Samsung Galaxy S3 hiç birşey çalışmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 hiç birşey çalışmıyor.
Arkadaşlar telefonda hiç bir oyunu çalıştıramıyorum.

Siteden indirdiğim apkleri kuruyorum örnek: Gangstar Rio indirdim apkyi kurdum sorunsuz buraya kadar.

Ama oyunu açınca atıyor download bile yapamıyorum.
Bu sorun neredeyse bütün oyunlarda karşıma çıktı dün 16 tane oyun kurmaya çalıştım sadece birtanesini download yapabildim.

O oyunda real racing 2 donload a bastım indirdi 900 mb küsür birşey ama oyunu açıyorum videoyu geçince oyun kapanıyor. Dili ingilizce yaptım gene olmadı ne yapmalıyım telefondamı sorun var.

Fabrika ayarlarına döndüm gene aynı sorun hiç bir düzelme yok.

Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım.

Root derseniz garanti dışı bırakıyor onu yapamam şimdilik.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Arkadaşlar telefonda hiç bir oyunu çalıştıramıyorum.

Siteden indirdiğim apkleri kuruyorum örnek: Gangstar Rio indirdim apkyi kurdum sorunsuz buraya kadar.

Ama oyunu açınca atıyor download bile yapamıyorum.
Bu sorun neredeyse bütün oyunlarda karşıma çıktı dün 16 tane oyun kurmaya çalıştım sadece birtanesini download yapabildim.

O oyunda real racing 2 donload a bastım indirdi 900 mb küsür birşey ama oyunu açıyorum videoyu geçince oyun kapanıyor. Dili ingilizce yaptım gene olmadı ne yapmalıyım telefondamı sorun var.

Fabrika ayarlarına döndüm gene aynı sorun hiç bir düzelme yok.

Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım.

Root derseniz garanti dışı bırakıyor onu yapamam şimdilik.

cihazın,varsa yazılımını güncelle,fabrika romunda kullanıyorsan sorunlu olabilir rom.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Paket cözumlemede sorun var diyor :(
Bu sorun sadece bendemi geneldede varmi?
ilgin icin cok tesekkur ederim

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Software95

Sürümün kaç ? 4.1 ise forumda videolu dualboot var yani 2 tane rom'u bir arada kullanabiliyorsun, 4.1 ise denemeni tavsiye ederim.Ayrıca sd dosyalarını wifi mi yoksa 3g indiyorsun.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
wifi

- - - Eklendi - - -

zaten oyundan atıyor sd dosyalarını indiremiyorum bile

Android Police

Android Police

Üye
başba bir firmware yükle odin ile düzelir

everest22

everest22

Üye
Dostum sen titanium backupla telefonu ya fazla kurcaladin yada telefon dedigin gibi kafYi yedi tavsiyem bastan rom kur duzelir

mmt1458

Üye
telefon ilk aldığında böylemiydi eğer telefon aldığında böyleyse servise götür he sonradan oldu dersen paraya kıyıcaksın

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Hayır telefonu aldığımdan beri bu sorun var. Rom kurarsam garanti dışı kalmazmı?

Modern Combat 3 çalıştı
Gta 3 çalıştı
max payne çalıştı
fifa 2012 çalıştı
asphalt 6 ve 7 çalıştı
ned for speed mostwanted de çalıştı
1 2 tanedaha var ama adını hatırlamıyorum diğerleri olmuyor :(

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş rom sıkıntılı senin yeniden rom kur odinden yada aldığın yere gotur eğer telefonu yeni aldıysan1 hafta geçmediyse değişim talebi iste

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
alalı 2 ay a yakın bişi oldu :(

- - - Eklendi - - -

Rom atarsam garanti dışı kalırmı ? Serviste bişi derlermi?

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar orjinal rom u tekrar yüklersem garanti dışı kalırmı ve sorunlarım çözülürmü?

Orjinal rom u nasıl yüklicem bana yardım edermisiniz?

mancukya

Üye
Rom ile falan alakasi yok internetden oyunu kacak yüklüyorsun o oyunlarin calismasi icin bazen luckypatcher bazen root 100 % 90 zamanda data dosyalarini senin indirip telde yükledigin sitelerde yazdigin gibi bir yere koyup yapman gerekiyor.
öyle eskisi gibi apk kur indirsin devrinde adamlar uyandilar yemiyor.
Hatta bazi oyunlarda wifi acik yada kapali iken oyununa göre kurmaya calisirsan sifirdan baslaman gerekiyor. Eski apkler o sekilde degildi ama yeni cikan hemen hemen bütün oyunlarda data dosyalarini kendin yükleyeceksin.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yani benim telde sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt