Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

ErenÇ

Üye
Herkese merhaba,
Bende 4.1.2 s3 kullanıcısıyım.Telefounum dns ayarlarıyla oynadım fakat oynadiktan sonra telefon wifi de modemime bağlanıyor fakat devre dışı diyor.Bilgisayardan giriyorum modem devre dışı değil fakat telefonda böyle bir sorunla karşılaşmaktayım.Ne yapabilirim bir çözüm yolu önerebilirmisiniz bana?Teşekkür ederim şimdiden.

Andas

Üye

Renginj kafana gore sec ben cakil mavisi kullaniyorum Root telefondaki butun sistem dosyalarina erisme yetkisidir bence Rom isleriyle ugrasmacaksan gereksiz ve sanirim garanti kapsamindan cikariyor

Bende cakil mavisi dusunmustum daha asaletli duruyor zaten ilk kez android kullanicam onun icin hic bulasmayayim root a falan

Ulysseus

Üye

Ilk once agi unut de sonra sifreyi falan girerek tekrardan baglan. Duzelmesi lazim

mimik1

Üye
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün Samsung S3 siyah aldım.Hafıza kartını taktım ama karta birşey atamıyorum. Hafıza kartı bozuk değil bilgisayara taktım çalışıyor. S3 çalışması için program felan mı yüklemem gerekiyor ??
Şimdiden teşekkürler...

Ulysseus

Üye

Uygulama falan hafiza kartina atilamiyor zaten. Ama dosya atmaya calisiyorsan bilemiyorum

_kola_

Üye
Merhaba arkadaslar,
Benim bir ihtiyacim var.
Bu konuda yardimci olabilecek arkadas bulabiliim umarim.
Samsung galaxy s2-s3 kirik arizali veya calisabilir durumda doku matik ekranlara ihtiyacim var.
Adetli olarak 500-1000 adet olarak verebilecek veya temin edebilecek arkadaslar benimle irtibata gecebilir misiniz?
Simdiden cok tesekkur ediyorum.

Andas

Üye

Grisi de cok guzel duruyor Bende hic ugrasmadim ve ugrasmakta istemiyorum.

Grisi turkiyede varmi bilmiyorum gerci kibristan alicam bende cakil mavisi cok guzel duruyo hem zaten bu ilk ciktiginda mavilerin kasasinda bi sorun varmis toplanmislar falan diyolardi ondan herkeste beyaz var bi farkimiz olur

Ulysseus

Üye
Grisi turkiyede varmi bilmiyorum gerci kibristan alicam bende cakil mavisi cok guzel duruyo hem zaten bu ilk ciktiginda mavilerin kasasinda bi sorun varmis toplanmislar falan diyolardi ondan herkeste beyaz var bi farkimiz olur

Benim arkadasimda gri var m.ma*** tan aldi Beyaz cok klasik duruyor

Andas

Üye

Benim arkadasimda gri var m.ma*** tan aldi Beyaz cok klasik duruyor

Nerden aldi onu cozemedim hala ama ben mavide kararimi kildim gibi bi sorum olcak bu android 4.2.1 guncelleme yaptiktan sonra kasma falan oluyomus diyolar dogrumu o

Ulysseus

Üye
Nerden aldi onu cozemedim hala ama ben mavide kararimi kildim gibi bi sorum olcak bu android 4.2.1 guncelleme yaptiktan sonra kasma falan oluyomus diyolar dogrumu o

4.2.1 güncellemesi gelmedi daha bana bilemeyeceğim 4.1.2 kullanıyorum ben mesajlarda kasma var sadece o da çok mesaj olduğunda yukarı doğru çıkarken. Başka olmuyor

Andas

Üye

4.2.1 güncellemesi gelmedi daha bana bilemeyeceğim 4.1.2 kullanıyorum ben mesajlarda kasma var sadece o da çok mesaj olduğunda yukarı doğru çıkarken. Başka olmuyor

Pardon 4.1.2 ymis ben yanlis gormusum ben bi sitede ucuza gordum 1250 tl mi ne ams guvenilir mi ve yurt ici malimi onu cozemedim telefoncu.com/catalog/samsung-galaxy-s3-i9300/

merhaba bende galaxy s3 mini aldım ama evdeki wireless internete bağlanamadım yardım edin lütfen

selam maxi ceb yonetici ve deyerli arkadaş lar bende aalali bir ay oldu oldukca memnunum hiç bi sikayetim yok N8 kullaniyordum beni oldukca tatmin ediyor bolgem nedeniyle oparotorumden sikayet edebilirim birde hız dusumu ben 19 tl ye avea 5 gb vin aldım simi kestirip takti yaklaşık bir haftadir kullaniyorum sebekenin güzel oldugu yerlerde 12 - 13 mgbit hız ölçümü alabiliyorum herkeze çok çok tesekkur ederim

iyi akşamlar arkadaşlar.oğluma galxy s3 telefon aldım.önceleri üst taraftan aşağıya çektiğimde bağlantılar görünüyordu.(Wifi,bloutooth vb.)nereden kapattıysak yukarıda şağı çekince bağlantı yerleri gelmiyor.tekrar nasıl ayarlayabilirim.acil yardımlarınıızı bekliyorum.teşekkür.ederim.

ysnytgn

Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum hafıza kartına oyun veya uygulamaları taşıyamıyorum taşıma opsiyonu yok yardım edermisiniz ? nasıl halledicez bunu ?

ali_axe

Üye

Arkadaşım ayarlar ekran bildirim paneline gir ve istediğin gibi düzenle üstteki menüyü.

Arkadaşım ayarlar ekran bildirim paneline gir ve istediğin gibi düzenle üstteki menüyü.

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.bildirim paneline giriyorum.açılan yerdeki örnek Wifinin üzerine basılı tutuyorum yukarı sürklüyorum.gidiyor ancak bırakınca tekrar aşağı iniyor.kafayı yiyeceğim.

ali_axe

Üye

Yukardakilerden birkaç kullanmadığını aşağı indir yer olmadığı için aşağı iniyordur

yukarıda görünen hiçbir şey.yukarıdan aşağıya parmağı çektiğimde hiçbir hareket görünmüyor.