Galaxy S3 i9300 Samsung Galaxy S3 (I9300) – MIUI V7 ROM Kurulum ve İnceleme (Videolu)

Sponsorlu Bağlantılar

arslanbey66

Üye
link uçmuş.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Burdaki link güncel değil. CM ve Samsung base li romların linklerini veriyorum. Her zaman güncelleniyor. Bu linklerden indirin.

CM11 baseli olan: (Author: yada Author: yazanı indireceksiniz.)

Samsung 4.4.2. baseli olan. yazanı indireceksiniz. (Bu romda Boeffla kernel mevcuttur.)

Samsung 4.4.4. baseli olan. " " yazanı indireceksiniz. (9305 yazdığına bakmayın yüklerken aromadan 9300 ü seçeceksiniz.)

Hem cm hemde samsung tabanli guncel surumleri indirdim ama hangi gappsi flashlayacagimi bilmiyorum. Lutfenn gapps linki verirmisiniz yoksa yukaridaki linkte verilen gappsi her ikisinede kurabilir miyim ?
Bozkurlu85 in verdigi linkten indir onlar saglam

ferhatcee

ferhatcee

Üye
CM tabanlı olanı bu linkten indiribilirsiniz

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Gapps

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Ben bunu CM, Omni ve Samsung Base için kullandım sorun yaşamadım. Yalnız önce romu kurup yeniden başlatıp telefon komple açılsın sonra tekrar recoverye girip Gapps öyle yükle..

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Ben bunu CM, Omni ve Samsung Base için kullandım sorun yaşamadım. Yalnız önce romu kurup yeniden başlatıp telefon komple açılsın sonra tekrar recoverye girip Gapps öyle yükle..
Bu rom.icin denediniz mi ?

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Şu an bunun Samsung tabanlı olanını kullanıyorum sorun yaşamadım. Bir önceki versiyonunda CM tabanlıdada sorun yaşamamıştım..

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Şu an bunun Samsung tabanlı olanını kullanıyorum sorun yaşamadım. Bir önceki versiyonunda CM tabanlıdada sorun yaşamamıştım..
Anladim.peki hangisi daha iyi cm tabanlimi samsung taban li mi ? Birde aamsung tabanlinin icinde gapps ekli mi ?

ferhatcee

ferhatcee

Üye
Hiçbirinde Gapps ekli değil. Hangisi iyi ? Kendin deneyip öyle karar vermen lazım sana kalmış..

sekajmer

sekajmer

Üye
Google Apps kurarken her zaman bu siteyi kullanırım.

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Aşk kurulumu yapamiyorum bu roma napmam lazım ayrıca mobil veriden de indirme yapamıyorum acil yarım arkadaşlar

ferhatcee

ferhatcee

Üye
KubilayBzk
Mobil indirme için Araçlar>İndirilenler>Ayarlar>İndirme boyut limiti>Sınırsız olarak ayarla.

liamgallagher

liamgallagher

Üye
İyi de, bütün rehber silindi? @ferhatcee

Son düzenleme:
bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
Paylaşım için teşekkürler , akşam indirip kuracağım geri dönüş yaparım :)
rom un link i bozulmuş :'(

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Ya rehber silindi.. içe/dışa aktar diye de bir şey yok. Bir çözüm söyleyin lütfen. Gitti bütün rehber

jongass

Üye
Gerçekten güzel bir rom, lakin beni kendinden soğutan bir durum yaşadım. Telefon normal kullanımdayken güncelleme bildirimi geldi iyi hoş indirdim güncelledim wipe falan her şey tamam. Gece oldu film izliyorum şarj bitiyor yedek bataryayı takacağım kapattım telefonu taktım bataryayı telefon sürekli yeniden başlama(bootloop) döngüsüne girdi. Allahtan öncesinde yedeklerim tamdı veri kaybı yaşamadım. Bunun haricinde 10 numara bir romdu benim için.

bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
Emeğine sağlık , 5.2 li olanı yükledim gece daha sonra güncelleme geldi 6.2 li oldu rom ama ağ gitti 5
2 li de var 2 adet farklı gas da denedim olmadı , birde uygulamaların çoğu cince bunlar nasıl türkçe olur ?

ferhatcee

ferhatcee

Üye
liamgallagher rehber gitti derken? içeaktar/dışa aktar var. Kişilere gir Soldaki kapasitif tuşa uzun bas oradaki menüde var.
Samsung S3 i9300 Nian Cm tabanlı

Samsung S3 i9300 Nian Samsung Base ( Kurulumda i9300 seçilecek)

Samsung S3 i9300 Shuaidi Omni tabanlı

Benim kullandığım GAPPS

Üst Alt