Arkadaşlar ben Galaxy s3 ü bel hizasından düşürdüm fayansın üzerine ekranın ön camında sorun yok yani kırık yok.... dokunmatikte çalışıyor ama ekranın rengi mor renk oldu bazı yerleri yeşil ve siyah ve düştükten sonra yavaş yavaş ekran karardı siyah oldu çok az görünüyor ...... maliyeti çok yüksek çıkarmı yaptırsak bilgisi olan ?
benim telefonun arkasında made in china yazıyor... benim telefonun ekranı çin orjinal olan mı yoksa orjinal diye tabir ettiğin ekran mı... ikincisi çin orjinalin görüntü kalitesi filan orjinal gibimi canlı renkler vs dayanıklımı birde yani sorun çıkarmı ?
merhabalar... pc den bluetooth ile telefona bir resim attım ve, o resmi çalma listemin resmi olarak atamış ) şarkılar çalarken ekranda resim var resmi silmeme ragmen galeriden,,müzikçalarda var..
Arkadasim soruna cevap degil ama ben ekrana hava durumunu kaldirip yardimci Işık koydum gayet kullanisli oluyor veya tus kilidi ayalarinda sesli komut ayarlaya bilirsin ben kullaniyorum
Arkadasim soruna cevap degil ama ben ekrana hava durumunu kaldirip yardimci Işık koydum gayet kullanisli oluyor veya tus kilidi ayalarinda sesli komut ayarlaya bilirsin ben kullaniyorum