Suyaka
Üye
İyi ama göndermek parayla geldigi zamandan bahsediyorum geldigi zaman indir diyor
E, yani çok mantıklı değil : )
Bu s voise i turkce kullana blecgmz bi program yokmu
arkadaşlar telefonu aldıgımda mesaj geldıgınde ıslık olarak bildiriyordu başka bi bildirim sesi yaptım bi kaç gün mesaj geldiğinde bildirim seside çıkıyodu telefondan ama sonraları mesaj geldıgınde bildirim sesi çıkmamaya başladı sadece bildirim ışığı yanıp sonuyordu telefon sesli modda oldugu halde son 70 mb lık güncelleme geldikten sonra mesaj geldıgınde tekrar sesli bildirim olarak geliyodu ama yine bir kaç gün geçti ve mesaj geldiği halde ses çıkmamaya başladı ayarlardan bakıyorum mesaj bildirim sesi seçili ama ses çıkmıyor başına gelen arkadaşlar varsa yardım edebilir mi?
Bu arkadaşımıza yardımcı olabilecek misiniz?
dediğinizi uyguladım ama zaten kapalıymıs hala aynı mesaj gelınce ses çıkmıyor telefondan ama bi çağrı gelince ses çıkıyor
Ayarlar - hareket menusu kismindan ekran acikken sustur secenegini kapatin
1.mesajdan adımı silerseniz çok sevinirim. Ben cihazı sarı ekran probleminden dolayı sattım. Ayrıca İphone 4S'den sonra kullanmak biraz sıkıntı oldu. Android'e çok yabancıyım iphone daha rahat geldi. + olarak cihaz çok büyük onun sıkıntısını da çok yaşadım. Gerçekten olağan üstü bir cihaz ona sözüm yok ama ne yazık ki ben kullanamadım. İphone 4S'imle birlikte mutlu bahtiyar yaşayıp gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?