Samsung galaxy s3 için kısa bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

unaltarkan

unaltarkan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s3 için kısa bir soru
Selâmün aleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar benim s3 hdmi kabloyu takınca görmüyordu XXELB rom yüklüydü + root'luydu dün akşam I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1 bu romu yükledim ve hdmi sorunum çözüldü fakat root uçtu ama programlar yerli yerinde tekrar SiyahKernel s3-v1.9.1 ile rootlasam hdmi sorunu tekrarlarmı? Cevaplarınız için teşekkürler

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye
Tekrarlamaz

Invoke

Invoke

Üye
önceki rom ile alakası olabilirmiydi bu sorunun?

Aleyküm selam.
Tekrarlamaz aynen. Büyük iht. romla alakalıydı. Custom romlarda öyle sorunlar olabiliyor. İndirdiğiniz siteye girin büyük ihtimalle orda yazıyordur. hdmi çalışmıyor diye. Mesela benim romun eski sürümün bluetooth çallışmıyordu :D

Size de hayırlı cumalar.

4MiNoRMaCHiNe

4MiNoRMaCHiNe

Üye

Aleyküm selam.
Tekrarlamaz aynen. Büyük iht. romla alakalıydı. Custom romlarda öyle sorunlar olabiliyor. İndirdiğiniz siteye girin büyük ihtimalle orda yazıyordur. hdmi çalışmıyor diye. Mesela benim romun eski sürümün bluetooth çallışmıyordu :D

Size de hayırlı cumalar.
Katılıyorum.

unaltarkan

unaltarkan

Üye
    Konu Sahibi
Aleyküm selam.
Tekrarlamaz aynen. Büyük iht. romla alakalıydı. Custom romlarda öyle sorunlar olabiliyor. İndirdiğiniz siteye girin büyük ihtimalle orda yazıyordur. hdmi çalışmıyor diye. Mesela benim romun eski sürümün bluetooth çallışmıyordu

Size de hayırlı cumalar.

Berkelium & 4MiNoRMaCHiNe

Teşekkürler Sorun Çözülmüştür Sağolun ALLAH'a Emanet Olun