Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

saltiks

Üye
interneti arastırdığımda bu tarz problemlerin olduğu gözüküyor... forumda sadece benim başıma gelmiş olması yada başkasının duymamaış olması ilginç... ben cihazı kullanmak istiyorum ama sanki bana yazılımla düzelmeyecek gibi geliyor müsteri hizmetlerindeki yetkili pek iç açıçı konuşmadı yazılım attrın ol assa yeni cihaz veya para iadesi yapalım dedi....

Suyaka

Üye

Öyle bir sorunla ne ben ne de çevremdekiler karşılaşmış değil.

serkanet

Üye
ekleyin lütfen one x satıp aranıza katıldım

gmail ve hotmaili kullanabileceğim en iyi mail uygulaması hangisidir kendi içindeki tam olarak göstermiyor

merhaba arkadaşlar benim sorunum msj yazarken 70 karakterden sonra ikinci msja geçiyor. türkçe bi kalvye indireyim dedim ondan sonra oldu sanırım yoksa düzgündü. silemiyorum da yüklediğim klavyeyi var mı bi fikri olan arkadaş nasıl çözeceğime dair?

Suyaka

Üye
Menü tuşuna basılı tutarak Görev Yöneticisini aç ve içerisinden Yüklenen sekmesine gel. Orada kurduğun klavyeyi bulup kaldırabilirsin.

saol arkadaşım kaldırdım klavyeyi fakat yine aynı 70 karakter. bi çok ayar karıştırdım yok.

''
gmail ve hotmaili
kullanabileceğim
en iyi mail uygulaması hangisidir kendi içindeki tam olarak göstermiyor''

fotograflar çekerken tarih basabiliyormu yoksa daha sonramı eklememiz gerekiyor. program varsa ad verilebilir mi

Öncelikle internet bağlantınız oyuna girerken açık mı?

- - - Eklendi - - -

Svoice gereksiz, exchange hizmeti gereksiz, advantage taskkiller şimdilik gördüğüm gereksiz uygulamalar.

Evet acik internet baglantim sd dosyalarini indirmem gereken yere girmiyor aciliyor oyun sonra asphalt 7 durduruldu diye uyari veriyor

Tap Tap Revenge 4 oyunundaki track read error hatasını çözerseniz sevinirim

O biraz sancılı iş : )
sorun ne olabilir sadece benim cihazda mı oluyor bu başka arkadaşlarda nedir durum sorunsuz çalışıyor mu asphalt 7 ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bir kaç şey daha soracam sitede s3 için 27 mb'lık bir güncelleme geldiği söyleniyor biz bu güncellemeyi ne zaman cihazlarımıza indirecez? 2. sorum telefonda 3 g şebekesinin çekip çekmediğini nasıl anlayabilirim bazen nette dolaşırken 3g yazısı geliyor hemen gidiyor bu durumda 3 g olmamış mı oluyor,normalde diğer telefonlarda 3g var evde benim cihazda yazmıyor sadece. 3. sorum mobil veri açık olmadan multimedya mesajı gönderemiyorum anlamadığım bir sey mobil veriyle multimedyanın ne alakası var? çok sordum ama yardımlaşmak için bu konudayız

Suyaka

Üye

Asfalt için sorun sende değil, oyunu satın almadan kullanmanın sancısını herkes yaşar. Kolay iş değildir yani pek : )
Dosyaları Android/data/ dizinine atıp doğru APK dosyasını indirmiş olman önemli.

1. 27 MB'lık güncellemeyi arada bir Ayarlar/Cihaz Hakkında/Yazılım Güncelleme sekmesinden kontrol edebilir, indirilebilir olduğunda yükleyebilirsin. Onda sıkıntı yok, zamanını beklemen kâfi.

2. H ya da H+ görüyorsan 3G aktif demektir. Çünkü Normalde hızın 3.5G olabiliyor fakat senin telefonun 3.5G değil de, HSPDA yani H olarak yazıyor. Ondan yana sıkıntı yok yani. Yine Telefonun Ayarlar/Diğer Ayarlar/Mobil Ağlar/ sekmesinde Şebeke Modu adı altında tercihler yer alır. EDGE ( 2G ) WCDMA ( 3G ve üzeri ) ya da Her İkisi, sen buradan Yalnızca WCDMA dersen, sürekli 3G ve üzeri olarak ayarlamış olursun ve 3G'nin zayıf olduğu noktalarda otomatik olarak E ( 2G ) ye geçmesini engellemiş olursun. Ama çok da zayıf olursa şebeken çekmez : )

3. Şebeke senin mobil ağını kullanarak Multimedya mesajı gönderiyordur. Sana internet kullanımı yansıtmaz ama multimedya mesajı için bunu kullanıyordur.

öncelikle cevapların için teşekkürler cevaplarımı aldım yanlız 3. soruyla ilgili bir şey daha soracam su an internet paketim olduğu için anlamıyorum sonuç olarak multimedya gönderdiğim zaman kontür düşmez di mi mesaj geldiği zamanda indir öğesi geliyor indir diyorum bir kaç kb gittiğini gösteriyor umarım kontör gitmez

Suyaka

Üye

Multimedya mesajı geldiğinde mi indir diyorsun? Normal mesajlaşma ile yapıyorsun değil mi bu eylemi?

Multimedya mesajı geldiğinde mi indir diyorsun? Normal mesajlaşma ile yapıyorsun değil mi bu eylemi?
evet bildiğimiz mesajlar kısmından bir multimedya mesajı aldığım zaman indir seceneği çıkıyor resmin vs görmem için ancak onu indir dediğim zaman görebiliyorum

e paket olmadığı zaman kontör gidecek demek oluyor bu nasıl olacak o multimedya mesajı almak için para mı ödeyecez yani:S