Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

esmeran3

Üye
Arkadaşlar benim s3 bozuk 4 gündür ya sorunu hala bulamadım.
Telefon sarj olmuyor.
Açılmıyor.
Format atılmıyor. vs.
ve kendi kendine kapandı. Sizce sorun ne olabilir.

Joker

Emekli Yönetici
Wi-fi nasıl kontrol edebilirim? Ve sürümün güncel olup olmadığına nereden bakabilirim?Başka püf noktalar varmı bakmam gereken ?
Bildirim çubuğunda Wi-fi simgesine tıklayarak kapatıp açabilirsin.Yada ayarlar/kablosuz ve ağ/wi-fi yolunu izleyerek kontrol edebilirsin.Sürüm şuan 4.1.2'dir zaten.Güncelleme yakın olduğundan öyle söyledim.Ayarlar'dan cihaz hakkında kısmına tıklayın.Yazılım güncelleştirme kısmından güncelleme yapacaksınız.

Tepkiler: BornToKill

xtrem06

Üye
vay arkadaş bir tek benmiyim titanium gri

tamerr89

Üye
Merhaba arkadaşlar s3 kullanicisiyim bi sorunum var muzikcalarda muzik dinlerken ara sira kesik kesik caliyo muzik ve kendiliginden kapaniyo muzik calar android surumum 4.2.2 rootlu

esmeran3

Üye
Mermer Beyazı Eklersen sevinirim

Yok mu adam akıllı kasmayan hizli sade bie rom tavsiyesi ola acil yardım 4.2.2 sızıntı mağduruyum

tşkler bi bakayım ama varsa linkini falan versene bakayım

Joker

Emekli Yönetici
Tşkler. Burda samsung based ve aokp based diye ayirmislar ne Farkı var acaba.
Samsung based dediği orjinal görünüm yani stock görünüm.Öteki cm 10.2 istediğini indir,ama bence stock görünüm daha iyi.Onu deneyebilirsin.

Tepkiler: murder_liable

iizzz

Üye
rehberi sevmiyceksin marketten exdialer adlı uygulamayı ücretsiz indirerek dahaiyi ve hızlı bir rehbere sahip olabilirsin...teşkürler.. gercekdende hızlı rehber.

Sa guncellemeye bastim sembolu belirdi ancak yuklu zaten diyor. 4.3 geldi mi birsuru aradim bulamadim yardim lutfen

mqeen

Üye
Hayr daha cikmadi 4.3 ama takip et sammobile.com dan bugünlerde sizar.
Ama telefonun klon imei ise sana S4 Revolution v7 romunu öneririm. Harika bisey birebir note 3 den port edilmis. Kesinlikle tavsiye ederim.

Tepkiler: serhat1113
Hayr daha cikmadi 4.3 ama takip et sammobile.com dan bugünlerde sizar.
Ama telefonun klon imei ise sana S4 Revolution v7 romunu öneririm. Harika bisey birebir note 3 den port edilmis. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tesekkur ederim telefon yurt ici imei orijinal. Takip ederim

Selamun aleykum arkadaşlar. ACİL CEVAP BEKLİYORUM.Bende galaxy s3 var.alalı 1 ay oldu.

Aldıktan 2-3 gün sonra xxxxx adlı bir siteden 4.2.2 güncellemesini gördüm ve telefonu pcye bağlayıp odin ile 4.2.2 romu yukledım telefona (bu s3 aldıgım ılk smartphone) ondan sonra bi baktım turkcell cekmıyo nette araştırdım imei sıfırlanmış dediler.hayde götürdüm telefoncuya aldıgım yere yani adam dedi garantiye yollamayalım 15-20 gün sürüyor bende tamam dedim zaten 4-5 gün sonra üni baslıcak telefon lazım olacak dedım. neyse 2 gun sonra aradılar gıttım telefonu aldım 50 tl bayıldım. telefonu aldıgımda 4.1.2 yuklenmıs neyse kullandım bı kac gun ondan sonra unidekı oda arkadasım telefonu gördü azıcık kurcaladı dedı senın telefona root atmıslar supersu ve superuser uygulaması var ah dedım root ne sonra nette araştırdım sayaç & garanti dışı v.s konularını ...dedım yapcak bısı yok ... neyse telefonu kullandık 1 ay 10 gun suan hıc bır sıkıntı yok fakat şu 4.3 güncellemesi 2 hafta sonra geldiğinde yükleyebilirimiyim sorunu takıldı kafama ve nete yazdım karsıma koca bı hayır cıktı..telefonun roottan cıkması ıcın tekrar odıne rom yuklemek gerekıyormus ondan sonra da guncelleme geldıgınde yukleyebılırmişin..

evt arkadaşlar sorunum şu şimdi 4.3 geldiğinde ben telefonuma 4.3 yükleyebılırmıyım yanı wıfı baglanınca oto kendısı yukler mi ?
4.3.güncellemesi'ni ne zaman alıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar. ..

2 hafta sonra arkadaşım. 4 gun once abd'ye geldı.turkıyeye gelmesı 1-2 haftayı bulur

Aleyküm Selam... rootu kaldirmadan yeni yazilimi guncelleyemezsin + kaldirdiktan sonra guncelleme yapsan bile imenin uçma ihtimali var..

Aleyküm Selam... rootu kaldirmadan yeni yazilimi guncelleyemezsin + kaldirdiktan sonra guncelleme yapsan bile imenin uçma ihtimali var..

of! artık boyle ıdare etcez...napalım...ılerıye dogru yenı bı telefon alırım bunuda anneme yada babama werırım kullanırlar... ama ımeı numarası orjinal.?

H.TOGAN

Üye
Beyler gözümüz aydın sammobile dan gelen Twitter mesajında 4.3 güncellemesinin Almanya vodafone romu üzerinden başladığı bildirildi ;bizimkide bir iki haftaya düşer
Düzeltme:beyler yanlış anlamışım çıkan sürüm sızıntı imiş bilginize...

Son düzenleme: