Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

arkadaşlat usb den av3 çeviri kablosu aldım televizyona bagladım ama görüntüyü tv ye vermiyo s3 sadece kendisi oynatıyor s3de bir ayarmı yapmam gerekiyor yardım edermisiniz

etmeyin arkadaşlar zaten soranda kabahat bir dahada soru moru sormam bu s3 hakkında

arkadaşlar s3 mini de pil tüketimi android os %30 gösteriyo normalmi pil erken boşalıyo biraz da garantisi bitmeden servisemi göndereyim böyle bi sorunu olan arkadaşımız varmı ?

arkadaşlar s3 mini de pil tüketimi android os %30 gösteriyo normalmi pil erken boşalıyo biraz da garantisi bitmeden servisemi göndereyim böyle bi sorunu olan arkadaşımız varmı ?

Burası s3 mini konusu değil. Doğru yere sorarsan daha kolay cevap alırsın

weesel

Üye
.

Son düzenleme:

akdag81

Üye
Herkese selam.
Her nekadar profilimde Galaxy Ace yazsada Galaxy S3 Kullanicisiyim.

dolunqy

Üye
herkeze iyi akşamlar benim sorunum simi kestirdim s3'e takınca rehber çıkmıyor fakat başka telefonda rehber duruyor çözümü bilen varsa şimdiden teşekkürler

Ben yeni galaxy s3 aldimda nfs most wanted yuklemek istedim 1950 mb yer istedi halbuki sistemde 11 gb bos alan var. Depolama yerlerini bir bir degistirmeme ragmen bi turlu oyunu yukleyemedim. Lutfen ne yapmam gerekiuor yardimci olurmusunuz

dolunqy

Üye
selamlar bende telefonu yeni aldm telefon simdeki rehberi görmüyor başka telefona takıyorum simi görüyor s3 te görmüyor şimdiden teşekkürler

Ben yeni galaxy s3 aldimda nfs most wanted yuklemek istedim 1950 mb yer istedi halbuki sistemde 11 gb bos alan var. Depolama yerlerini bir bir degistirmeme ragmen bi turlu oyunu yukleyemedim. Lutfen ne yapmam gerekiuor yardimci olurmusunuz
Yardim edecek kimse yok mu ya.s

maliman

Üye
merhaba arkadaşlar, telefonum iki gündür donma yapıyor, ekran ölece kalıyor, arayınca çalıyor gözüküyor fakat çalmıyor, tuş kilidi varken donunca tuş kilidi açılmıyor, kapatıp açmak zorunda kalıyorum, fabrika ayarlarına geri döndüm fakat hale aynı, bu sorunu daha önce yaşayan varmı napabiliriz, en son çare servise gitcem

Wipe yap revercory mi ne hic bise kalmaz ilk gun ku gibi olur telin....

02samsat

Üye
Merhaba Arkadaşlar. Galaxy S3 marka cihaz çift taşıyıcı internet ( dual carier ) özelliğini taşıyor mu ?

med-63

Üye
mrb ben hasan telefonum galaxsi 3 es telefonumda yavaslama ve donma var nasil gidere bilirim bu sorunu.

Andas

Üye
Arkadaslar bende s3 alamayi dusunuyorum 1 ay sonra fakat renk de kararsiz kaldim sizce hangi renk daha iyi 1 sorum olucak root nedir root yapmak gerekli mi s3 e ve root yaparsam garanti kapsamindan cikar mi sorularimi cevaplarsaniz sevinirim

Ulysseus

Üye
Arkadaslar bende s3 alamayi dusunuyorum 1 ay sonra fakat renk de kararsiz kaldim sizce hangi renk daha iyi 1 sorum olucak root nedir root yapmak gerekli mi s3 e ve root yaparsam garanti kapsamindan cikar mi sorularimi cevaplarsaniz sevinirim

Renginj kafana gore sec ben cakil mavisi kullaniyorum Root telefondaki butun sistem dosyalarina erisme yetkisidir bence Rom isleriyle ugrasmacaksan gereksiz ve sanirim garanti kapsamindan cikariyor