Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

arkadaşlar şu an dan itaberen ayvayı yemiş durumdayım sebeb şu.telefonumda 4.2.1 yüklüydü bende telefonu 4.1.2 ye geri dönüş yapıyordum telefon açılmıyor romu yarısına kadar yüklüyor orda failed yazısına takılıp kalıyor sanıyorum usb hata ayıklama modundan kaynaklanıyor 4.2.1 de yok bu ayar .Ne yapmam gerikiyor varmı bilgisi olan .cevap bekliyorum.sağolun.

H.TOGAN

Üye
4.2.1 i yeniden kur ; sakın wipe yapma ! Telefon açılırsa sammobile dan 4.0 ice cream sandvich indirip telefona kurmaya çalış ; gene wipe yapma ; bu işlemden sonra cihaza 4.1.2 yi kur ve wipe yap ... bir dene bakalım bunları , umarım bu şekilde halledersin

2.el aldım s3 ü fakat ekran daha önce işlem görmüş toz aldı? bi çözüm varmı temizlenmez dediler açıldımı ekran değişmesi lazımmış 450 tl

android 4.2.1 kullanıyorum ve garip bir şekilde ayarlardaki Geliştirici Seçenekleri nin olmadığını gördüm. Güncellemeden sonra mı oldu tam hatırlayamıyorum. nedendir acaba?

H.TOGAN

Üye
android 4.2.1 kullanıyorum ve garip bir şekilde ayarlardaki Geliştirici Seçenekleri nin olmadığını gördüm. Güncellemeden sonra mı oldu tam hatırlayamıyorum. nedendir acaba?

4.2.1 sızıntı bir sürüm olduğundan dolayı bu tip eksiklikler olabilir. ...

Arkadaslar benimde bir sorunum var cihazi pcye bagladigimda usb taninmiyor, aygıt taninmadi diyor ama şarj oluyor yani kabloda bir sıkıntı yok arkadaşımın usb kablosuylada denedim ondada aynı şey oldu, ne yapmam gerek teknik bir arıza gibi geldi bana (telefonda geliştirici seçeneklerinden usb ayari kısmındaki tavsiye edilen şeyleri denedim işe yaramadı)

Hayır telefonda bir sorun yok.bilgisayarın sürücüsü tanımıyordur benimde sık sık oluyor.Bir kaç kere takıp çıkar tanıyıp yeniden yükler.Olmazsa sürücüleri güncelleyen bilgisayar programları var onunla sürücüleri güncellersen dorun kalmaz.

cihaz hakkında bölümünden anabant bölümü olması lazım 4 - 5 defa arka arkaya basın geliştirici bölümü aktifleşicektir

bytllh

Üye
arkadaşlar birşey soracam.
smart scroll gözle kontrol bizde çalıyor mu ya da s3 e de kuruluyor mu
bilen var mı?

xmustx

Üye
bende s3 kullanıyorum

yaren_70

Üye
Arkadaşlar Galaxy s3 telefon hafızası 16 GB diye biliyordum telefon hafızasına baktım 11 GB gözüküyor.Herkeste öylemi yoksa benim telefonudamı ısıkıntı var?

yaren_70

Üye
Arkadaşlar Telefona kurmak istediğim uygulamaları hafıza kartına kurabilirmiyim otomatik olarak telefona kuruyor.

from_61

Üye
arkadaşlar lütfen yardim bekliyorum sizden!!.. Galaxy s3 telefonum son bir haftadir donmaya başladi. Açip tekrar kapatiyorum yine oluyor. Cebimdeyken çikartiyorum bir bakiyorumki tekrar donmuş. Bir işlem yaparkende donuyo ve kilitleniyor. çare tekrar açip kapatmakta. Samsung'a gittim sordum sorun yazilimsaldir diyorlar android 4.2.2. Yi bekleyin diyolar ama çikmasina daha çok var. Buna bir kesim çözüm bulan varsa yardim bekliyorum çok aciill!!!

H.TOGAN

Üye
Sanırım eylül ayında Türkiye için yılsonu olabilir

Ne yaptın be bilader ; daha önce burda sammobile sitesinin güncelleme tarihi ile ilgili yaptığı açıklamayı paylasmıstım. Haziran ayında büyük ihtimal başlarlar ; en kötü ihtimal temmuz olur.
http://www.maxicep.com/samsung/sammobile-da-s3-ve-note2-icin-4-2-2-guncelleme-tarihi-aciklandi-788409.html