Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

gokason

Üye
arkadaslar bi sorum daha olcak video indirmeye program var mi acba

beyler 25 gün sonra s3 alıcam hangi rengi alıyım beyaz çizilince kotu gorunur diye düşünyom mavidede arka kağında asalet varmış gibi geliyor sizde hangi renk alayım

mavi biraz daha karizmatik duruyor ama beyaz da mazallah yere felen düşerse direk çizk yerle siyah olarak belli oluyor arkın note unda gordum telefonda tüm karizma gitiş ama elektornik urenlerde de beyaz manyaklığı var

- - - Eklendi - - -

daha telefonu almadan hdmı otg ve 64 gb hafıza kardı ve flip cover aldım

reberemo

Üye
ben aynı fiyata bulamadım ankarada. mavi için 50 lira daha fazla verdim 2 gün önce..

fur_123

Üye
Galaxy s3 bekleme sırasında ışık yanıp sönüyor nedenini bilen varsa yardım şimdiden tşk edeerim

[alikan]

Üye
1350 liraya sıfır kapalı kutu Telpa garantili S3 buldum mavi diye almadım ben almadım esnaf arkadaşım aldı şimdi aynı rakamlara beyaz bulamıyorum cumartesi günü 1550 liraya avea çıkışlı sıfır kapalı kutu var bi tane sanırım onu alacağım. Sırf beyaz için farka bakın Ama bence değer mavi yi hiç sevemedim telefonu hiç göstermiyor tabi tamamen kişisel düşüncemdir. Şimdi bilmek istediğim bir şey var telefonumu satarken hafıza kartımı vermedim oyunlarımı hafıza kartına taşımıştım tek istediğim Dungeon hunter 3 ve Asphalt 7 nin kaybolmaması. Hafıza kartını S3 e taktığım zaman oyunlar kurulu mu gelecek yoksa yeniden mi kurucam google playden satın almıştım yine ordan indirmem mi gerekecek saveler gider mi.? Giderse hiçbir anlamı kalmamış olacak

reberemo

Üye
ilk izlenimlerim : nokia n8 in şarjı bariz şekilde daha uzun gidiyordu ve s3 kadar ısınmıyordu. ve daha seri idi diyebilirim. ekran daha bir akışkandı. kaygan mı denir... 2 3 gündür sürekli elimde ama ayfon cuarın dediği kasmayı göremedim. ekran kalitesi çok iyi daha parlak daha zevk verici bir cihaz. istediğim şeyi istediğim yere koyabilmek güzel. symbiancıların en büyük derdi yükleyecek şey bulmakta zorlanmalarıdır. doğal olarak bir anda ne oldum delisi oldum )) samsung apps ve google play store isimli 2 ayrı yer var indirmeler için tek olmamasına şaşırdım ayfon da ve nokia da tektir malum. chrome firefox 3d shell viber yükledim ölebilirim keyiften ) o kadar çok seçenek var ki alıştığıma göre... çözmem gereken şeyler var tarayıcı ile girdiğimde flash sorunu mu yaşıyorum tam çözemedim videoları izleyemedim. açık uygulamaları kapat ve ram temizleme olaylar tik oldu bende kendimi tutamıyorum sürekli 15 20 uygulama sonlandırıyor ram temizleyici.. en boş halinde 770 mb ram görüyorum ve 500 küsürü sürekli çalışıyor. bana kullanacak çok bişey kalmıyor sanki.. :S
elimde ve gözümde bıraktığı izlenim de muhteşem bu arada unutmadan belirtmek gerek... bakması da kullanması da dehşetengiz bir şekilde zevkli. uzun süre olmamakla birlikte ayfon da kullandım ama bu denli dokunma kurcalama isteği uyandırmamıştı. o parlak ve büyük ekran sürekli beni kendine çekiyor. bir bahane bulup kurcalamak istiyorum n8 e göre interneti daha hızlı gibi gelmedi açıkçası aynı gibi. ama görsellik elbette çok farklı. s-voice gibi bazı şeyleri çözmem gerek anlamadığım şeyler var... root -rom işlerine cesaret etmeyi bir becerebilirsem bu iş tamamdır...

- - - Eklendi - - -

ha bir de unutmadan... baktım bu bizim mızrak çuvala sığacak gibi değil.. kılıf mılıf çanta falan zaptetmez bunu ))) şundan sipariş ettim her bir renkten bir tane.. 10 gün kılıfsız gezeceğim ama olsun. en azından ekstra cüzdana ihtiyaç bırakmayacak. tek aparatla her şeyi taşımak mümkün.

- - - Eklendi - - -

Ben aynı fiyata aldım ama değer

sözleşmiş gibiydi necatibeydeki telefoncular. beyaza 1600 maviye 1650 dediler..

reberemo

Üye

Dolphin eklentileri olarak çok iyi hızlı da ama karar veremiyorum bende boat ve maxthon da hızlı ama eklenti desteği yok Dolphin eklentilerle destekleniyor bu üç tarayıcının birinden memnun kalacağına eminim o zaman göreceksin n8'le kıyaslanamayacağını

reberemo

Üye
ben direk chrome firefox opera indirdim pc ortamının şahı bunlar malum.. demek farklı tarayıcılara alışacağız bundan kelli

Dedigin gibi pc ortamında bunlar lider ama mobil olarak o kadar başarılı oldukları söylenemez en azından bunların yanında

Tepkiler: reberemo
baba yaz benide çakıl mavisi diye telefon durduk yere bozulunca borc flen dinlemedim aldım artık fena telefon ama çok yabancıyım aradığımı bulamıyorum zamanla alışırım)) 1 ay sonra root 2 ay sonra rom atmaya başlarım maddnes pampa telefonu çözene kadr kafanı baya ağratacam

Tamam

Suyaka

Üye

Vay geldi başına şimdi samsungun :-D Hayırlı olsun.

Konu Sahibi

Vay Vay kimleri görüyorum

Sonunda kavuştun demek S3'üne aranız nasıl eyimi