Samsung Galaxy S3 Değişik Bi Şarj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mmzzkk

mmzzkk

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Değişik Bi Şarj Sorunu
Arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1 haftadır var. Belki düzelir diye bir ümit bekledim ama tepki yok.
Telefon açık iken şarja takıyorum, sürücü moduna girip girip çıkıyor telefon bi garipleşiyor ve şarj etmiyor.
Telefon
kapalı iken şarja takıyorum gayet düzgün şarj oluyor.

Ne yapmam gerek veya böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu yardımlarınızı bekliyorum.

enterneoll

enterneoll

Üye
şarj aletinde sorun var büyük bir olasılık başka bir şarj aletiyle dene düzelir

mmzzkk

mmzzkk

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şarj aletiyle telefon açıkken etmeyip kapalı iken etmesi anormal değil mi ? Ayrıca Sony Xperia S şarj cihazıyla denedim. Önceden onunla şarj edebiliyordum. O ise artık hiçbir zaman tepki vermiyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
peki s3'ün şarj aleti ile xperia'yı şarj edince ne oluyor ?

alonsof1

alonsof1

Üye
kardeş şarj aletinin usb kablosunda sıkıntı var gibi görünüyor.kabloyu değiştir dene düzelecektir.kolay gelsin...

alonsof1

alonsof1

Üye
Hiçbir sıkıntı yok Xperia S şarj oluyor

- - - Eklendi - - -

Doğru söylüyorsun onu deneyip döneceğim
Kardeş s3 şarj cihazıyla xperia s şarj oluyorsa senin S3 de problem var demektir. benim görüşüm fabrika ayarına resetle cihazı, olmazsa format at.eğer sistemin costum romsa ondanda kaynaklı olabilir.Yazılımsal bir problem gibi duruyor, cihaz açıkken şarj olmayıp kapanınca şarj olması. eğer bunlarda çözemezse servise bir götür donanımsal arıza da olabilir.(şarj giriş yerinde bi problem gibi...) kolay gelsin...

mmzzkk

mmzzkk

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aletinin usb kablosunu değiştirdim sıkıntı halloldu beyler

Üst Alt