Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Şuan en iyi telefon bende almayı düşünüyorum hayırlısı konu için teşekkürler çok güzel olmuş emeğinize sağlık !

Custom rom çok güzel. Kullanmadığım her şey silinmiş ve pure jb arayüzü çok iyi.

reberemo

Üye
bir soru : google haritalar navigasyon henüz bu konumda kullanılamıyor... aldığımdan beri navigasyonu hiç açamadım

ve bu nova3 hakikaten 1.7 gb mı... barekallah

By Fixed

Üye

arada kaynamış sizde de aynı sorun var mı?

Arkadaşlar size de oluyor mu karşıdan taraftan gelen bazı mesajlar bana gelmiyormuş mesaj geliyormuş bana diyorlar cevap vermedin diye diyorum mesaj gelmedi attık iletildi diyorlar bu sorun sadece bende mi değilse çözümü var mı?

galaxy s3 galaxy s3 allshare play ozellıgını uygulayamıyorum. yardım edersenız sevınırım

androidsever kardesim butn oyunlarn tamamda bu dead trg. simdide loding diyor az bkleyp durduruldu diyor bi cikis gster reis bide 2 kere fab. Ayarlarina dndurmeye calistim yenidn baslatiyr sadece rehber flen silndigi yok

reberemo

Üye
oyunlar uygulamalar rootlar romlar odin wipe bilmem ne.. okudukça fikrim bulandı ne çok şey var kardeşim ya aklım karman çorman şimdi telefon çalınca kulağıma götüren bir uygulama arıyorum

eyvahlar olsun daha ilk 2 günde 5 gb yerim kaldı sadece bugün yüklediğim oyunlarla ve programlarla... daha işin başındayım yahu

acaba alis-veris magzasina girerken mi oldu br seyler.Madnes kardesim baska turlu nasil format atarim vede herhangi bi zarari olur mu?bendn bska fabrika ayarlarina dnmeye calisan oldu mu?

- - - Eklendi - - -

reberemo burdaki oyunlarin hepsini denedin mi?

reberemo

Üye

yükledim biraz bakıp sıradakini yüklemeye geçtim zaten 6 7 oyun var ve birkaç program

Recovery moda girip wipe data yap. Tüm verilerin silinir. Recovery moda nasıl giriliyor diyorsan araştır

heavybud

Üye
sa beni de eklerseniz renk mavi tesekkurler

oh oh genişiyor klüp fruit ninjanın bütün serisini kurdum walla süper