ErenÇ
Üye
Renginj kafana gore sec ben cakil mavisi kullaniyorumRoot telefondaki butun sistem dosyalarina erisme yetkisidir bence Rom isleriyle ugrasmacaksan gereksiz ve sanirim garanti kapsamindan cikariyor
Herkese merhaba,
Bende 4.1.2 s3 kullanıcısıyım.Telefounum dns ayarlarıyla oynadım fakat oynadiktan sonra telefon wifi de modemime bağlanıyor fakat devre dışı diyor.Bilgisayardan giriyorum modem devre dışı değil fakat telefonda böyle bir sorunla karşılaşmaktayım.Ne yapabilirim bir çözüm yolu önerebilirmisiniz bana?Teşekkür ederim şimdiden.
Bende cakil mavisi dusunmustum daha asaletli duruyorzaten ilk kez android kullanicam onun icin hic bulasmayayim root a falan
Merhaba Arkadaşlar;
Bugün Samsung S3 siyah aldım.Hafıza kartını taktım ama karta birşey atamıyorum. Hafıza kartı bozuk değil bilgisayara taktım çalışıyor. S3 çalışması için program felan mı yüklemem gerekiyor ??
Şimdiden teşekkürler...
Grisi de cok guzel duruyorBende hic ugrasmadim ve ugrasmakta istemiyorum.
Grisi turkiyede varmi bilmiyorum gerci kibristan alicam bende cakil mavisi cok guzel duruyo hem zaten bu ilk ciktiginda mavilerin kasasinda bi sorun varmis toplanmislar falan diyolardi ondan herkeste beyaz var bi farkimiz olur
Benim arkadasimda gri var m.ma*** tan aldiBeyaz cok klasik duruyor
Nerden aldi onu cozemedim hala amaben mavide kararimi kildim gibi bi sorum olcak bu android 4.2.1 guncelleme yaptiktan sonra kasma falan oluyomus diyolar dogrumu o
4.2.1 güncellemesi gelmedi daha bana bilemeyeceğim 4.1.2 kullanıyorum ben mesajlarda kasma var sadece o da çok mesaj olduğunda yukarı doğru çıkarken. Başka olmuyor
iyi akşamlar arkadaşlar.oğluma galxy s3 telefon aldım.önceleri üst taraftan aşağıya çektiğimde bağlantılar görünüyordu.(Wifi,bloutooth vb.)nereden kapattıysak yukarıda şağı çekince bağlantı yerleri gelmiyor.tekrar nasıl ayarlayabilirim.acil yardımlarınıızı bekliyorum.teşekkür.ederim.
Arkadaşım ayarlar ekran bildirim paneline gir ve istediğin gibi düzenle üstteki menüyü.
cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.bildirim paneline giriyorum.açılan yerdeki örnek Wifinin üzerine basılı tutuyorum yukarı sürklüyorum.gidiyor ancak bırakınca tekrar aşağı iniyor.kafayı yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?