unaltarkan
Üye
Teşekkürler ben bu voodoo'yu yükledim ama nasıl bir yol alarak yapacağım bilmiyorum ayrıca bu programın pro olması gereklimidir saygılar..
Pro olmasina gerek yok sadece cihazinizin rootlu olmasi gerekiyor tek tikla cozuyor . Root aktif oldugunda programdaki unlock butonu aktif oluyor unlock a basib sonra yeniden baslatin tamamdir.
Arkadaslar telefona root attim fakat uygulamalari bi turlu hafiza kartina tasiyamadm nasil yapicam? Birde rot icin pil arttirma ve otomatik ram temizleyici uygulamalari lazim bilen varmi
the zombie (mobile care) diye google playde ara bunu kullan rem temizlemesi mükemmel pcde'de tek geçerim
- - - Eklendi - - -
Tşk peki bu işlemi yaparken simkart takılı olması gereklimi?
Merhaba..benimde sorularım olacak..
1- galerideki resimleri küçük hallerinde görürken,dosya ismi ekleyemiyormuyuz yada numara? çünkü soldaki klasöre taşırken ,fotonun üstünde isim yada numara olmadığı için fotolar karısabiliyo
2- s beam özelliğini denedik yapamadık,ama mobil şebekeye bağlıydık.illa wifi bağlantısı mı olacak?
3-bir fotoya gelip faceye gönder dediğimde %40ta kalıyor ilerlemiyor?
4-samsung eccountum olmadan,yani illa photo editoru yüklemem gerekmeden,fotolarla oynayabileceğim güzel bi program var mı?
tşkler...
bu dediğiniz malesef şimdiki versiyonda mevcut değil. yeni gelicek olan 4.2.1 sürümü ile ekran koruyucu bölümüne widget yada radyo ekleme yapılabilecektir....ha birde radyo dinlerken,ekran kilitliyken,sadece yan tuşa basıp ışığını açtıktan sonra o kilit ekranına radyonun kısayolu atılabiliyormu?daha önce htc kullanıyordum onda vardı o yüzden soruyorum
1.sorunuzu yanlış anlamışım kusura bakmayın. Marketten foto albüm programlarına bir bakın daha önceden istediğiniz gibi bir program kullandım ama ismini şimdi hatırlahamıyorum.1-dosya isimlerini değiştirebiliriz demissiniz,nasıl? yani galeride resimlere bakarken altındada ismini görecekmiyim onu soruyorum
2-s beamin ne işe yaradığını biliyorum da bunu yapamadığımız için,illaki wifi bağlantısı mı istiyor onu sormustum sadece.
4-markette bin tane progrm var biliyorum,ben burda kullanıpta tavsiye eden biri olur mu diye sordum
Aynısı bendekiyle
aynen öyle yapıyoruz,nfc ve s beamı açıyoruz,youtube da izledik nasıl yapıldığını,ona rağmen bizim telefonlarda olmuyor.benim telefondaki fotoyu açıp,diğer telefonla arka arkaya getiriyorum ama hiçbirsey olmuyor.ikisinin ayarlarıda aynı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?