Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

korel131

Üye
Arkadaslar surus modu acikken yazilim guncelledim. Simdi surus modu ikonu kayboldu. Nasil kapatacagim yardim ltfn

mert0751

Üye
S3 cakil mavidi var bende akilli bekleme tsm calismiyor

arkadaşlat usb den av3 çeviri kablosu aldım televizyona bagladım ama görüntüyü tv ye vermiyo s3 sadece kendisi oynatıyor s3de bir ayarmı yapmam gerekiyor yardım edermisiniz

Faydalı bir konu olmuş. Yaklaşık 3 aydır Galaxy S3 kullanıcısıyım ve öncesinde de uzun bir araştırma yaptım, foruma da yeni üye oldum ve bu forumdan da yararlanmayı umuyorum. Bilgileriniz için teşekkürler ve emeğiniz için de . . .

Türe

Üye

Hoşgeldiniz

lordufuk

Üye
Hoş geldiniz

rfeeq

Üye
Yurtdışından gelme Samsung Galaxy S3 aldım ama içindeki IMEI numarası Nokia 3210'a aitti. Zannedersem bu Nokia da daha önce kayıtlı bir cihazdı ki IMEI sorgulama yaptığımda kayıtlı cihaz olarak görünüyordu. Telefonun güncellemesinde sıkıntı yaşamamak için telefona kendi orijinal IMEI numarasını yüklemek istiyorum. Bu IMEI numarası da kutusunda yazıyor. Konuda anlatıldığı gibi yüklersem telefon kayıtsız duruma mı düşer ve telefon çalışır mı? Bu arada kutudaki IMEI numarasını sorgulattığımda kayıtlı cihaz bulunamadı uyarısını aldım.

Yurtdisindan gelmeyse ve imei atildiysa zaten turkiyeye kayitli degildir. Hic bir bilgim yok imei atma islemi ile ilgili.

Bu telefon 1080p vide kaydedebiliyor peki 720p yapınca fps oranı artarmı?