha çözemedim ondan da olabilir benim sormak istedigim 2 sey var yardımcı olursanız teşekkur ederim 1.si yükledigimiz uygulamayı nasıl silerim 2.si flash player yüklemek gerekiyor ama yok nasıl yüklerim mesela dijiturk play den macları seyredemiyorum flash player olmadıgı için nasıl izlerim birde internette gezerken video ları acmıyor flash olmadıgı için bunu çözmem lazım buyuk hayal kırıklıgı yasayorum tardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler iyi akşamlar
Wipe yap üstüne tekrar flash at. Gene wipe at ve csc değiştirme konuma bakıp Csc'yi tur yap.
Şuan mobilim yarın sabah atarım cevabını.
kardesim flashtan once ve sonra wipe yapmıştım. flash atmadan kurtarma yapamazmıyım acaba, bi dunya sey yukledim telefona tekrardan flash atıp her seyi sil bastan yapmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?