H.TOGAN
Üye
merhaba
android 4.2.1 . sorunsuzca odin aracılığıyla kurduktan sonra mesajlar kısmına giremiyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.kolay gelsin
Malesef bu sızıntı sürümü kuran bir çok kişide bu problem var. Problemin çözümü wipe yapmaktan geçiyor fakat bu seferde türkçe dil seçeneği gidiyor ve bazı programlarda hata gözleniyor ; bence siz telefona gosms programını kurup mesajları bu şekilde kullanın4.2.2 güncellemesi geldiginde odin ile kurduktan sonra birde wipe yaparsınız temiz bir sekilde kullanırsınız. ...
evet. şimdi hatasız sorunsuz bir şekilde ingilizce olarak kullanıyorum, sorun yok. 4.2.2 yi bekleyeceğim artık.
cevap için teşekkürler
Sakın alma ; s3 de 4.1.9 isimli bir sürüm yok. Büyük ihtimal çakma s3 ü sana satmaya çalışıyor. 600 tl. S3 un 2. Elini bile bulamazsın. ..İyi akşamlar . Arkadaşlar telefon alıcam bi telefoncuda Samsung Galaxy s3 Android 4.1.9 Dubai malı yani , 600 lira civarı fiyata satıyor sizce alınır mı ? cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum
evet. şimdi hatasız sorunsuz bir şekilde ingilizce olarak kullanıyorum, sorun yok. 4.2.2 yi bekleyeceğim artık.
cevap için teşekkürler
Zaten bire bir s3 değil , dubai malı 600tl verilmez mi gene ?
Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu?çok aradım bulamadım.ilgilenirseniz sevinirim.Arkadaşlar telefona sygic gps navigation 13.1.1 navigasyon proğramı kurdum. aktileştirme kodu istiyor bir türlü bulamadım.verebilecek varmı?Teşekkürler.
linkini verebilir misin ben bulamadım daForum da sygc var onu indir kod istemiyor
Arkadaşlar S3, e 4.2.1 guncellemesi ne zaman gelicek.Bu konuda bilgisi olan varmı sızıntı sürümünü
kullanıyorum ama stabil değil ve çok ram yiyiyor.
Arkadaşlar telefonuma kaspersky mobile securty kurtdum silmek istiyorum bir türlü kaldir düğmesi aktif olmuyo yardimci olabilirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?