liamgallagher
Üye
liamgallagher rehber gitti derken? içeaktar/dışa aktar var. Kişilere gir Soldaki kapasitif tuşa uzun bas oradaki menüde var.
Samsung S3 i9300 Nian Cm tabanlı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung S3 i9300 Nian Samsung Base ( Kurulumda i9300 seçilecek)
Samsung S3 i9300 Shuaidi Omni tabanlı
Benim kullandığım GAPPS
bende cm tabanlı miui rom kullanıyorun wifiyede bağlanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadımCM tabanlı MIUI'lerde bir türlü wifiye bağlanamadım. Samsung tabanlı olan romlarda ise CMdeki gibi touch wake, ses ayarı gibi fonksiyonel özellikler yok. Omni tabanlı romda neler var? Gerçi CM tabanlıda wi-fiye bağlanabilsem tekrar kurucam fakat yok. 5.8.28, 5.9.x, 6.2.19, 6.2.28, 6.3.2 hepsini denedim hiç birinde de wi-fiye bağlanamadım. Wi-fiyi görüyor şifreyi giriyorum ama kaydedildi diyip kalıyor öyle. Wipe yaptım, komple telefondaki işletim sistemini sildim yükledim, modem yükledim olmadı. Kesin ama kesin %100 çözümü bilen varsa aydınlatsın beni nolurAma bak kesin diyorum tekrar sıfırla kur olmazsa sil yedek yükle uğraşmak istemiyorum gına geldi. Gerçi şevkim kaçmadı değil ama işte uğraşmak hoşuma gidiyor.
Hangi sürümü kurduysam wi-fi sorunu yaşadım. Her iki sürümüde aynı şekilde yükledim fakat samsung tabanlıda wi-fi bağlandım, cm tabanlıda bağlanamadım.bende cm tabanlı miui rom kullanıyorun wifiyede bağlanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım
@erbasgoktug Samsung S3 i9300 için 4 adet miui rom var. Hiçbirinde wifi sıkıntısı yaşamadım. Şu an Nian'ın Samsung tabanlı olan 6.3.2 rom'unu kullanıyorum. Nian'ın romlarında touch wake özelliği var, diğerlerinde yok (Gtbluesky ve shuaidi(Omni)) Ses ayarları hepsinde var. Nian'ın Samsung tabanlı olan romu Samsung i9305 olan'ı indirip, kurarken i9300 seçiyorsun. LinkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır kendin ayrıca kuracan link kitkat 4.4miui romların gapps dosyası içinde gömülümü
nianın kullanıldığı rom miui kamera kullanıyor bende bunu kullanıyorum daha başarılı geldi banashuaidi, nian ve Me__小华 yapımcıların arasındaki farklar neler? Hangisi neyi kullanıyor, hangisi cm taban hangisi samsung taban kamera olarak hangisinde miui kamera kullanma seçeneğimiz var hangisi samsung kamerayı kullanıyor. Bunları bir türlü anlayamıyorum, var mı anlatacak aydınlatacak bir hayırsever?
Nian miui kamera kullanıyor bende bu romuNisan TE="erbasgoktug, post: 7894351, member: 289450"]shuaidi, nian ve Me__小华 yapımcıların arasındaki farklar neler? Hangisi neyi kullanıyor, hangisi cm taban hangisi samsung taban kamera olarak hangisinde miui kamera kullanma seçeneğimiz var hangisi samsung kamerayı kullanıyor. Bunları bir türlü anlayamıyorum, var mı anlatacak aydınlatacak bir hayırsever?
Peki bunda wi-fi kaydedildi. yazıp bağlanmama sorunu var mıdır? Sizin kullandığınız rom mu bu?linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben evde wifi ye bağlanabiliyorum sorun yok bende bu romu kullanıyorum haftalık güncelleniyorPeki bunda wi-fi kaydedildi. yazıp bağlanmama sorunu var mıdır? Sizin kullandığınız rom mu bu?
İndiriyorum şuanda deneyip sonucu söyleyeceğim.ben evde wifi ye bağlanabiliyorum sorun yok bende bu romu kullanıyorum haftalık güncelleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?