Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Custom kernel için source yayınlanmadıkça benim için boş Samsung 4.2.2. AOSP ile devam

Suyaka

Üye
AOSP da AOKP da çok iyi fakat ikisinde de Bluetooth berbat. SMART READY yok. Akıllı saatimi kullanamıyor, bluetooth mouse ve klavyeme bağlanamıyorum. Samsung'a devam

xmustx

Üye
giriş ekranlarını kaldırırken touchwiz ana sayfa durduruldu hatası alıyorum ve kaldıramıyorum.yardım bekliyorum

bahtiyad

Üye
Bu saat itibariyle iphone4-lumia920 rezaletinden sonra s3 e gecmis bulunmaktayim...2005 te uye oldugumdan beri yaslandik bea :-)

mevozi

Üye
Arkadaslar google Chromea girince telefonun dokunmatiği islemiyor sizlerde de böyle bir durum var mi ??

masanasa

Üye
arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum .s3 ümün güncelleme hatırlatması gelip duruyo ve güncelleme yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım.şuanki 4.1.2 2013 sizce bu gelen güncellemeyi yapmalımıyım bide güncellemeden sonra cihazda herhangi birşey siliniyormu (pc'den güncelliycem) ilgilenirseniz çok teşekkür ederim

Güncelleme ile cihazda hiçbir şey değişmiyor. Şarj sorunu ile ilgili bir güncelleme zaten.Cihazda bideğişiklik olmadı bende.

Yurtdisindan gelen s3 u guncellesm sorun olurmu acil yardm

Suyaka

Üye
Imei kayıtlıysa herhangi bir sorun olmaz. Ama sonradan değiştirilen bir IMEI ise, güncellemeden sonra tekrar IMEI arttırman gerekebilir.

şuan 4.2.2 stabil olabilir fakat , tam s4 ün özellikleride gelmedi. mesela uygulamalr ekranında , üstteki çubuk şeffaf oluyor s4 te. s4 teki video ya bakmayınca duraklaada gelicek diye biliyorum ben. onlarda gelince iyice şişer telefon.

s3 e cf-root atarsam efs yapisi degisir mi ?

zorlu52

Üye
titanyum gri benide ekleyin listeye

telefon kayıtlı ise hiç bir şey olmaz..burdan aldıysan gözün kapalı yap..sorun çımaz..en önemlisi de efs yedeği alıp bilgisayarında sakla.

- - - Eklendi - - -

Telefona yeni çıkan 4.2.2 sızıntı sürümü kurdum iyi çok güzel çalışıyor.Ama çokta ram kullanıyor.Ayrıca biraz ısınma sorunu var..Telefonda hiç bir şey yüklü değil gereksiz uygulama ama ram kendiliğinden 720 mbyt lara yükseliyor ama bi kasma olmuyor..

shekerz

Üye
beni de ekle kardeşim titanyum grisi

nadirce

Üye
Bende s3 e geçtim çok şükür
Cok aradım ve buldum KAHVERENGİ Nİ

mesdi

Üye
bende çakıl mavisi ile s3 lüyüm artık

YYGuzel

Üye
s3 kullaniyorum,orjinal sarj aletimi kaybedince orjinal olmayan bi' sarj aleti satin aldim bunu kullaniyorum ve telefonum sarj olma suresi cok uzadi.acaba sebebi orjinal sarj aleti olmamasi mi yoksa baska bi sorun mu?