sonar055
Üye
valla kardeş kendim de deniyorum.. videodaki gibi ses kısma menü ve açma tuşuna basılı tutunca download geliyor..il başta WARNING diye uyarı geliyor sonra continue demek için ses açma tuşuna basmak yeterli..ses açma tuşuna basınca recovery menüsü çıkıyor karşıma.kendim orjinal yazılım kullanıyorum..eğer böyle bir şey ile karşılaşan varsa biri el atsın buraya...bu arada videodaki odinle root atma zaten...
iphone 4s ten geçiş yaparak s3 ailesine katıldım
Hayırlı olsun. Karar gayet yerinde olmuş : )
Teşekkürler ekran kalitesi muazzam
Ayrı bir dünya kardeşim. Beni hatırlarsın belki Symbian C7den geçtim ben 1 sene önce. Böyle bir şey olmaz, şimdiye kadar kullandıklarımız neydi dedim. Hâlâ da diyorum. 4.2.2 ile hepten muazzam oldu.
iPhone a iyi ekranı var derdim bir de kendime gülüyorum şu an
4.2.2 resmi rom mu 4.1.2 var bende.
4.1.2 yüklü şuan benim cihazda, ne zaman update gelir acaba?
S3 S4 ten sonra piyasadaki en iyi telefon şarj olarak çok iyi donanımsal hiç bir sorunu yok altarnatif bir sürü rom çıkarıldı s3 için.kamera ise pek ahım şahım değil ama yinede yeterli.Bence en iyi telefon s4 den sonra..pişman olazsınBeyler s3 almayı düşünüyorum cihaz hakkında şikayeti olan varsa bana yardımcı olablrmi beyler bide kamerasını sormak istiyorum yeteri kadar güzel çekiyormu donanımsal şikayeti olan varmı
S3 S4 ten sonra piyasadaki en iyi telefon şarj olarak çok iyi donanımsal hiç bir sorunu yok altarnatif bir sürü rom çıkarıldı s3 için.kamera ise pek ahım şahım değil ama yinede yeterli.Bence en iyi telefon s4 den sonra..pişman olazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?