TheMadness
Üye
Yani? Ben bu islerden, deyimlerden pek anlamiyorum. Biraz daha acar misiniz? Yani orjinal isletim sistemi yerine modifiye edilmis isletim sistemi mi kurmam gerekiyor? Ve de bu cevap her iki sorum icin miydi?
1.si içindi. 2.de es file explorer kur bildirim sesi seçerken hangisiyle açılsın der es file explorerı seç ordan melodini seç
1.si içindi. 2.de es file explorer kur bildirim sesi seçerken hangisiyle açılsın der es file explorerı seç ordan melodini seç
Biraz arastirdim, anladigim gibiymis. Ama sikintilar var diyorlar. Orjinal sistemi bozmadan ek programlarla yapamiyor muyuz acaba?
- - - Eklendi - - -
Tesekkurler
- - - Eklendi - - -
es file explorer`i bulamadim. Yardimci olabilir misiniz? Arama kismina yaziyorum bir suru explorer cikiyor ama es olanini bulamadim :S
Telefon açıkken bataryayı çıkardım hemen kapandı forumlarda kapanmaz deniliyordu bunun bi ayarı mı var kapanmaması için ek batarya takana kadar kapanmaması için falan?
Tamamdir buldum, tesekkurler.
Markette var
telefonuma mesaj geldıgınde ses çıkmıyor ama çağrı gelince ses çıkıyor bug oldu sanki telefonda mesaj sesi değiştiriyorum yine cıkmıyor ses mesaj geldıgınde yokmu bi çaresi !!
sözde her türlü destek denip acılmış bi başlık sadece 1 arkadaş yardımcı oldu sağolsun dünden beri istediğim yardım sohbet arasında kaynıyor
yokmu başka yardımcı olucak arkadaş
telefonuma mesaj geldıgınde ses çıkmıyor ama çağrı gelince ses çıkıyor bug oldu sanki telefonda mesaj sesi değiştiriyorum yine cıkmıyor ses mesaj geldıgınde yokmu bi çaresi !!
sözde her türlü destek denip acılmış bi başlık sadece 1 arkadaş yardımcı oldu sağolsun dünden beri istediğim yardım sohbet arasında kaynıyor
yokmu başka yardımcı olucak arkadaş
Birde bildirim simgesi işaretli olsun kardeşim ama büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü bendede ıslık olarak mesaj bildirimi var bazen msj geliyor ıslık azcık çalıp kesiliyordu şimdi düzeldi gerçi birde ayarlardan hareket menüsünden en altta olan susturmak/duraklatmak için yazan seçeneği bi kapat dene
selam arkadaşlar galasxy 3 yurt dışı versiyon güncelemesi yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
galaxsy 3 beyaz
yardimci olacak kimse yokmu
Tesekkur ederim bunları nasıl temin ederim ve yaparım bu telefondaki uygulamaları etkilermi yani format gibi
Türkiye Rom'unu odinden flashlamanız gerek.
Tesekkur ederim bunları nasıl temin ederim ve yaparım bu telefondaki uygulamaları etkilermi yani format gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?