omursevim
Üye
4.2.1 i yeniden kur ; sakın wipe yapma ! Telefon açılırsa sammobile dan 4.0 ice cream sandvich indirip telefona kurmaya çalış ; gene wipe yapma ; bu işlemden sonra cihaza 4.1.2 yi kur ve wipe yap ... bir dene bakalım bunları , umarım bu şekilde halledersinarkadaşlar şu an dan itaberen ayvayı yemiş durumdayım sebeb şu.telefonumda 4.2.1 yüklüydü bende telefonu 4.1.2 ye geri dönüş yapıyordum telefon açılmıyor romu yarısına kadar yüklüyor orda failed yazısına takılıp kalıyor sanıyorum usb hata ayıklama modundan kaynaklanıyor 4.2.1 de yok bu ayar .Ne yapmam gerikiyor varmı bilgisi olan .cevap bekliyorum.sağolun.
android 4.2.1 kullanıyorum ve garip bir şekilde ayarlardaki Geliştirici Seçenekleri nin olmadığını gördüm. Güncellemeden sonra mı oldu tam hatırlayamıyorum. nedendir acaba?
Arkadaslar benimde bir sorunum var cihazi pcye bagladigimda usb taninmiyor, aygıt taninmadi diyor ama şarj oluyor yani kabloda bir sıkıntı yok arkadaşımın usb kablosuylada denedim ondada aynı şey oldu, ne yapmam gerek teknik bir arıza gibi geldi bana (telefonda geliştirici seçeneklerinden usb ayari kısmındaki tavsiye edilen şeyleri denedim işe
yaramadı)
teşekkürler. ana bant değil de Yapım Numarası' na ard arda tıklayınca aktifleşti.cihaz hakkında bölümünden anabant bölümü olması lazım 4 - 5 defa arka arkaya basın geliştirici bölümü aktifleşicektir
arkadaşlar birşey soracam.
smart scroll gözle kontrol bizde çalıyor mu ya da s3 e de kuruluyor mu
bilen var mı?
Arkadaşlar Telefona kurmak istediğim uygulamaları hafıza kartına kurabilirmiyim otomatik olarak telefona kuruyor.
güncelleme ne zaman gelecek hocam biliyor musun?Çalışıyor gelecek güncelleme de olacağı söyleniyordu
güncelleme ne zaman gelecek hocam biliyor musun?
Sanırım eylül ayında Türkiye için yılsonu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?