Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

sürüş modunu türkiyede kullanabiliyormuyuz

klongs

Üye
benide yaz çakıl mavisi

serkanet

Üye
beni de yazın mermer beyazı

edim1979

Üye

Etkilemez ama sistemin daha iyi çalışabilmesi için wipe data yani sizin deyişinizle verilerin formatlanması gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Rom atma ile ilgili bir konu hazırlıyorum şu an.

Tesekkür ederim çok yardımcı oldunuz yalnız konu yu actıgınız yeri bulamadım bir link atarmısınız

arkadaşlar ben nokia c7 den geçtim s3 çok hızlı ancak yazılım ve uygulamalarda c7 deki esnekliği ve kolaylığı göremedim.Örneğin c7 de blacklist kullanıyordum kullanımı daha kolaydı androidde benzer yazılımlar daha karışık geldi bana belkide daha alışamadığımdan mıdır nedir bilmiyorum.Benim gibi symbian dan geçenler varsa bu konuda yazabilirlermi ?

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar c7 de garmin vardı navigasyon çok memnundum garmin veya benzeri s3 için tam ekran çalışacak güzel bir navigasyon varmı deneyip test ettiğiniz ? varsa link verirmisiniz devamlı seyahat yapıyorum çok lazım oluyor.teşekkürler

H.TOGAN

Üye

Etkilemez ama sistemin daha iyi çalışabilmesi için wipe data yani sizin deyişinizle verilerin formatlanması gerekiyor

- - - Eklendi - - -

Rom atma ile ilgili bir konu hazırlıyorum şu an.

Kardeşim konunu sabırsızlıkla bekleyeceğim Büyük adamsın vesselam Bende madness keske boyle bir konu acsa da faydalansam diyodum

SGS3

Üye
Madness rom'un yanına formatı da koyar mısın rica etsem?

greyfree

Üye

Sanırım sorun düzeldi. Siyah kernel i yukledim şimdi şarj ediyor.

m-eri

Üye
Beni de ekleyin Çakıl mavisi

BAYKEN69

Üye
Benide ekleyebilirsin çakil mavisi

[alikan]

Üye
Sonunda One X mi S3 mü kararsızlığımda S3 almaya karar verdim yarın telefonumu satıyorum aynı gün birtane alacağım ancak aklımdaki şey şu biraz araştırdım Amerika çıkışlı S3 e samsung türkiye garantisi olduğunu söyleyip samsung çağrı merkezi numarası bırakıp arayıp teyit edin diyen bazı satıcılar var 1350 1450 arasında değişken fiyatlar var bunlara güvenmeli mi? Bu tarz yurt dışından getiren arkadaşlar var mı garanti olayını sordular mı telefonlarından memnunlar mı? Herhangi bir sorun yada değişkenlik yaşayan var mı?

Arkadaşlar s3te kullandığınız internet tarayıcısı hangisi nerdeyse hepsini kullandım opera,kendi tarayıcısı,dolphin,firefox ,chrome,boat,uc browser hepsi tatmin edici şekilde ama sizce en hızlısı hangisi iki telefon olsa kıyaslayacam ama tek telefonla anlamıyorum çünkü yakın hızları birbirine sizce en iyisi hangisi flash oynatma, hız, görsellik vs bakımından

greyfree

Üye

Ben Dubai çıkışlı aldım 1350 lira ya garanti yok. Taş gibi kullanıyorum gayet de memnunum sorunsuz çok şükür gerçi şimdi dahada ucuzladi

SGS3

Üye
Arkadaslar advanced task killer ile juice defence kurayim mi telefona sizce bir faydasi olur mu?

PriveT

Üye

Diger firmalari bilmem ama Samsung bu konuda tam bir rezalet!
Ben Rusya`da yasiyorum. D8000 serisi samsung televizyon var. Ona qwerty kumanda almak istedim. Buradaki kumandalar korece.
Bu yuzden de Turkiye`den alayim dedim. Aradim Turkiye Samsungu.
Adamlara diyorumki ben kumanda alacagim, klavyedeki harfler korece mi? Latince mi? Yetkili saticilarinizdan bulabilir miyim.
Cok afedersiniz gerizekali adamlar tutturdu biz yurtdisi cihazlara destek saglamiyoruz.
Diyorum kardesim, sanane benim televizyonumun nereden olduguna, ben sana garanti ya da tamir sormuyorum. Aksesuar alacagim, bilgi istiyorum. Yok tutturdular biz yurtdisi cihazlara destek vermiyoruz.
En son bagirmaya basladim. Dedim tamam kardesim, Turkiye`de ben bu televizyonu almak istiyorum varsay, ama o kumandadan da satin almak istiyorum. Oldu mu simdi? Yardimci olacak misiniz? Satiyor musunuz?
Sonunda sagolsun!!! evet dedi, buyuk magazalardan bulabilirsiniz!!!
Tabi bu anlattigim konunun ozeti. 20 dakikaya yakin tartistim adamlarla.

Ben garanti suresi kapsaminda bugune kadar daha hic bir marka cihazimda sorun yasamadim. Ama nezaman ne olacagi belli olmaz.

Uzun lafin kisasi, senin icin garanti o kadar onemliyse Samsungun hic bir urununu yurt disindan alma...

Suyaka

Üye
Dün itibarı ile telefonumun imeisi silindi. *#06# tuşladığımda IMEI / n.u.l.l / n.u.l.l gibi bir mesajla karşılaşıyordum. Orjinal Türkiye romu atarak düzelttim fakat her zaman bu şekilde şanslı olmayabiliriz. Yani IMEI'nizin saklı olduğu klasörü mutlaka yedek alın. Bu klasör, ana sistem dizininde EFS adlı klasördür. Bu klasör "Encryption File System" yani gizli dosya sistemidir. İçerisinde IMEI numaranız, wi-fi mac adresiniz gibi telefonun özel verileri yer alır. Klasöre basılı tutarak "zip this folder" diyerek zip olarak yedek alın. Sonra başınıza IMEI ile ilgili herhangi bir problem gelmesi hâlinde tekrar aynı dizine bu klasörü kopyalayarak sorundan kurtulabilirsiniz.

tar gz olarak aldım ben en kötü ihtimal tar -zxvf efsbackup.tar.gz yaparım emulatorden

Tepkiler: Suyaka